Hírek

March 24, 2023

A Greentube folytatja a Diamond Tales franchise-t a kis hableánnyal

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Greentube, a Novomatic leányvállalata bejelentette a legnagyobb bevételt hozó Diamond Tales nyerőgép-sorozat újabb részét A kis hableánysal. A játék a kék vizek alá viszi a játékosokat, ahol a gyönyörű sellő szépen megjutalmazza őket. Ez a nyerőgép a Greentube és a RoyalCasino Denmark, a szellemi tulajdon tulajdonosa együttműködésének eredménye. 

A Greentube folytatja a Diamond Tales franchise-t a kis hableánnyal

Diamond Tales: The Little Mermaid 5 tárcsát és 40 nyerővonalat tartalmaz. Játékosok a legjobb új online kaszinók 50 000-szeres maximális nyereményre tehet szert a bónuszelemek, például a Snap Drop és a Diamond Tales kihasználásával.

A történetben és a bónuszfunkciókban való előrelépéshez a játékosoknak Pearl Heart szimbólumokat kell gyűjteniük egy meghatározott tárcsán. Amikor a Snap Drop szimbólum az ötödik tárcsán landol, a játékosok újrapörgetést kapnak, ahol Pearl Heart szorzók jelenhetnek meg. Ezeket a szorzókat összeadják és hozzáadják a fogadáshoz, növelve a játékos nyerési potenciálját. 

Eközben a Diamond Takes funkció a show sztárja. Akkor aktiválódik, amikor a Book Bonus szimbólum megjelenik az első, harmadik és ötödik tárcsán. Ha ez megtörténik, a játékosok három újbóli pörgetést kapnak, amelyeket minden új Gyöngy vagy Aranyszív szimbólummal megújítanak. Ha megjelenik egy Arany Gyémánt Szív szimbólum, annak értéke minden további Gyöngyszívvel nő. 

Végül a játékosok aktiválhatják az Ocean Feature-t, amikor elérik a játék utolsó fejezetét, amivel öt Gold Diamond Hearts-t szerezhetnek.

Michael Bauer, a Greentube pénzügyi igazgatója/CGO az új kiadást kommentálta: "A The Ugly Duckling után a játékcsalád második kiegészítésével a Diamond Tales franchise folyamatosan erősödik, és biztosak vagyunk abban, hogy a játékosok élvezni fogják, amit a Diamond Tales: The Little Mermaid játékkal kínálunk nekik. Ez a vízi cím a fejlődés valódi érzésével büszkélkedhet, ahogy végigdolgozod a fejezeteket, hogy elérd az utolsó bónuszt."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás
2024-04-12

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás

Hírek