Hírek

August 3, 2023

A Betsoft üdvözli a játékosokat az arab éjszakák világában, a kívánság teljesítve

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A Betsoft Gaming bemutatta legújabb címét a Wish Grantedben. Ez egy varázslatos témájú nyerőgép tele olyan funkciókkal, mint a népszerű Hold & Win bónusz, a Stacked Mystery Symbols és a Blue Genie Nudging Multiplier Wild. A játékosok Mini, Minor és Major bónuszkifizetéseket is találhatnak, amelyek fantasztikus nyerési lehetőséget biztosítanak a játéknak.

A Betsoft üdvözli a játékosokat az arab éjszakák világában, a kívánság teljesítve

Az akció a szultáni palotában, az álmodozó sivatagban és a nyüzsgő utcákon játszódik, a jutalmak balról jobbra érkeznek. A Wish Granted 243 lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy nyerjenek a szomszédos tárcsákon.

A tárcsák felpörgetése után több drágakövet és jól fizető szimbólumot találhat, például keresztezett kardot, számszeríjat és fiolákat, amelyek varázslatos élményt nyújtanak. A Genie's Lamp vad, a 2-5 tárcsákon landol, és a bónuszérméken kívül minden szimbólumot helyettesít.

A misztikus Halmozott Rejtély Szimbólum (a repülő szőnyeg) átalakulhat, hogy rengeteg hasonló szimbólumot tárjon fel, növelve ezzel a győzelmi lehetőségeidet. Azonban a bónusz érmék megszerzése kínálja a legjobb lehetőséget a varázslatos gazdagság gyűjtésére legjobb új kaszinóoldalak. Ezek közül legalább hat érme megszerzése a tét akár 10-szeresét is eredményezheti, vagy kinyithatja a Mini, Minor vagy Major bónuszokat. Ezek az érmék elindíthatják a Hold & Win bónuszjátékot is.

Eközben a játékosok ennek online nyerőgép 3 újrapörgetést gyűjthet, ha az összes érme a helyére kerül. A pörgetések visszaállnak 3-ra, ha egy pörgetés több bónusz érmét eredményez. Ezután, ha már nincs újrapörgetésed, vagy miután kitöltöd a tárcsákat bónuszérmékkel, a teljes nyeremény aranyérmék formájában ömlik el, így véget ér a Hold & Win bónuszjáték.

Látni fogsz egy gyönyörű nőt is, aki karddal van felfegyverkezve az orsók mellett. Ő lesz az, aki segít megtalálni a kék dzsinnt, hogy teljesítse kívánságait a legjobb új kaszinókban? Amikor erre válaszol, nagyon figyeljen a 3. tárcsára, mivel ez a Genie Nudging Wild Multiplier pont.

A fő játék során a Wild Reel fel-le lökdöshet, és az egész tárcsát megtölti a Genie-vel. Ez 2-10-szeres szorzóval növelheti nyereményét. Ha nincs nyeremény, a Genie a tárcsán marad, és további összeget biztosít Ingyen pörgetés.

A Wish Granted határozottan kiváló kiegészítője a fejlesztő gyorsan bővülő online nyerőgép-kínálatának. Ez követi a többi legutóbbi kiadást, például:

  • Pho Sho: étel-témájú slot a kínai utcákon
  • Hot Luck 7: klasszikus gyümölcs témájú nyerőgép.

Anastasia Bauer, a számlakezelési részleg vezetője kommentálta a kiadást Betsoft Gaming, megjegyezte:

"A kiegyensúlyozott játékmenet izgalmas témával a Betsoft fémjelzi. A Wish Granted ezt új szintre emeli a funkciók innovatív keverékével és a jelentős nyerési potenciállal. Nagyon pozitív visszajelzésekre számítunk erre a slotra minden játékos demográfiai csoportjában."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás
2024-04-12

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás

Hírek