Hírek

September 7, 2023

A Betsoft felkéri a játékosokat, hogy gyűjtsenek gazdagságot az April Fury és a Scarabs Chamber of Scarabs-ban

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A Betsoft Gaming, az online nyerőgépek vezető szállítója bejelentette legújabb, ókori Egyiptom témájú nyerőgépét, az April Fury and the Chamber of Scarabs-t. Ebben a játékban a játékosok elkísérik a fejlesztő új hősnőjét (April) egy kalandra, hogy feltárják Egyiptom ősi kincseit. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítik a játékosokat küldetésük teljesítésében, beleértve a Hold & Win, a Paying Wilds és az ingyenes pörgetéseket. A maximális jutalom a Scarabs Kamrájában a tét 4000-szerese!

A Betsoft felkéri a játékosokat, hogy gyűjtsenek gazdagságot az April Fury és a Scarabs Chamber of Scarabs-ban

A online nyerőgép A játékosokat a fáraó évszázadok óta háborítatlan sírjának mélyére viszi. Ez az 5 tárcsás, 20 nyerővonalas játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kihasználják a legendás gazdagságot, és olyan szimbólumokkal jutalmazzák a játékosokat, mint a fáklya, a tekercs és a kehely szimbólumok, amikor az Arany Szkarabeusz érmét keresik. Ha hat vagy több érmét talál, aktiválja a Hold & Win funkciót.

Betsoft Gaming azt mondja, hogy a játékosok tétjüket 1x-ről 500x-ra szaporíthatják. Ezután három újrapörgetést kapnak, amelyek visszaállnak az eredeti értékre az új Scarab összegyűjtése után. Az összes újrapörgetés kimerítése vagy a tárcsák bónusz szkarabeuszokkal való megpakolása után a játék kiszámolja a jutalmakat, az Arany Scarabs pedig a Hold & Win játék befejezése előtt záporozza le a nyereményeket.

Amint azt minden tapasztalt kincsvadász tudja, a fáraó sírjainak mindig van titkos rejtekhelye, és az April Fury és a Scarabs Kamara sem különbözik egymástól! Ahogy április éberen halad a sötét sírok belsejében, a tekercsek a denevérekkel együtt felszállnak a sivár éjszakába.

Játékosok a legjobb új kaszinóoldalak még nagyobb nyereményeket is elérhet, ha legalább három Golden Key Scattert összegyűjt a játéktáblán. Ahogy a kulcsok belépnek a zárakba, a fáraó szeme zölden lángol, és mennydörgő hangja elindítja a Ingyenes pörgetések bónusz. A játékosok akár kilenc ingyenes pörgetést is kapnak, ahol aktiválhatják a Hold & Win funkciót, és királyi vagyont szerezhetnek.

Eközben az Oroszlánfej vad, és bármelyik tárcsán megjelenik. A szoftverfejlesztő azt mondja, hogy ez az ikon minden szimbólumot helyettesíthet, kivéve az Arany Scarabs és a Key Scatters. Sőt, amikor két, három, négy vagy öt Wild jelenik meg a tárcsákon, a nyeremények még kifizetődőbbek.

A Betsoft rajongói egy újabb kiegészítésre vágytak a szoftverfejlesztőtől. Kívánság teljesítve, egy varázslatos témájú nyerőgép volt a cég utolsó kiegészítője, amelyet júliusban adtak ki. Ezt megelőzően a cég meghívta a játékosokat, hogy élvezzék a finomságokat Kína utcáin Pho Sho.

Anastasia Bauer, a Betsoft Gaming fiókkezelési vezetője megjegyezte:

"A Hold & Win és a Free Spins funkciók egyidejűleg aktiválható kialakítása a Betsoft aláírásává és egy olyan lehetőséggé válik, amelyhez játékosaink ismételten visszatérnek. Mindkét funkciót bemutatva az April Fury és a Chamber of Scarabs egy vizuálisan lenyűgöző nyerőgép egy új hősnővel. A magával ragadó kincsvadászat témában rejlő jelentős nyerési potenciál minden bizonnyal nagy sikert arat majd ügyfeleink körében."

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek