A 10 biztonságos új Cheque online kaszinók listája

Különféle szerencsejáték-platformok csekket használnak fizetési módként, mert a játékosok élvezik az egyszerűségüket. Emellett a szerencsejáték-rajongók nagy része ma már ismeri ezt a fizetési lehetőséget, amelynek népszerűsége egyre nő.

Azok, akik felkeresik a legjobb új online kaszinókat, hogy csekket használhassanak készpénz befizetésére a számlájukra, kerülniük kell az olyan meggondolatlan hibákat, amelyek késedelmet okozhatnak. Ilyen például a rossz számlaszámok használata vagy a nevük ellenőrzésének elmulasztása. Fontos megjegyezni, hogy a csekken befizethető vagy kivehető minimális vagy maximális összeg egy adott online szerencsejáték-platformtól függ.

A 10 biztonságos új Cheque online kaszinók listája
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A csekkekről az új kaszinókban

A csekk továbbra is népszerű befizetési mód az online kaszinókban, annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy vannak hatékonyabb új tranzakciós módszerek. Ennek két fő oka van:

 • Idősebb játékközönség, amely még mindig áttér a fizikaiból az online kaszinóba
 • A csekkek elérhetősége szinte mindenhol a világon

A csekkeket azóta használják az online kaszinókban, hogy ez a szerencsejáték-modell a 2000-es évek elején egyre népszerűbb lett. Ma nem ezek a leggyorsabb módszer, de hatékonyságuk és pontosságuk nem vitatható.

A bejelentkezés használatához a új online kaszinó, a játékosnak le kell húznia a bankjából. Miután ezt megtették, digitálisan kell beírniuk a csekk adatait kaszinószámlájukba. Az alapok megjelenése általában 0–24 órát vesz igénybe. Ez azt jelenti, hogy a játékos ne válassza ezt a módszert, ha azonnal játszani kíván.

Sok új kaszinó fokozatosan megszünteti a csekkek tranzakciós módszerként történő használatát. Ezt a hatékonyabb pénzátutalási módok térnyerése ihlette. A kaszinójátékosoknak azt tanácsoljuk, hogy kövessék a trendet. Például az e-pénztárcák hatékonysága és elérhetősége egyaránt nő a különböző országokban. Gyorsabbak és olcsóbbak, annál inkább érdemes a játékosoknak használni őket.

Befizetés csekkel

Annak ellenére, hogy egy csekk nem kapcsolódik bankszámlához, általánosan elfogadott, és egyszerűbb törölni egy folyamatban lévő tranzakciót. Minden új online kaszinó egyedi eljárással rendelkezik a csekkbefizetésekhez. Miután feliratkozott a kívánt webhelyre, kövesse az alábbi lépéseket útmutatóként:

 1. Keresse meg a pénztáros területet
 2. A befizetés gomb megnyitása után válassza a csekket banki módként
 3. Jegyezze fel az új kaszinó csekkbefizetéseinek kijelölt címét
 4. A befizetési limitet szem előtt tartva írja rá a csekkre a befizetni kívánt összeget
 5. Tegye kifizethetővé a csekket a webhelynek
 6. Írjon egy megjegyzést, amely tartalmazza a kaszinófiókjához társított felhasználónevét vagy e-mail címét
 7. A feljegyzést és a fizetést postai úton vagy futárszolgálattal küldje el
 8. A kaszinó megkapja a kifizetést, így Ön elkezdheti a fogadást

Ha postán küldi el a csekket, előfordulhat, hogy ki kell töltenie egy online űrlapot, hogy értesítse a kaszinót, hogy úton van a pénz. Elküldés előtt érdemes tisztázni a pénznemet. A levélküldés általában gyorsabb egyes országokban, például az Egyesült Királyságban, így a pénzt még aznap jóváírhatja számláján.

Néhány új kaszinó azonban, amely ezen a webhelyen szerepel, Gibraltáron és Máltán engedélyezett, így a csekken történő befizetés egy kicsit tovább tarthat. A befizetési limit kaszinóról kaszinóra eltérő. De a legtöbb új online kaszinóban a VIP játékosok magasabb befizetési limitet élveznek, ha csekket használnak.

Hogyan lehet kivenni a csekkel

A csekkekben az a legjobb, hogy hatalmas összegek feldolgozását teszik lehetővé. Így ez a legkényelmesebb módja a pénzkifizetésnek a jackpot megnyerése után. A kifizetési eljárás ugyanazokat a lépéseket követi, mint a csekken keresztül történő befizetés:

 1. Lépjen a pénztár területére, és nyomja meg a kifizetés gombot
 2. Fizetési módként válassza a csekket
 3. Töltse ki a csekk címét
 4. Végezze el az azonosítási lépéseket
 5. Adja meg, mennyit kell kivenni
 6. Várja meg, amíg a kaszinó feldolgozza a kérést

Nyereményét jóváírjuk számláján, amint a bank megerősíti, hogy a kifizetést megkapta.

Az ellenőrzések biztonsága és biztonsága

Amikor kiválasztja a új online kaszinó fizetési mód, a biztonság talán a legkritikusabb szempont. A biztonsági intézkedések létfontosságúak mind a kaszinójátékosok, mind a szerencsejáték-platform számára. A papíralapú csekk mindaddig biztonságos, amíg az online kaszinó védi adatait a frissített SSL biztonsági protokoll segítségével. Ügyeljen a 128 bites titkosításra, mielőtt új kaszinóban regisztrál.

A legtöbb bank elfedi személyes számlaszámát, hogy megóvja Önt a csalástól. Mivel a papíralapú csekk küldéséhez harmadik felet vesz igénybe, ők nem láthatják a bizalmas adatokat. Legyen szó befizetésről vagy kifizetésről, mindenképpen kövesse nyomon a csekket, és nem kell aggódnia.

A megbízható csekkkaszinók az eCheque-t is használják, amely számos biztonsági funkcióval rendelkezik. Ha a kaszinó eCsekket fizet, elkéri az Ön banki adatait. A kaszinó az Automated Clearing House (ACH) segítségével kapcsolatba léphet bankjával. Ez egy elektronikus fizetésfeldolgozó, amely a megadott adatoktól függően kezdeményezi vagy leállítja a pénzátutalást.

Mindaddig, amíg a banki adatok helyesek és elegendő pénz áll rendelkezésre, a befizetést ellenőrizzük. Baleset esetén a feladó biztonságosan visszavonhatja a tranzakciót. Ez kényelmesebb és biztonságosabb, mint az elektronikus átutalás, amely nem visszafordítható.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács