A 10 biztonságos új Q Card online kaszinók listája

A Q Card egy megbízható fizetési lehetőség, amely átlagosan három hónapot biztosít a Q hitelkártya-tulajdonosok számára, hogy fizetés vagy kamatozás nélkül intézkedjenek a kártyával. A növekvő online szerencsejáték-hálózatnak köszönhetően a Q Card nagyszerű tranzakciós élményt nyújt a játékosoknak.

A játékosok csak évi 50 dolláros díjat kötelesek fizetni, amely körülbelül évi 26%-os kamatlábat halmoz fel minden fennálló egyenleg után 12 hónap után. A Q kártya birtokosai számos exkluzív ajánlatot, promóciót és kedvezményt élvezhetnek számos online kaszinóban. A hitelezési díjak, feltételek, kritériumok és feltételek minden tranzakcióra vonatkoznak ezzel a megbízható befizetési módszerrel. Az alábbiakban megtalálja a legjobb Q Card új kaszinók listáját!

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A Q kártyáról

A Fisher & Paykel Finance Limited volt a Q Card korábbi tulajdonosa. Egy ausztrál cég, a FlexiGroup azonban 2015-ben megvásárolta az üzletet. Jelenleg sok új-zélandi élvezi a Q Card kiváló szolgáltatásait, amelyek segítik őket fontos online tranzakciók lebonyolításában.

A FlexiGroup 2016-ban hozta létre a Q MasterCard kártyát, amely olyan extra előnyökkel járt, mint például a globális elfogadottság a legtöbb online szerencsejáték-oldal. A Q Master Card nagyszerű ajánlatokat és normál ajánlatokat biztosít a vele tranzakciót folytató szerencsejátékosok számára, mivel nem jogosultak semmilyen kamatra mindaddig, amíg egyenlegüket teljes mértékben kifizetik.

A Q Card öt különböző változatot kínál fizetési alternatívák. A Q Card MasterCard mellett csoportos beszedési megbízást is kínálnak. A Q Card a Bank of New Zealand kedvezményezettje, és zökkenőmentes online bankolást biztosít. A telefonos banki szolgáltatás a harmadik lehetőség, és bármely pénzintézet beállíthat Q-kártyát fizetési félként.

A negyedik lehetőség az automatikus fizetés, amely lehetővé teszi a fix tranzakciókat havonta, kéthetente vagy hetente a felhasználók bankszámlájáról. A csekk a végső fizetési lehetőség. Ismeretes azonban, hogy a csekkek akár öt munkanappal késleltetik az alapok elszámolását, és arra kényszerítik a felhasználókat, hogy kamatot fizessenek a felmerülő egyenleg után.

Hogyan lehet befizetni Q kártyával új online kaszinókban?

A Q Card megfelel a szerencsejátékosok igényeinek, mivel rugalmas fizetést tesz lehetővé. Mindaddig, amíg a játékosok minden hónapban fedezik a minimális törlesztőrészletüket, addig növelhetik a Q Card befizetését, amilyen gyakran csak akarnak. A minimális fizetés szükségessége attól a tervtől függ, amelyhez csatlakoztak, és a tartozás összegétől.

A játékosok befizethetnek Q Card befizetést csoportos beszedési megbízással. Könnyen létrehozható csoportos beszedési megbízás és egyszerű tranzakciók. Biztosítja, hogy a tranzakciók időszerűek legyenek. A szerencsejátékosok ezt a befizetési módot választhatják, hogy elkerüljék a jelentős kamatköltségeket.

A szerencsejátékosok az online banki szolgáltatást is használhatják pénzeszközök hozzáadására és automatikus befizetések ütemezésére Q Card számlájukra. Amikor a Q Cardot választják kedvezményezettként, meg kell adniuk referenciájukat és adataikat a tranzakciók feldolgozásához. A játékosok adatai között szerepel a nevük és a címük. A hivatkozások között szerepel a játékos azonosítószáma, amely a kártya hátoldalán vagy a számlakivonaton található.

A szükségtelen tranzakciós késedelmek elkerülése érdekében a játékosok kiválaszthatják a Q Cardot számlájuk kedvezményezettjeként, és helyesen tölthetik ki a referenciaterületet. Arra is kérik a játékosokat, hogy használják a bankjukkal rögzített számlafizetési listát.

Hogyan lehet pénzt kivenni Q kártyával az új kaszinókban?

A szerencsejátékosok ne keverjék össze a Q Card-ot hitelkártyával vagy EFTPOS-szal. A játékosok csak online ellenőrizhetik egyenlegüket, vagy hívhatják a bankot. Ezért a játékosok nem vehetik fel készpénzüket a Q kártyán. Ennek ellenére a Q MasterCard nagyon hatékony, és a játékosok kiléphetnek az azt elfogadó országokból. A szerencsejátékosok megtehetik pénzt vegyen fel MasterCard kártyájával bankból vagy ATM-ből.

A kifizetések korlátozottak Új-Zélandon és a Q MasterCard elfogadási jelében szereplő külföldi országokon belül. Minden kivonásért kis díjat számít fel. A játékosoknak 3 dollárt kell fizetniük az ATM-ből történő kifizetésért. 6,50 dollárt kell fizetniük a nemzetközi pénzszámlálókon keresztül történő visszavonásért. A pénzintézetek hozzáférési díjat is számítanak fel attól függően, hogy hol történik a kivonás.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács