Hírek

March 21, 2023

A Booming Games felszabadítja a bikaviadal káoszt a The Mighty Toro-val

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A Booming Games nemrég meghívta rajongóit egy nagyszerű spanyol bikaviadalra a The Mighty Toro-val. Ebben a játékban a játékosok autentikus bikaviadal hangulatot élvezhetnek egy 5x4-es kijelzőn, 20 tétvonallal. 

A Booming Games felszabadítja a bikaviadal káoszt a The Mighty Toro-val

A Mighty Toro lehetővé teszi, hogy a szerencsés játékosok nyerjenek úgy, hogy legalább három szimbólumot párosítanak egy tétvonalon. A poros küzdelem túlélési esélyeinek javítása érdekében ez a játék különféle funkciókkal rendelkezik, beleértve az ingyenes pörgetéseket, a szórásokat és a vad szorzókat.

A Wild Multiplikátorok véletlenszerűen megjelenhetnek az alapjáték során, hogy a játékosokat a kezdeti tét 5-szörösével jutalmazzák. A Scatter ikonok is izgalmat adnak a legjobb online kaszinók kiváltásával a ingyenes pörgetések bónusz ha az 1., 3. és 5. tárcsán landolnak. A nyereménykeréken lévő pörgetés azonban meghatározza a bónuszpörgetések számát, és a szerencsés játékosok akár 15 kört is nyerhetnek Walking Wilds játékkal. 

Ezalatt a Wild szorzó a teljes időszak alatt zárva marad a tárcsákon. De megváltoztathatja pozícióját, növelve a 7000-szeres fődíj megszerzésének lehetőségeit. 

Ha egyenesen a bikaviadalba szeretne ugrani, Virágzó játékok lehetővé teszi ezt a Bónuszvásárlás funkcióval. Itt a játékosok bejuthatnak a bónusz pörgetési körökbe, attól függően, hogy mennyivel rendelkeznek. Ez a funkció azonban nem része a márkás játéknak, mivel bizonyos joghatóságokban, például az Egyesült Királyságban illegális.

A játékot kommentálva Moritz Blume, a Booming Games termékigazgatója megjegyezte, hogy a "The Mighty Toro" egy lenyűgöző nyerőgép, amely a spanyol bikaviadalok drámai hangulatát utánozza. Elmondta, hogy a játék rendkívül ingatag természete kétségtelenül megdobogtatja a szíveket, mivel a Wildok, a szorzók és az ingyenes pörgetések lehetőséget kínálnak a játékosoknak a nagy nyeremények elérésére. 

"Ez egy erős kiegészítés a növekvő nyerőgép-portfóliónkhoz, és nagyon várjuk, hogy a játékosok ringbe léphessenek", tette hozzá Blume.

About the author
Chloe O'Sullivan
Chloe O'Sullivan

Chloe "LuckyLass" O'Sullivan, ír bájjával, elképesztő képességgel rendelkezik, hogy észrevegye a kaszinó-univerzum feltörekvő csillagait. A NewCasinoRank fő írójaként mélyrehatóan foglalkozik az új platformokkal, így biztosítva, hogy az olvasók még ma kaphassanak első pillantást a holnap legjobb kaszinóira.

Send email
More posts by Chloe O'Sullivan

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek