A legjobb 3 új játék az Evolution Gaming Software Providertől

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerLi Xiu YingFact Checker

Fedezze fel az Evolution Gaming legújabb és legjobbjait, az online játék úttörőjét. Ebben a cikkben bemutatjuk az Evolution Gaming 3 legjobb új játékát. Ezek a játékok magával ragadó élményeket, innovatív funkciókat és végtelen szórakozást ígérnek. Akár tapasztalt játékos vagy, akár csak most kezded, ezek a címek lenyűgözik. Csatlakozzon hozzánk, amikor az Evolution Gaming jóvoltából belemerülünk az online játékok jövőjébe, ahol a szórakozás nem ismer határokat.

A legjobb 3 új játék az Evolution Gaming Software Providertől

Evolution Gaming – Új kaszinószoftver-szolgáltató

Az Evolution Gaming kiemelkedő név az online játékok világában. Az innováció iránti elkötelezettséggel és az élvonalbeli játékélmények biztosításában szerzett tapasztalattal az Evolution Gaming új mércét állít fel az iparág számára. Az élő kaszinójátékokkal és a virtuális szórakoztatással kapcsolatos friss megközelítésük világszerte elbűvölte a játékosokat, bepillantást engedve az online szerencsejáték jövőjébe. Tehát nézzünk meg néhány új kaszinójátékot ettől az új kaszinószoftver-szolgáltatótól.

1. Funky Time

A Funky Time egy élő játékshow, amely a legizgalmasabb szórakozásként kelt hullámokat azóta, hogy "Őrült időEz egy egyedülálló extravagáns, amely dinamikus szorzókkal megrakott digitális DigiWheel-lel és groovy disco hangulattal rendelkezik.

A DigiWheel és a főjáték

Az akció a DigiWheel körül forog, amely minden játékkörben véletlenszerű szorzókat generál, és véletlenszerű szegmensekhez rendeli őket. A fő játékban az a célod, hogy megjósold, hol fog megállni a kerék a pörgés után. Különféle szegmensekre fogadhat, hogy növelje nyerési esélyeit.

Funky Time bónuszjátékok

A "Funky Time" négy izgalmas bónuszjátékot kínál:

  • Bár bónuszjáték: egy diszkó bárban, három pohár közül választhat véletlenszerű szorzókkal. A nyerőgépek egy extra szorzót mutatnak, és a kerékszorzók minden szemüvegre vonatkoznak, és minden játékos számára előnyös.
  • Stayin' Alive bónuszjáték: Ez a játék egy labdahúzó gépet tartalmaz 20-szintű szorzólétrával. Válasszon csapatszínt, haladjon a rajzolt labdaszínek alapján, és vigyázzon a STOP labdákra. A nyeremény a létraszintedtől függ, amikor elfogynak az életeid, a kezdeti kerékszorzókkal.
  • Disco és VIP Disco bónuszjátékok: Készülj fel táncolni Mr. Funkyval! A Disco játék egy 37 négyzetméteres táncparketten zajlik, míg a VIP Disco egy nagyobb, 63 négyzetes táncparketten bontakozik ki. Mr. Funky szokványos és padlószorzókat gyűjt tánc közben, amelyek hozzáadódnak az Ön teljes nyereményéhez. A kerékszorzók még jobban növelik bevételeit.

Esély a győzelemre a fő Funky Time játékban

Még a bónuszjátékokba való belépés előtt van esélyed nyerni a főjátékban. A kerék 24 betűszegmensből áll, amelyek mindegyike 25:1-es alapértelmezett kifizetést kínál. Ez egy esély a nagy nyerésre, pusztán a fő játékkal.

Egyszerűsített fogadási lehetőségek:

A dolgok megkönnyítése érdekében két egyszerűsített fogadási lehetőség közül választhat:

  • Fogadjon 12 betűre: Tegyen tétet mind a 12 betűre egyszerre, így egyetlen lépésben 12 tétet hajthat végre.
  • Fogadjon 4 bónuszra: Fogadjon mind a 4 betűre, amelyek megfelelnek a bónuszjátékoknak egyben, leegyszerűsítve fogadási stratégiáját.

A „Funky Time”-ban fantasztikus élő játékélményben lehet részed, a nyerési lehetőséggel a főjáték fogadásain és az izgalmas bónuszjátékokon keresztül, amelyek szorzót és rengeteg szórakozást garantálnak.

2. Extra Chilli Epic Spins

Az Extra Chilli Epic Spins™ izgalmas világában a játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy egy élő játékshow izgalmát vegyítsék egy hattárcsás nyerőgép tüzes akciójával. Ez az egyedülálló játékélmény arról szól, hogy elinduljon a nyüzsgő mexikói piacra, keresse a legcsípősebb chilit, és természetesen jól érezze magát. Ebben a megosztott online játékkalandban minden játékos ugyanabban a játékkörben vesz részt, fejenként öt pörgetést kapva.

Extra Chilli Epic Spins áttekintése és célja

Az Extra Chilli Epic Spins elviszi a szeretett Megaway slot és beviszi az élő játékstúdióba. Hogy még szórakoztatóbbá tegyük a dolgokat, a játék olyan különleges funkciókat mutat be, mint a Piñatas és a Gamble Wheels, amelyek növelik a várakozást és a szórakozást.
Az Extra Chilli Epic Spins elsődleges célja, hogy legalább három egyező szimbólumot gyűjtsön a tárcsákon, és végső soron a 'HOT' szót alakítsa ki bizonyos extra előnyökért.

Extra chili játékfázisok

Fedezze fel az Extra Chilli Epic Spins játékfázisait:

Alapjáték és ingyenes pörgetések

Ebben a fázisban a játékosok egy nyerőgéppel találkoznak hat függőleges tárcsával és egy további vízszintes tárcsával az alján. Ez a vízszintes tárcsa 'WILD' szimbólumokat tartalmazhat, amelyek bármely más szimbólumot helyettesíthetnek, növelve a nyerő kombinációk megszerzésének esélyét.
Minden pörgetés során a játékosoknak lehetőségük van szorzók és betűk felhalmozására, hogy "FORRÓ"-t írhassanak. Ha sikeresen létrehoztad a „FORRÓ” kombinációt, akár 16-ot is nyerhetsz Ingyenes pörgetések. A nyeremény elérése olyan egyszerű, mint legalább három egyező szimbólumot összegyűjteni balról jobbra, vagy legalább két lila chili szimbólumot szerezni, amelyek a legjobban fizető szimbólumok egymás utáni tárcsákon, függetlenül azok pozíciójától.

Alapjáték pörgetései

Minden pörgetésnél mind az elsődleges, mind a másodlagos tárcsa pörög, és leáll, hogy felfedje az eredményt. Középpörgés közben megjelenhet egy láda, amely véletlenszerű szorzót (1x-től 5x-ig terjed) vagy a "HOT" betűzéséhez szükséges "H", "O" vagy "T" betűk egyikét tartalmazza

Ingyenes pörgetések

Gyűjtsd össze a „H”, „O” és „T” betűket a tárcsákon, és belépsz az izgalmas 8 ingyenes pörgetés fázisába. Az ingyenes pörgetések alatt továbbra is felfedezhetsz további szorzókat, vagy akár további 8 ingyenes pörgetést is elindíthatsz. Az Alapjáték során felhalmozott összes szorzó átkerül ebbe a fázisba, növelve a nyerési esélyeidet.

Gamble Wheels fázis

Ez a fázis két különálló kerékből áll, amelyek mindegyike különböző színkészleteket jelenít meg. A játékosoknak választaniuk kell a piros és a lila között az első játékkeréken. Ha a kerék megáll a kiválasztott színszegmensen, két extra ingyenes pörgetést kapsz. Ezt követően megjelenik egy második szerencsejáték kerék négy színválasztékkal (piros, lila, zöld vagy kék), amely újabb lehetőséget kínál két további ingyenes pörgetésre. Az alapjáték és az ingyenes pörgetések fázis szorzói átkerülnek ezekre a Gamble Wheels ingyenes pörgetésekre.

Piñata

Mind az alapjáték pörgetéseiben, mind az azt követő ingyenes pörgetési fázisban megjelenhet egy Piñata. Ez az ünnepi funkció akár 20-szoros véletlenszerű szorzót garantál, vagy akár felfedi a teljes „FORRÓ” szót, azonnal elindítva az ingyenes pörgetések fázisát. A játék házigazdája a Piñata összetörésével vesz részt, hogy felfedje a nyereményedet. A Piñata összes szorzója felhalmozódik és érvényesül az aktuális és a jövőbeli pörgetésekre is, növelve az Extra Chilli Epic Spins izgalmát.

