Hírek

July 21, 2023

A Pariplay új fúziós partnerséget köt a Zitro Digital-lal

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A Pariplay, a NeoGames SA (Nasdaq: NGMS) leányvállalata nemrégiben újabb Fusion partnerséget kötött a Zitro Games-szel. Az ügylet tovább bővíti az online szerencsejátékok piacát a kiskereskedelmi szektorban elért korábbi sikerei után.

A Pariplay új fúziós partnerséget köt a Zitro Digital-lal

A megállapodást követően a Zitro Digital bingójátékai és nyerőgépei csatlakoznak a Pariplay tartalomgyűjtő platformjához. Cserébe ez növeli a beszállító digitális jelenlétét, és segít gyorsan elérni növekedési céljait. Ez a megállapodás azt is lehetővé teszi a kaszinó játékok hogy elérjük Pariplay hosszú listáját új online kaszinó oldalak különböző piacokon.

Zitro Digital, a kiskereskedelmi területen vezető szerepéről híres cég már számos országban van jelen. A cég a legjobb minősítésű Latin-Amerikában és Spanyolország, a legújabb üzlet lehetővé teszi, hogy még tovább terjeszkedjen.

Ami pedig azt illeti Pariplay, az új megállapodás jelentős növekedést biztosít az online játéktartalom terén, kiemelve a Fusion platform gyors bővülését. A cég nemrégiben integrálódott EQL Games of North America és Sürgős játékok bele.

A Fusion platform több mint 14 000 játék széles választékát tartalmazza, több mint 120 szolgáltatótól. Számos háttér-irodai eszközt is tartalmazott, amelyek célja a játékosok elköteleződésének és megtartásának fokozása.

Ashley Bloor, a Pariplay partnerségi igazgatója megjegyezte:

"Büszkék vagyunk arra, hogy Fusion kínálatunk mennyit nőtt, és a Zitro Digital fantasztikusan kiegészíti a platformot. A Zitro Digital kiváló minőségű tartalmai, csúcskategóriás technológiája és folyamatos innovációja tökéletesen illeszkedik a Fusionhoz, ahogy mindig is szeretnénk hogy portfóliónkat a legjobb címekkel bővítsük. Bízunk benne, hogy ez egy erős és sikeres partnerség lesz."

José Javier Martí, a Zetro Digital operatív igazgatója hozzátette:

"Mindig arra törekszünk, hogy világelső tartalmat és technológiát biztosítsunk, és a Pariplay innovatív Fusion platformjával való integráció izgalmas lépés számunkra. Világelsők vagyunk a videobingó terén, és nyerőgépeink folyamatos növekedést mutatnak differenciálódásuknak és megkülönböztetésüknek köszönhetően. innovációt, ezért szeretnénk kiterjeszteni online jelenlétünket, és a Pariplay segítségével még több játékoshoz eljuttatni játékainkat."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás
2024-04-12

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás

Hírek