Hírek

March 23, 2023

A Play'n GO újra felkeresi a Royalty Freed-t Trinity Holdhercegnővel

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A Play'n GO, a vezető online nyerőgép-szolgáltató bemutatta a Moon Princess Trinity-t, a Moon Princess sorozat folytatását, lenyűgöző nyerőgép-varázslattal. A nyerőgép lehetővé teszi a játékosok számára, hogy legalább három fizetőszimbólum vízszintes vagy függőleges párosításával nyerjenek a rácson. 

A Play'n GO újra felkeresi a Royalty Freed-t Trinity Holdhercegnővel

A Moon Princess Trinity a klasszikus 2017-es Holdhercegnőre emlékeztet, és Clear the Grid díjat kínál. Ebben a funkcióban a játékosok a legjobb online kaszinók 50-szeres szorzót nyerhetnek, amikor kiürítik az alapjáték rácsát.

Ahogy az várható volt, a játék narratívája a három hercegnő köré összpontosul; Szerelem, csillag és vihar. A nyerőgép egyértelműen bemutatja, hogy klasszikus anime módra képesek hihetetlen nyereményeket varázsolni. 

A játék 1-szeres szorzóval kezdődik, amely 1-gyel növekszik, amikor a játékos eltávolítja az összes emblémát a rácsról. A főjátékban legfeljebb 5 figyelemre méltó pillanat mutatja be a hercegnők mágikus erejét.

A Moon Princess Trinity izgalmas Girl Power funkcióval rendelkezik, amely véletlenszerűen aktiválódik egy nyerő kombinációval végzett pörgetés során. Szerelem, csillag és vihar határozzák meg ezt a tulajdonságot, és a következők egyikét idézheti elő:

  • Először is, a szerelem hercegnő szabvány szimbólumokat vesz fel, mint például a Harang, Szív, Csillag, Kör és néhány jobban fizető ikon, és átalakítja őket a kiválasztott szimbólummá. A cél az, hogy növelje a játékos potenciálját, hogy nagy győzelmeket szerezzen.
  • Másodszor, a Princess Star véletlenszerűen beszúr 1 vagy 2 Wild szimbólumot a rácsra. Az ötlet az, hogy növeljük a játékosok esélyét a jól fizető szorzó megszerzésére.
  • Végül a Princess Storm a rosszul fizető szimbólumokat a rácson felváltja a jobban fizető szimbólumokkal és a Wild-okkal. Ez lehetővé teszi a játékos számára, hogy megtapasztalja a hercegnő holdbeli képességeit.

Vegye figyelembe, hogy ez a Holdhercegnő saga negyedik része. Elődjei a Moon Princess 100 (2022), a Moon Princess: Christmas Kingdom (2021) és a 2017-es eredeti. 

Olekszy György, a vadmegőrzésért felelős vezetője Play'n GO, kommentálta, hogy a cég örömmel jelenti be, hogy visszatér a Holdhercegnő sorozat. Azt mondta, hogy a Moon Princess Trinity azért kiváló, mert hű marad az eredeti játékhoz, miközben négy figyelemre méltó újdonságot mutat be.

About the author
Chloe O'Sullivan
Chloe O'Sullivan

Chloe "LuckyLass" O'Sullivan, ír bájjával, elképesztő képességgel rendelkezik, hogy észrevegye a kaszinó-univerzum feltörekvő csillagait. A NewCasinoRank fő írójaként mélyrehatóan foglalkozik az új platformokkal, így biztosítva, hogy az olvasók még ma kaphassanak első pillantást a holnap legjobb kaszinóira.

Send email
More posts by Chloe O'Sullivan

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek