Hírek

May 5, 2023

A BGaming szövetséget köt az iBETSOFT-tal Ázsiában

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A BGaming, a gyorsan bővülő beszállító online kaszinó játékok, megállapodott az iBETSOFT Gaminggel, egy fehér címkével ellátott platformszolgáltatóval, hogy teljes nyerőgép-választékát ellátja az ázsiai régióban. A szövetség célja, hogy növelje a BGaming ázsiai lábát, és növelje globális márka vonzerejét. 

A BGaming szövetséget köt az iBETSOFT-tal Ázsiában

Ezt a megállapodást követően a kaszinó játékosai hozzáférhetnek a BGaming legjobban teljesítő nyerőgépeihez, beleértve:

  • Joker királynő
  • Wild Cash
  • Gyümölcs millió

Az iBETSOFT Gaming magas szintű fehércímkés szolgáltatásokat és szoftvereket nyújtott a számára online kaszinó oldalak Több mint egy évtizedig. a részükről BGaming Ulf Norder CCO-jának szakértelmét vette igénybe, hogy széleskörű tudását a multikulturális ázsiai piacról szerezze be. A BGaming reméli, hogy ez a kinevezés segít a vállalatnak fenntartani és kiterjeszteni nemzetközi hatókörét.

Olga Levshina, a BGaming értékesítési vezetője a partnerséget kommentálva megjegyezte:

"Örömmel jelentjük be, hogy új partnerséget kötünk az iBETSOFT Gaminggel. Korábban közös ambícióink voltak az ázsiai terjeszkedésre, és remélem, hogy ez a növekedés kezdetét jelenti a régióban. Bízunk benne, hogy az iBetSoft regisztrált játékosainak biztosíthatjuk hőn szeretett nyerőgépeinket ."

Eközben az iBETSOFT közleménye így szól:

"Az iBETSOFT-nál izgatottak vagyunk, hogy együttműködhetünk a BGaminggel, hogy átfogó fehércímkés rendszermegoldásokat kínálhassunk az igaming iparágnak. A játékfejlesztésben és a platformintegrációban szerzett szakértelmünk és partnerünk más területeken meglévő erősségei egyesítése révén képesek vagyunk egy teljes körű szolgáltatáscsomag, amely megfelel az üzemeltetők és a játékosok igényeinek egyaránt."

A nyilatkozat hozzáteszi, hogy mindkét entitás elkötelezett amellett, hogy csúcsminőségű játékélményt biztosítson, hogy a játékosok többre vágyjanak.

A BGaming izgalmas megjelenéseket mutat be májusban

A többi BGaming-hírben a cég számos újdonságot vonultat fel online nyerőgépek játékosai számára májusban. Először a játékosok gáláns lovagokká változnak, és izgalmas utazásra indulnak a varázslatos birodalmába Royal High Road. Ez egy rendkívül ingadozó nyerőgép akár 25 tétvonallal, ahol megkeresheti a gyönyörű hercegnőt, hogy segítsen megnyerni az 5000-szeres legjobb nyereményt. 

A Lucky Crew egy másik nagyon várt slot kiadás a BGamingtől. Ez az 5x3-as slot arra hívja a játékosokat, hogy kapcsolódjanak össze a kalózokkal egy gazdagító tengeri kalandban. A játék vad szimbólumai szorzókkal vannak rögzítve, és a játékosok legalább három szóródás után lőhetnek a Szerencsekerékre. 

Végül a cég azt tervezi, hogy a játékosokat a lélegzetelállító vadvilágba vonzza, ahol a természet szépségében sütkérezhetnek a Savage Buffalo Spirit nyerőgépen. Megpörgeted a tárcsákat, és nézheted, amint a gyönyörű állatok szorzókkal jutalmaznak meg, amelyek akár 4684-szeresére is meghaladhatják a tétet. Mozgalmas hónapnak bizonyul a játékfejlesztő!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek