Hírek

May 13, 2022

A Betclic Group és a Playson partnerségi megállapodást ír alá

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A Playson, az iGaming termékek világelső szállítója új megállapodást kötött a Betclic csoporttal. Mertúj nyerőgép-oldalaka címek szélesebb választékát keresve ez jó hír lenne. A máltai székhelyű szerencsejáték-tartalomszolgáltató partnere a Microgaming Quickfire, a SoftGamings, a MediaTech és a NYX. Portfóliójában számos márka, mint például a Betclic és az Expekt, a Betclic Csoport a kaszinómárkák egyik legismertebb üzemeltetője Svédországban, Máltán, Olaszországban, Lengyelországban és Portugáliában.

A Betclic Group és a Playson partnerségi megállapodást ír alá

Az értékesítési igazgató a Playson, Homor Blanka megjegyezte, hogy izgatottan várják a partnerséget a Betclic Csoporttal, amely egy impozáns, jól ismert márkákból álló portfólióval rendelkező cég. Emellett innovatív slot-gyűjteményük és megőrzési eszközeik lehetővé teszik a csoport online márkáinak, hogy a közeljövőben tovább növekedjenek.

A fenti megjegyzések alátámasztására a Betclic Csoport kaszinómenedzsere, François Dogon megerősítette, hogy az ügyfélközpontú megközelítés a cég hajtóereje. Kitért arra, hogy öröm számukra, hogy a Playson magával ragadó játékait beépíthetik kínálatukba, hiszen értékes kiegészítői minden üzemeltetőnek. Dogon és csapata bízik abban, hogy a Playson innovatív termékei jól fogadják majd kiterjedt játékportfóliójukat, és a kiválóság megérdemelt hírneve.

Playson Slot Titles Incorporated

A két márka megállapodást kötött, amely lehetővé teszi a Playson ünnepelt katalógusának zökkenőmentes integrációját. Ez azt jelenti, hogy a játékosok most megtehetik slot játék mint például a The Rise of Egypt Deluxe, a Buffalo Power, a Pearl Beauty: Hold & Win a Betclic platformon az átalakítási gondok nélkül.

A Playsonnal kötött együttműködésnek köszönhetően a jó hírű üzemeltetői csoport most egy sor izgalmas új élményt kínálhat vendégeinek. Nemcsak az előnyök továbbfejlesztett készletéhez férhetnek hozzá, hanem olyan integrációmentes elkötelezettségi eszközökhöz is, mint a Feature Trigger, a Network Jackpot, Ingyenes pörgetések, valamint a játékosok számára hihetetlen lehetőségeket nyújtó versenyek.

A Playson márciusi pénznapjai 2022

A Playson Company büszkén jelenti be legújabb kiegészítését: a 2022-es CashDays-t! Ez az izgalmas esemény március 1. és 8. között egész héten elérhető volt, és 15 játékot tartalmazott, összesen 70 000 € értékű pénzdíjjal. A nagyszerű lehetőség évente csak egyszer adódik.

A legtöbb pontot szerző 10 000 €-t vihetett haza, és minden játékos részt vett a promócióhoz kapcsolódó 15 cím valamelyikén. A játékosok 350 garantált nyerőhelyet szerezhettek bármilyen kombinációban, ha ezekkel a különböző játékokkal játszanak, beleértve a Book of Gold: Multichance, a Buffalo Power: Hold & Win, a Burning Wins x2 (3 tárcsán és 5 vonalon elszórva) és a Solar Queen (egyiptomi) játékokat. -témájú slot).

A promóció olyan pontokon alapszik, amelyeket különböző játékok játszásával és 0,50 eurós vagy azzal egyenértékű pénznemben történő téttel gyűjthetsz. A körönkénti pontozási rendszerben minden megszerzett euró 10 pontot ér.

A March CashDays néhány nappal azután jelent meg, hogy a Playson bejelentette új online nyerőgépét, a Burning Fortunatort. Ennek a címnek a klasszikus témája tartalmazza az összes tipikus valódi szimbólumot, például a vidám szerencsés heteseket, a rudakat és a királyi ikonokat.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek