Hírek

September 7, 2023

A Betsoft felkéri a játékosokat, hogy gyűjtsenek gazdagságot az April Fury és a Scarabs Chamber of Scarabs-ban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A Betsoft Gaming, az online nyerőgépek vezető szállítója bejelentette legújabb, ókori Egyiptom témájú nyerőgépét, az April Fury and the Chamber of Scarabs-t. Ebben a játékban a játékosok elkísérik a fejlesztő új hősnőjét (April) egy kalandra, hogy feltárják Egyiptom ősi kincseit. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítik a játékosokat küldetésük teljesítésében, beleértve a Hold & Win, a Paying Wilds és az ingyenes pörgetéseket. A maximális jutalom a Scarabs Kamrájában a tét 4000-szerese!

A Betsoft felkéri a játékosokat, hogy gyűjtsenek gazdagságot az April Fury és a Scarabs Chamber of Scarabs-ban

A online nyerőgép A játékosokat a fáraó évszázadok óta háborítatlan sírjának mélyére viszi. Ez az 5 tárcsás, 20 nyerővonalas játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kihasználják a legendás gazdagságot, és olyan szimbólumokkal jutalmazzák a játékosokat, mint a fáklya, a tekercs és a kehely szimbólumok, amikor az Arany Szkarabeusz érmét keresik. Ha hat vagy több érmét talál, aktiválja a Hold & Win funkciót.

Betsoft Gaming azt mondja, hogy a játékosok tétjüket 1x-ről 500x-ra szaporíthatják. Ezután három újrapörgetést kapnak, amelyek visszaállnak az eredeti értékre az új Scarab összegyűjtése után. Az összes újrapörgetés kimerítése vagy a tárcsák bónusz szkarabeuszokkal való megpakolása után a játék kiszámolja a jutalmakat, az Arany Scarabs pedig a Hold & Win játék befejezése előtt záporozza le a nyereményeket.

Amint azt minden tapasztalt kincsvadász tudja, a fáraó sírjainak mindig van titkos rejtekhelye, és az April Fury és a Scarabs Kamara sem különbözik egymástól! Ahogy április éberen halad a sötét sírok belsejében, a tekercsek a denevérekkel együtt felszállnak a sivár éjszakába.

Játékosok a legjobb új kaszinóoldalak még nagyobb nyereményeket is elérhet, ha legalább három Golden Key Scattert összegyűjt a játéktáblán. Ahogy a kulcsok belépnek a zárakba, a fáraó szeme zölden lángol, és mennydörgő hangja elindítja a Ingyenes pörgetések bónusz. A játékosok akár kilenc ingyenes pörgetést is kapnak, ahol aktiválhatják a Hold & Win funkciót, és királyi vagyont szerezhetnek.

Eközben az Oroszlánfej vad, és bármelyik tárcsán megjelenik. A szoftverfejlesztő azt mondja, hogy ez az ikon minden szimbólumot helyettesíthet, kivéve az Arany Scarabs és a Key Scatters. Sőt, amikor két, három, négy vagy öt Wild jelenik meg a tárcsákon, a nyeremények még kifizetődőbbek.

A Betsoft rajongói egy újabb kiegészítésre vágytak a szoftverfejlesztőtől. Kívánság teljesítve, egy varázslatos témájú nyerőgép volt a cég utolsó kiegészítője, amelyet júliusban adtak ki. Ezt megelőzően a cég meghívta a játékosokat, hogy élvezzék a finomságokat Kína utcáin Pho Sho.

Anastasia Bauer, a Betsoft Gaming fiókkezelési vezetője megjegyezte:

"A Hold & Win és a Free Spins funkciók egyidejűleg aktiválható kialakítása a Betsoft aláírásává és egy olyan lehetőséggé válik, amelyhez játékosaink ismételten visszatérnek. Mindkét funkciót bemutatva az April Fury és a Chamber of Scarabs egy vizuálisan lenyűgöző nyerőgép egy új hősnővel. A magával ragadó kincsvadászat témában rejlő jelentős nyerési potenciál minden bizonnyal nagy sikert arat majd ügyfeleink körében."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek