A legnépszerűbb Új Kaszinó a Visa

A Visa a világ egyik legnagyobb hitelkártya-üzlete. Több száz országban és területen bocsátanak ki kártyákat, világszerte több mint 20 millió kereskedő fogadja el a módszert. Az aláírt „ellop és megy” fizetési rendszerük az egyik legnépszerűbb fizetési mód a termékekért az üzletekben, éttermekben, benzinkutaknál, szállodákban és online webhelyeken.

Ha kaszinós szerencsejátékról van szó, a legtöbb ember számára a Visa hitelkártya a kedvenc választása. Nemzetközileg széles körben elfogadott, és számos nagyszerű funkcióval rendelkezik, amelyek biztosítják a felhasználók számára a nagyszerű élményt. Ma a Visa az egyik legnépszerűbb befizetési mód, amelyet a kaszinók támogatnak.

A legnépszerűbb Új Kaszinó a Visa
Befizetés online kaszinókban Visa segítségévelMi az a Visa?
Befizetés online kaszinókban Visa segítségével

Befizetés online kaszinókban Visa segítségével

A Visa a legtöbb játékplatformon befizetési mód, akár régi, akár új online kaszinók. A befizetés folyamata egyszerű, és ehhez képest viszonylag csekély díjat kell fizetni egyéb befizetési módok. A befizetéshez a játékosoknak hozzá kell férniük a pénztárhoz és a Visa kártyájukhoz.

Ezután kiválaszthatják a befizetés módját a menüből, és megadhatják az összes szükséges információt, például a befizetés összegét és egyéb személyes adatokat (pl. cím vagy irányítószám).

A Visa használatának egyik előnye, hogy lehetővé teszi a játékosok számára, hogy hitelkártyaadatok megadása nélkül közvetlenül bankszámlájukról utaljanak be pénzt. A pénzt levonják a csekk- vagy megtakarítási számlájukról, bár előfordulhat, hogy több lépésen kell átmenniük a befizetés előtt.

A Visa befizetés egyedisége az, hogy a játékosok választhatnak a kettő közül két befizetési lehetőség: jóváírás vagy betét. Hitelbefizetés azt jelenti, hogy a játékos számláját közvetlenül egy játékos hitelkeretéből finanszírozzák, amelyet a banknál vagy pénzintézetnél állítottak fel. Ez nem fog kijönni a folyószámlájukból, csakúgy, mint ahogy a valódi kártyákkal működik.

Másrészt a betéti befizetések közvetlenül a játékos folyószámlájáról érkeznek, mivel a kártya előre fel van töltve. Ezzel a lehetőséggel pénzt takaríthat meg a feldolgozási költségeken, mivel a pénz nem kerül levonásra közvetlenül a bankszámláról. Ehelyett előzetesen letétbe helyezik.

Befizetés online kaszinókban Visa segítségével
Mi az a Visa?

Mi az a Visa?

A Visa egy nemzetközi vállalat, amely arra specializálódott, hogy az embereknek lehetőséget biztosítson áruk nemzetközi vásárlására és eladására. 1958-ban alapították, és eleinte nem volt olyan népszerű, mint manapság (2021-től).

Végül az egyik legnépszerűbb fizetési szolgáltatóvá nőtte ki magát az Egyesült Államokban és világszerte. A Visa központja a kaliforniai San Franciscóban található. A céget pénzintézetek százai vezetik szerte a világon.

Amikor egy személy a Visa használatával vásárol termékeket vagy letétet fizet, az üzlet megterheli Visa kártyáját, és elküldi az információkat a vásárló bankjának. A bank kivesz egy kis pénzt a vevő számlájáról (a kamatlábak változóak), és átadják a boltnak. Ez lehetővé teszi, hogy világszerte emberek milliói vásároljanak termékeket az eladóktól a világ minden tájáról anélkül, hogy készpénzt vagy más fizetési módot, például a Western Uniont kellene használniuk.

Ennek a cégnek a társalapítója Dee Hock, aki úgy gondolta, hogy a transznacionális vállalkozásoknak bankoknak kell lenniük, és nem olyan magánvállalkozások tulajdonosaiknak, mint a Rockefeller, akik nem hitték el, hogy a globális kereskedelmet sikeresen le lehetne bonyolítani anélkül, hogy valami, például a Visa szabályozná.

Mi az a Visa?