Hírek

April 10, 2024

A Continent 8 Technologies Kiemelt Partner státuszt kapott a Broadcom programban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Legfontosabb elvitelek:

A Continent 8 Technologies Kiemelt Partner státuszt kapott a Broadcom programban
  • A Continent 8 Technologies Kiemelt Partner státuszt kapott a VMware Cloud Service Providers Broadcom Partner Program keretében.
  • Ez az állapot megerősíti a Continent 8 szakértelmét a VMware Cloud Foundation és a kapcsolódó megoldások szállításában, kezelésében és támogatásában.
  • A több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező Continent 8 robusztus infrastrukturális és csatlakozási megoldásokat kínál, több mint 150 felhőalapú ügyfélkörnyezetet kezelve világszerte.
  • A vállalat átfogó szolgáltatási portfóliója nyilvános és privát felhőket, külső biztonsági mentést, objektumtárolást és kiberbiztonsági védelmet foglal magában.

A Continent 8 Technologies, amely a globális online szerencsejáték-szektor menedzselt tárhely-, kapcsolat-, felhő- és kiberbiztonsági megoldásaiban kulcsszerepet játszik, a közelmúltban növelte VMware-megoldásainak képességeit azzal, hogy megszerezte a Premier Partner státuszt az újonnan indult Broadcom programban.

A VMware Cloud Service Providers (VCSP-k) Broadcom Partner Programja a Continent 8-at megbízható VMware-partnerként pozicionálja, lehetővé téve számára, hogy világszerte csúcsszintű felügyelt felhőmegoldásokat szállítson. A Kiemelt Partner státusz megszerzése bizonyítja, hogy a Continent 8 betartja a legmagasabb szabványokat és képesítéseket a VMware Cloud Foundation (VCF) és a kapcsolódó megoldások telepítése, kezelése és támogatása terén. Az elit programba való belépés kizárólagos, a Broadcom által személyesen meghívott kulcsfontosságú partnerek számára van fenntartva.

A Continent 8 több mint 25 éves örökségével páratlan hírnevet szerzett megbízható infrastruktúrájával és csatlakozási megoldásaival, amelyek a legszigorúbb online igényeket is kielégítik. Ennek a partner státusznak a megszerzése megerősíti a kritikus munkaterhelések kezelésében való szakértelmét, és tovább erősíti piaci pozícióját.

A Continent 8 infrastruktúrája 15 nyilvános, több bérlős, szabályozott felhőt ölel fel, valamint több mint 40 privát, dedikált bérlői felhőt világszerte. Ez a kiterjedt hálózat elsőrangú menedzselt és professzionális szolgáltatások nyújtását teszi lehetővé.

A cég eddigi eredményei között szerepel az ügyfelek számos sikeres migrációja a nem virtualizált környezetekből és a meglévő VMware infrastruktúrákból a teljesen felügyelt és kompatibilis felhőkbe. Ezek az átállások jelentős költségmegtakarítást eredményeztek az engedélyezési skálák és az éjjel-nappali támogatási lehetőségek révén.

A kontinenseken átívelő több mint 150 felhőalapú ügyfél virtuális környezetet felügyelő Continent 8 konzisztens, kiváló minőségű, rugalmas és DDoS-védett élményt biztosít, amely megfelel az ügyfelek munkaterhelési követelményeinek világszerte.

Edward O'Connor, a Continent 8 Technologies műszaki vezérigazgató-helyettese kiemelte a Premier Partner státusz megszerzésének jelentőségét. Kijelentette: "A Broadcom felvásárlását és a kereskedelmi környezet megváltozását követő Premier Partner státusz megszerzése fontos mérföldkő volt a 8-as kontinens számára." Tovább részletezte az előnyöket, hangsúlyozva a költséghatékonyságot és a vállalat azon képességét, hogy hatékonyan tudja kezelni és migrálni a VMware munkaterheléseit.

A kommentár kiegészítéseként Justin Cosnett, a Continent 8 Technologies termékigazgatója hangsúlyozta ennek a partnerségi státusznak a jelentőségét abban, hogy lehetővé tegye az ügyfelek választását a felhőszolgáltatásokban. Rámutatott: "Ez a partner státusz kulcsfontosságú számunkra, hogy továbbra is lehetővé tegyük ügyfeleink számára a felhő kiválasztását, és a Continent 8 kezeli, biztosítja és összekapcsolja őket."

Mivel a tervek szerint a következő negyedévben további két nyilvános felhőt indítanak el az Egyesült Államokban és a LatAmban, a Continent 8 terjeszkedése és felhőalapú képességeinek átvétele a professzionális és menedzselt szolgáltató csapatok erős teljesítményét és elkötelezettségét tükrözi. Ez a lépés arra irányul, hogy átfogó, alternatív megoldást nyújtson az ügyfelek számára, amelyek célja a technológiai ráfordítások csökkentése, miközben fenntartja vagy fokozza a szabályozási megfelelést az inkluzív biztonsági mentési szolgáltatások révén.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek