Hírek

December 29, 2021

Így játszhatsz, ha összetörtél!

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Csak azért, mert összetört vagy, még nem jelenti azt, hogy nem játszhatsz! Vannak módok arra játsszon szórakoztató szerencsejátékokat anélkül, hogy mo moy -t tennék a vonalra.

Így játszhatsz, ha összetörtél!

Íme néhány stratégia és játék, amelyek még mindig elérhetők.

Keno

A kenói esélyek valóban a legrosszabbak közé tartoznak. Mintha azt mondanák: „A koldusok nem lehetnek válogatók”.

Ha megtört, lehetőségei sokkal korlátozottabbak lesznek. Néha a kaszinóba kell menni készpénzzel, de a rossz bankrollkezelés miatt a kút kiszárad az utazás vége előtt.

A keno szoba kiváló hely lehet órákon keresztül szerencsejátékokkal tölteni minimális befektetéssel.

Ingyenes pörgetések

Az online kaszinók híresek a bónuszokról. A legizgalmasabb bónuszok közé tartozik az ingyenes pörgetés.

Az ingyenes pörgetések a garatban megkülönböztethetik a pálya szélén állást és a kedvenc játékaidat. A legjobb az egészben, hogy az ingyenes pörgetések valódi pénzt nyerhetnek.

Remélhetőleg a pénz felszabadul a szerencsejáték -számlájára.

Otthoni pókerjátékok

A póker nagyon szórakoztató játék - és a nagyszerű dolog az, hogy nincs szüksége pénzre ahhoz! Otthoni pókerjátékokat játszhat pénz nélkül.

Aligha tud leülni egy kaszinó pókerasztalhoz 20 dollárért. Azonban törölheti a ruhaneműt az étkezőasztaltól, felhívhatja 5-7 legközelebbi barátját, és hazahozhatja a pókerjátékot.

Barátságos fogadás a sportra a barátokkal

Itt egy téma az Ön számára. Élvezze a játékot izgalommal társaival, és ne hagyatkozzon anyagi haszonra.

Sokunk számára a sportra való fogadás volt az első szerencsejáték. Tétet teszünk a Super Bowl -on vagy a World Series -en a szomszédunkkal, és lelkesen nézzük a versenyt a televízióban.

A lehetőségek végtelenek, és olyan olcsó lehet, amennyire csak akar. Egyszer fogadtam egy idegennek egy kocsmában 25 centet egy lerobbant NRL játék második felére.

Nem emlékszem, ki nyert, de soha nem felejtem el a nevetéseinket és a felcserélt kreatív sértéseket.

Játssz versenyeket

Ezek nagyon alacsony befizetések, amelyek nagyon nagy kifizetéseket eredményezhetnek. Az esélyek nagyon vékonyak, de ennek ellenére izgalmasak!

A kaszinó slot versenyek hetente többször is megtörténnek. Minimális nevezési díjért a játékos órákon át izgalmas játékélményt élvez.

Gyakran előfordul, hogy az ilyen események díja 50 -szeres vagy annál alacsonyabb, alacsony belépődíjért. Tehát a nyeremény nettósítása hónapokig lebeghet.

A torna kiváló sugárút azoknak a játékosoknak, akik töréssel határosak, és akik szeretnék egy kicsit tovább tartani a lábujjaikat a homokban.

Következtetés

Ebből a nagy szabály az, hogy ha megszakadt a szerencsejáték, akkor talán a szerencsejáték nem az Ön számára. De ha csak az utolsó kis pénzt akarja elérni a lehető leghosszabb úton, akkor ez a lista tökéletesen alkalmas arra, hogy szerencsejátékra játsszon, miközben közel van a tönkremenetelhez!

About the author
Chloe O'Sullivan
Chloe O'Sullivan

Chloe "LuckyLass" O'Sullivan, ír bájjával, elképesztő képességgel rendelkezik, hogy észrevegye a kaszinó-univerzum feltörekvő csillagait. A NewCasinoRank fő írójaként mélyrehatóan foglalkozik az új platformokkal, így biztosítva, hogy az olvasók még ma kaphassanak első pillantást a holnap legjobb kaszinóira.

Send email
More posts by Chloe O'Sullivan

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek