A Legjobb 10 Bingó Új Kaszinó 2024

Ha szeretsz bingózni, áttekintettük a piac legújabb oldalait. A bingó bónusznak köszönhetően egyre népszerűbb, ingyenes pörgetéseket befizetések nélkül, és a nyereményére vonatkozó tét nulla megtartásának képessége. Az előnyök és az arányok azonban lottónként eltérőek. Oldalunkon összeállítottuk a legjobb lottóoldalak listáját.

A Legjobb 10 Bingó Új Kaszinó 2024
Hogyan kell Bingót játszaniA bingó oldalak fokozott biztonságaFair Bingo GamesA bingó története
Emilia Torres
ExpertEmilia TorresExpert
Fact CheckerLi Xiu YingFact Checker
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
Hogyan kell Bingót játszani

Hogyan kell Bingót játszani

A bingó játék szórakoztató és egyszerű az új és tapasztalt játékosok számára. Játszhatsz manuálisan egy papír használatával vagy elektronikusan a mobileszközödről. Utóbbihoz be kell helyeznie némi pénzt, ha valódi pénzért versenyez. Ezután vásárolni fog a kívánt lottón. A bingókönyv 15 számot tartalmaz 1-től 90-ig. Ezek balról jobbra különböző oszlopokba vannak csoportosítva. Ki kell jelölni vagy kiválasztani a számokat, amikor hívják.

Ön lesz a nyertes, ha sikerül telt házat vagy sort szereznie, mielőtt bárki másnak vagy a kereskedőnek sikerülne.

Különböző típusú bingó variációk

Az alábbiakban a leggyakrabban elérhető bingóváltozatok listája található:

Hagyományos amerikai bingó

Ez egy öt sorból és oszlopból álló rácsot foglal magában, és 75 labdával játsszák.

Brit bingó

Ez meglehetősen nagy jelenség az Egyesült Királyságban, és 90 számot használ. 25 helyett 27 szabad szóköz van benne. Egy sorban öt szám van négy üres hellyel, míg egy oszlopban csak három szám van.

Online Bingo

Négy-négy rácson játsszák 80 labdával.

Továbbiak:

  • Hexabingo- 27 labdás bingó
  • Virtuális- 49 labdás bingó
  • A Bingo Ball- 80 labda
  • Áll az alku 90- Labda
Hogyan kell Bingót játszani
A bingó oldalak fokozott biztonsága

A bingó oldalak fokozott biztonsága

A bingó oldalak magas szintű biztonságot és titkosítást tartanak fenn. Ez utóbbi segít megvédeni az elküldött, fogadott vagy tárolt adatokat az illetéktelen hozzáféréstől, például a hackerektől. A banki vagy pénzátutalási információk védelmére is szolgál. A számla adataihoz csak a lottószolgáltató és a felhasználó férhet hozzá. A lottóoldalak értékes, érzékeny információk védelmére használják.

A bingó webhelyek sok személyes adatot gyűjtenek, például az ügyfelek adatait és a tranzakciókat, többek között ezeknek védelemre van szükségük, hogy elkerüljék a harmadik felek általi visszaéléseket olyan csalárd tevékenységekkel, mint az adathalászat és az online csalás.

A bingó oldalak fokozott biztonsága
Fair Bingo Games

Fair Bingo Games

A csalás és csalás esete napról napra nő, ahogy új technológiai trendek jelennek meg. Ezért érdemes olyan helyeken bingózni, amelyeket jól ismer, például biztonságos webhelyeken. Ez az egyik módja annak, hogy garantálja, hogy ne kapjon átverést, hogy elveszítse nehezen megkeresett pénzét. További hiteles helyek, ahol bingózhatsz, többek között közösségi központok és jótékonysági szervezetek, tévék, hagyományos kaszinók stb.

Mindig győződjön meg arról, hogy elismeri és ellenőrizheti a bingó szolgáltató hitelességét. Ha nem ismeri fel őket, vagy nem ellenőrzi valódiságukat, akkor jobb, ha elkerüli a játékot.

Megbízható bingó oldalak

Javasoljuk, hogy mindig olyan oldalakon játssz bingót, amelyek teljes körűen engedélyezettek és engedélyezettek az illetékes kormányzati hatóságok által. Ennek biztosításának egyik módja a licencadatok ellenőrzése, amelyeknek a webhely alsó navigációs képernyőjén kell megjelenniük. A licenc jellemzői többek között a név, a regisztrációs ország, a tanúsítvány száma, a licenc időkerete. Olyan részleteket is meg kell határoznia, mint az engedélyt működtető szervezet és az adott ország kormányának engedélyező hatósága.

Ellenőrizheti a játékszolgáltatókat is, mint például a Microgaming, a Net Ent és a NextGen. Csak engedéllyel rendelkező cégekkel működnek együtt!

Fair Bingo Games
A bingó története

A bingó története

A bingónak gazdag története van, hiszen egészen az 1500-as évekig visszavezethető. A "Lo Giuoco del Lotto D'Italia" néven ismert lottó során jelent meg Olaszországban, 1530-ban. A mai napig ott játsszák minden szombaton! A játék az 1770-es években lépte át a francia határokat. "Le Lotto"-ként emlegették, és csak a gazdag franciák játszották.

A játék az 1800-as években terjedt el Németországban, bár azt hitték, hogy fiatal gyerekeknek és diákoknak készült. 1929-ben érkezik meg Észak-Amerikába, ahol „babnak” nevezték. Ezt követően először az Egyesült Államokban, a Georgia állambeli Atlantában játsszák.

A bingó története
About the author
Emilia Torres
Emilia Torres

Emilia Torres, aki Valparaíso lenyűgöző városából származik, a NewCasinoRank szerencsejáték-mániája. A latin érzéket páratlan játékérzékkel ötvözve megfejti a kaszinójátékok folyamatosan fejlődő világát, így a játékosok tájékozottak és elragadtatottak.

Send email
More posts by Emilia Torres

Legújabb hírek

Bingo sztereotípiák és bingó mítoszok ágyba vitele
2021-08-27

Bingo sztereotípiák és bingó mítoszok ágyba vitele

A bingó évszázadok óta létezik, de az utóbbi évtizedekben a játék bizonyos hírnevet szerzett magának.