A 10 biztonságos új Payeer online kaszinók listája

Az új online kaszinókban a Payeer az egyik olyan rendszer, amelyet a játékosok pénzátutaláshoz használhatnak. Nevezetesen használhatják fiat pénzek vagy kriptovaluták, például Bitcoin, Ethereum, Litecoin stb. Cseréjére, küldésére vagy elfogadására.

Az teszi kiváló rendszerré az új online kaszinójátékosok számára, hogy minden igényt kielégítő szolgáltatást tud nyújtani. Ha inkább több pénznemet használnak az online kaszinójátékok során, ez a fizetési rendszer praktikus megoldás. Van egy mobil verziója is, amelyet a játékosok letölthetnek iOS és Android okostelefonokra. A mobileszközökön lévő rendszerrel kihasználhatják az azonnali folyamatokat.

Befizetés a PayeernélMi az a Payeer?
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Befizetés a Payeernél

A Payeer három pénznemet támogat: USD, EUR és RUB. Több befizetési lehetőséget is kínál új online kaszinók játékosok, akik fiat pénzt akarnak elhelyezni. A lehetőségek között szerepel a főbb betéti és hitelkártyák, az Advcash, a QIWI és a Perfect Money. Ennek eredményeként a játékosok könnyedén befizethetnek fiat pénzt a számlájukra, átválthatják a kívánt pénznemre, és elkezdhetnek játszani kaszinó játékok.

Nagy előny, hogy a kaszinók befizetési módjai között szerepel ez a többfunkciós fizetési rendszer, mivel ez egyben kriptovaluta csere is. A kriptovaluták népszerűségének növekedésével a modern korban ez nagy előny. Ez azt jelenti, hogy a játékosok megkaphatják nyereményeiket Payeer számlájukon, és onnantól kezdve kényelmesen felcserélhetik őket a kívánt pénznemre.

Ha az új kaszinók játékosai gyakran utaznak online, akkor ők is részesülnek a fizetési rendszer által kínált további kényelemből. Nem számít, hogy hol vannak a világon, használhatják tranzakciókhoz. Bármilyen összeget letétbe helyezhetnek, és a nem ellenőrzött számlával rendelkezők 1000 dollárnál kisebb összeget vehetnek fel.

Ha a fiókjukat teljes mértékben igazolták, a felvehető összegre vonatkozó korlátozás megszűnik. És ha nehézségekbe ütköznek, könnyen felvehetik a kapcsolatot a rendszer rendkívül érzékeny ügyfélszolgálati csapatával.

Mi az a Payeer?

A Payeer -t 2019 -ben alapították, fizikai székhellyel Tallinban, Észtországban. A VFSC (Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága) és a MEAC (Gazdasági Minisztérium és Bizottság) szabályozza. Több mint 175 országot támogat. A támogatott országok listáján szerepel az USA, Nigéria, Kanada és Kolumbia.

A Payeer egyik jelentős jellemzője, hogy nagy hangsúlyt fektet a biztonságra. Az új online kaszinók játékosai ezt előnyösnek találják, mert továbbra is játszhatják kedvenc kaszinójátékaikat anélkül, hogy aggódnának a számlájukon lévő pénzeszközök biztonságáért.

Nevezetesen, megfelelő biztonsági beállításokkal rendelkezik a kaszinójátékosok eszközeinek és számlaadatainak extra védelme érdekében. Ezenkívül telefonkötést, 2FA-t (kétfaktoros hitelesítés) és egyéb lehetőségeket is kínál, amelyek további biztonsági réteget biztosítanak.

A Payeer fiók regisztrálása egyszerű. Ez is csak néhány percet vesz igénybe. Ezután az új kaszinó online játékosok felkereshetik webhelyét, a „LÉTREHOZÁS LÉTREHOZÁS” gombra kattintva megadhatják a szükséges információkat, és a fiókjuk használatra kész.

Ha pedig a kaszinójátékosok okostelefonjukra telepítették a rendszert, néhány kattintással létrehozhatnak egy fiókot. Okostelefonjukról pedig kényelmesen használhatják számlaegyenlegük ellenőrzésére és azonnali tranzakciókra.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács