Hírek

May 11, 2023

A GameArt megszelídíti a kínai sárkányokat egy új Angry Dragons játékban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A GameArt vezető beszállítója kaszinó játékok, híres ázsiai témájú nyerőgépeiről, és olyan játékok, mint az Aladdin's Quest, a Sushi Yatta és az Ali Baba's Riches a rajongók kedvencei. A tartalomfejlesztő nemrégiben úgy döntött, hogy bővíti kínai témájú nyerőgépek gyűjteményét az Angry Dragons elindításával. 

A GameArt megszelídíti a kínai sárkányokat egy új Angry Dragons játékban

A tüzes találkozás 5 tárcsán és 4 sorban történik, akár 25 tétvonallal. Egy hivatalos sajtóközleményben a GameArt azt írja, hogy a a legjobban teljesítő Angry Dogs ihlette ezt a kiadást.

Az Angry Dragons viszonylag magától értetődő játékgéppel játszani. A tét megtétele után a játékosok nyereményt kaphatnak, miután 3+ szimbólum megegyezik bármelyik tétvonalon. 

  • A kártyaszerű szimbólumokkal ellátott lila, zöld, kék és piros drágakövek az alacsony fizetésű ikonok, amelyek akár 5-szörös téttel jutalmazzák a játékosokat. 
  • A fehér, zöld, kék és vörös sárkányok jól fizető szimbólumok, a tét 16-szorosának megfelelő kifizetéssel.

De a lila sárkány által képviselt vad szimbólum vitathatatlanul a játék legértékesebb fizető szimbóluma. Ez a sárkány bárhol leszállhat a tárcsákon, hogy 2x, 10x és 40x jutalmazza a játékosokat, ha találnak közülük 3, 4 és 5 darabot. Vegye figyelembe, hogy a vad ikon helyettesíti az összes fizető szimbólumot, növelve az esélyét, hogy szép nyereményt kapjon legnépszerűbb új kaszinóoldalak

Eközben az Angry Dragons egy Mystery Golden Pergamentnek ad otthont, amely négy szimbólumból álló halomként jelenik meg, amelyek bárhol leszállhatnak a tárcsákon. A funkció aktiválása után aktiválhatja a Reveal vagy Golden Reveal funkciót egy fogadásszorzó érmével, ami akár 2500-szoros tétet kínál.  

Azok a játékosok, akik három Sárkánytojás Scattert találnak az alapjáték során, belépést kapnak a bónuszjátékba a „Posters” Pick Up és a Dragon Fury ingyenes pörgetésekkel. A bónuszjáték során ki kell választanod a három poszter egyikét, amelyek felfedik a Dragon Fury ingyenes pörgetéseinek kezdeti teljes szorzóját. A teljes szorzó akár x10 is lehet, minden pörgetéssel eggyel nő. 

Ahogy a nappali fény elhalványul, a hullócsillagok arany árnyalatú fénycsíkjai világítják meg az eget. A játékosok fantasztikus nyereményben részesülnek, miközben a Fekete Sárkány és az Arany Pergamen együtt dolgoznak. De óvatosan közelítse meg az Angry Dragons-t, mivel ez egy nagyon ingatag nyerőgép.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek