Hírek

April 10, 2022

A Braggs ORYX Gaming partnerséget köt az Interlaken kaszinóval

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A Braggs Oryx Gaming partnerségi megállapodást kötött egy svájci szárazföldi Casino Interlaken üzemeltetővel, hogy tartalmait eljuttassa a növekvő svájci online kaszinópiachoz. Az Oryx a svájci iGaming piac kiszélesítésére törekszik, mivel ez a harmadik tintaügylet, amelyet eddig kötöttek az országban, és további lehetőségeket keresnek. 

A Braggs ORYX Gaming partnerséget köt az Interlaken kaszinóval

Chris Looney, a Bragg Oryx Gaming kereskedelmi igazgatója megjegyezte, hogy bővíteni kell játékkínálatukat az iparágban. Arra is törekednek, hogy a legfrissebb minőségű tartalmakat biztosítsák az online szerencsejátékosok számára. Azt is megjegyezte, hogy Svájc olyan piac, amely a statisztikák szerint annyi potenciállal rendelkezik, és még feltárásra vár.

A Braggs Oryxszel kötött interlakeni együttműködés jó hírt hozott az online kaszinó játékosai számára, mivel hozzáférhetnek az örményországi székhelyű Peter and Sons stúdió, a német online kaszinófejlesztő Gemomat, Giveme Games, Golden Hero exkluzív távoli játékszerver (RGS) tartalmához. és a Kalamba Games az Oryx saját nyerőgép-portfóliójával összhangban.

Tanúsítvány

Az üzlet 2020 júliusában valósult meg, és 2019. július 1-jén lépett hatályba, és csak a szárazföldi kaszinók szerezhetnek engedélyt. Ennek az az oka, hogy a partnerségnek tanúsítványra volt szüksége a megvalósításhoz. Az Oryx ISO/IEC 27001 tanúsítvánnyal rendelkezik. 

Ennek a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO), valamint a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (IEC) által közzétett biztonsági szabványt kellett végrehajtania, amelyet Svájcban mint a svájci online szerencsejáték-piac szabályozó testületeként általában referenciaérték-szabályozóként használnak.

Mélyreható pillantás

Az Oryx megállapításai szerint a 2020-ban a közép-európai országokban online játékot kínáló hét hagyományos játékházból származó játékbevétel elérte a 203 millió USD (186,8 millió CHF) bruttó játékbevételt (GGR). ), amint azt a svájci szerencsejáték-szabályozó hatóság kiadta. Ez az egy évvel korábban keletkezett 26 millió USD-hoz (23,5 millió CHF) képest, amikor a jelentések szerint kevesebb volt az online kaszinók száma Svájcban. A bevétel az online kaszinók növekedésével nőtt.

Az Interlaken operatív igazgatója, Jens Sellgrad kommentálta a szállítási megállapodást, és megjegyezte, hogy bíznak ebben az Oryx-szal kötött megállapodásban, mivel eddig a szállítás zökkenőmentes volt. Az Oryxtól elvárás, hogy a megállapodásuknak megfelelően a legújabb elérhető minőségi tartalmat szállítsa online szerencsejátékosainak. 

Az operatív igazgató azt is elmagyarázta, hogy az Oryx által nyújtott iGaming kínálat eddig lenyűgöző volt, ami biztosra veszi, hogy a tapasztalt szilárd kezdet megismétlődik kapcsolatuk előrehaladtával az elkövetkező években.

Az Oryx Gaming jelenleg a Máltai Szerencsejáték Hatóság, az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága (UKGC), a Görög Görög Bizottság (HGC) és a Román Nemzeti Szerencsejáték Hivatal engedélyével rendelkezik. Tartalmát vagy jóváhagyták, vagy tanúsították más, a működéséhez kulcsfontosságú joghatóságokban. Az új megállapodás kiterjeszti szerepvállalását a gyorsan növekvő játékiparban.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek