Hírek

March 21, 2023

A Betfred a jövőben elindítja az IGT Play Sports-Powered sportfogadást

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Bejelentették, hogy a Betfred elindítja az IGT PlaySports-Powered sportfogadóját Nevadában. A jövőben a Betfred mobil sportfogadást fog biztosítani az IGT PlaySports platformján.

A Betfred a jövőben elindítja az IGT Play Sports-Powered sportfogadást

Betfred és mobil sportfogadás

A többéves PlaySports technológiai megállapodás a tapasztalt Betfred sportfogadási szolgáltatóval lehetővé tette az International Game Technology PLC-nek, hogy kiterjessze jelenlétét Nevadában sportfogadáshoz. A Virgin Hotels Las Vegas-on belüli Mohegan Sun sportfogadást, amely a Hilton Curio Collection tagja, a Betfred fogja működtetni az IGT PlaySports technológiájával, az ügylet feltételeinek megfelelően. Ez a partnerség támogatja a Betfred belépését a nevadai fogadási iparágba, valamint az első IGT által működtetett Betfred sportfogadást az Egyesült Államokban.

Míg a kapcsolat a kiskereskedelmi sportfogadásokkal kezdődik, a Betfred azt reméli, hogy a jövőben bevezethet egy PlaySports-alapú mobil sportfogadást. A Mohegan Sun kiskereskedelmi sportfogadója lesz az első Betfred sportfogadás az Egyesült Államokban, amely az IGT PlaySports technológiájával működik.

Bryan Bennett, a Betfred USA Sports ügyvezető igazgatója elmondta:

"Az IGT PlaySports figyelemre méltó hírneve és befolyása az Egyesült Államok sportfogadási piacán, valamint az összetett szabályozási környezetekben való eligazodás képességével párosulva a Betfred maximális bizalmat ad a nevadai IGT-vel való partneri választásunkkal kapcsolatban. Az IGT PlaySports tapasztalt, piacon lévő csapata és bevált csapata A technológia lehetővé teszi, hogy a Betfred a piaci lehetőségekkel párhuzamosan bővítse működését, és versenyképes és lebilincselő fogadási élményt teremtsen a világ legizgalmasabb játékhelyén."

Nem csak ez, hanem az IGT Sportfogadási elnöke, Joe Asher is megjegyezte a Betfreddel való együttműködést. Kifejtette, hogy a brit székhelyű sportfogadási cég tulajdonosának megfigyelése érdekében személyesen vett részt a Nevada Gaming Control Board legutóbbi meghallgatásán. Ráadásul azt mondta: 

"Ő a fogadóirodák legendája, a Betfred pedig az egyik leglegendásabb márka a sportfogadási iparban; megtiszteltetésnek érezte, hogy Fred csapatával dolgozhat az Egyesült Államokban, és bemutatták a Betfred terméket Nevadában, és segítenek a márkának egy sikeres sportfogadás, amely a helyi sportrajongóknak és a látogatóknak egyaránt tetszeni fog. Az IGT PlaySports örömmel várja hatalmas tapasztalatainkat Nevadában és azon túl is, hogy segítsen Betfrednek létrehozni egy sikeres sportfogadást, amely a helyi sportrajongók és a látogatók számára egyaránt vonzó lesz."

A Betfred először kiskereskedelmi fogadást kezd, mielőtt később mobilfogadást indítana. Az Egyesült Államokban és Kanadában több mint 80 szerencsejáték-intézet használja az IGT-t a sportfogadások erősítésére.

IGT Play Sports Powered Sportfogadás

Ami az IGT-t illeti, világszinten vezető szerepet tölt be a játék terén. A játékosok számára minden szabályozott csatornán és játékrésben, a lottójátékoktól és a játékgépektől a sportfogadásig és a digitálisig, élvezetes és felelősségteljes játékélmény. Megoldásaik teremtenek páratlan kaszinójátékok amelyek bevonják a játékosokat és ösztönzik a fejlődést a rengeteg vonzó tartalom, az innovációba való jelentős befektetés, a játékoselemzés, a működési tudás és a csúcstechnológia használatával.

Erős helyi jelenléttel és kapcsolatokkal rendelkeznek a világ több mint 100 országának hatóságaival. Értéket adnak azáltal, hogy betartják az elszámoltathatóság, az őszinteség és a szolgáltatás legmagasabb normáit.

A játékosok sokkal több információt találhatnak legjobb új kaszinók és szerencsejáték-partnerségek a CasinoRank-on. Bátran fedezze fel!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás
2024-04-12

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás

Hírek