3. Gold Vault rulett

A Gold Vault Roulette egy fényűző játék, amely izgalmas játékélményt ígér a gyakori, többszörös jutalom lehetőségével. Egyesíti a klasszikus európai rulett izgalmas Véletlenszám-generátor (RNG) elemmel, amely extra izgalmat ad a játékmenethez.

Hogyan működik a Gold Vault rulett?

A Gold Vault rulettben a cél az, hogy megjósold a számot, amelyre a labda fog kerülni egy vagy több, az adott számot lefedő fogadás megtételével. Minden pörgetés öt és húsz aranyrudat mutat, és minden aranyruda 50-szeres szorzóként működik. Ezek a szorzók automatikusan egy véletlenszerű fogadási helyre kerülnek, és lehetőséget kínálnak arra, hogy többszörös kifizetéseket nyerjen. A szorzott nyeremény megnyeréséhez Straight Up fogadást kell tennie egy Gold Bar szorzószámra.
Amikor a labda megáll a kerék egyik számozott zsebében, akkor nyer, ha zsetont helyez el a nyerőszámra. A nyereményét ezután megszorozzuk a nyerő számhoz tartozó Gold Bar szorzók számával.

A szorzók növelése aranyrudakkal

A Gold Bar Roulette a következő szintre emeli az izgalmakat azáltal, hogy akár három aranyrudat is felhalmozhat egyetlen fogadási helyre, ami potenciálisan akár tétenkénti 150-szeresére növelheti a szorzót. Ha pedig még jelentősebb jutalmakra vágyik, célul tűzheti ki a megfoghatatlan Super Gold Bar felfedezését, amely 500-szorost ér! Ne feledje, hogy játékkörönként csak egy Super Gold Bar fedhető fel.

Vágj bele egy arany kalandba

Készülj fel egy izgalmas kalandra az értékes aranyrudak nyomában. A Gold Vault Roulette kivételes játékélményt kínál jelentős jutalmakkal. Tehát, ha izgalmakra és többszörös nyereményre vágyik, forduljon egyet, és élvezze az aranyrudak hajszát ebben a lebilincselő játékban.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Mi a Funky Time négy bónuszjátéka?

A Funky Time négy bónuszjátéka a Coin Flip, a Pachinko, a Cash Hunt és a Funky Time.

Hogyan játszhatok a Funky Time bónuszjátékkal?

A Funky Time bónuszjáték játszásához egyszerűen fogadjon a négy szorzó valamelyikére (2x, 5x, 7x vagy 10x). Ha a kerék a választott szorzón landol, nyereményedet megszorozzuk ezzel az összeggel.

Mi az Epic Spins funkció az Extra Chilli Epic Spins™-ben?

Az Extra Chilli Epic Spins™ Epic Spins funkciójával a játékosok akár 20 ingyenes pörgetést is nyerhetnek az Extra Chilli nyerőgépen. Az Epic Spins funkció aktiválásához a keréknek az Epic Spins nyílásba kell kerülnie.

Mi a Feature Drop funkció az Extra Chilli Epic Spinsben?

Az Extra Chilli Epic Spins™ Feature Drop funkciója lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megvásárolják az Epic Spins funkciót azonnali kifizetésért. A Feature Drop funkció megvásárlásához a játékosoknak rá kell kattintaniuk a Feature Drop gombra a játék képernyőjén.

Mi az Extra Chilli Epic Spins RTP-je?

Az Extra Chilli Epic Spins™ RTP-je 96,2%.

Mi a Golden Vault funkció a Gold Vault rulettben?

A Gold Vault rulett Golden Vault funkciója akkor aktiválódik, amikor a labda a rulettkerék Golden Vault nyílásába kerül. Amint az Arany Vault funkció aktiválódik, a játékosoknak esélyük van a következő fogadásukon akár 500-szoros szorzót is nyerni.

Mi a Gold Vault rulett RTP-je?

A Gold Vault rulett RTP-je 97,3%.

Elérhető a Gold Vault Roulette mobileszközökön?

Igen, a Gold Vault Roulette elérhető mobileszközökön. A játékosok okostelefonjukon vagy táblagépükön játszhatják a játékot webböngészőjük segítségével.