Hírek

August 17, 2023

A Play'n GO újra egyesíti az ismerős arcokat a legújabb, Hugo örökségben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A Play'n GO bejelentette, hogy a Hugo Legacy megjelenése után végre vége a várakozásnak. A játék a Hugo, a troll fennállásának 30. évfordulóját jelzi, bemutatva a Play'n GO elkötelezettségét a hatalmas játékok és a valósághű beállítások iránt.

A Play'n GO újra egyesíti az ismerős arcokat a legújabb, Hugo örökségben

A 7x7-es rácsterületen játszva ez a játék összehozza az összes felismerhető karaktert Hugo elmúlt öt meneküléséből. A legújabb kiadásban Hugo megkéri barátait, Jean-Pault és Fernandót, hogy segítsenek neki Scylla és Don Croco gonosz tettei megállításában az izgalmas események után Hugo Carts 2021.

Játékosok a új kaszinó oldalak el kell távolítania az összes Dynamite, Legacy Cap, Key, Gold, Diamond vagy Character szimbólumot a rácsról, hogy tipikus nyereményhez jusson a Hugo Legacy játékban. Figyelniük kell a Túltöltés-mérőre is, amelyet feltöltve bónuszokat termelhetnek.

Hugo, Jean-Paul, Fernando, Don Croco és Scylla kibontakoztathatják tudásukat a rajtrácson, izgalmasabbá és dinamikusabbá téve a játékmenetet. De ne aggódjon, ha az öt különálló személy kezelése sok munkának tűnik. A Hugo Legacy játékosai minden képességükről frissítést kapnak játék közben.

Amint Hugo összegyűjtött 15 töltést, elindul a Charge funkció. Az első Charge funkció ötről nyolcra növeli a wild szimbólumok számát a rácson, míg a második Charge két-öt alacsony fizető szimbólumot alakít át nagy értékű szimbólumokká. A harmadik töltésben Scylla a rácsra alkalmazza képességeit, miközben egy vagy két Wild szimbólumot véd.

Eközben Fernando egy adott szimbólumot Wild-má alakíthat a negyedik töltésnél. Ezután az utolsó Charge funkcióban Jean-Paul megkettőzi a szimbólumokat, hogy nyerő klasztereket hozzon létre.

Végül a játékosok 35 és 50 Scylla és Don Croco szimbólumot gyűjthetnek össze, hogy aktiválják Ingyen pörgetés mód öt szinttel. Minden új szimbólum-törlési küszöb az ingyenes pörgetések témájú ösztönzők széles választékát nyitja meg. Természetesen a játékosok megfogadhatják nyereményeiket, miközben az ingyenes pörgetések módban vannak.

A vadmegtartás vezetője at Play'n GOOlekszy György hozzászólt:

"A Hugo Legacy egy igazán ambiciózus nyerőgép. Ez a játék hűvös bólogatással és a Hugo karakterlistájának szereplőire való hivatkozásokkal jutalmazza a rajongókat, visszahozva az eredeti Hugo (2016), valamint a Hugo 2 (2017) és a Hugo Goal emlékezetes arcait. (2018) és Hugo's Adventure (2019). Mivel Hugo, a troll 30. születésnapja van, helyes, hogy ezzel a valóban dinamikus címmel tiszteljük az IP-t, a multimédiás franchise-ját és a slotjait. A Charge funkciói és a karakterspecifikus képességek valóban nagyszerű."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek