A legnépszerűbb Új Kaszinó a TrustPay

A TrustPay az egyik első olyan pénzintézet, amely biztonságos e-kereskedelmi fizetést kínál az Európai Gazdasági Térségben (EGT). Ez egy fizetési lehetőség, amellyel biztonságosan utalhat át pénzt anélkül, hogy módosítania kellene kedvenc módszereit.

Így a játékosok Visa és MasterCard hitelkártyáikkal, partnerbankok bankszámláival, PayPal-lal és paysafecard utalványaikkal fizethetnek be új online kaszinókba. Mindezt anélkül, hogy számlát kellene nyitnia ezen a fizetési platformon.

hu Country FlagCheckmark

1xBet

hu Country FlagCheckmark
1500 € + 150 pörgetésig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

A legjobb kaszinójátékok 1xBet oldalon érhetők el! Ami az online játékokat illeti, 1xBet mindent kínál, amire szüksége van egy fantasztikus élményhez, mint például Texas Hold’Em, Bingó, Baccarat, Blackjack, Póker és sok más. A 1xBet izgalmas kaszinójátékok új szolgáltatója, amelyet 2011 -ban alapítottak. 1xBet kiváló minőségű termékek és zökkenőmentes ügyfélszolgálat kínálatával próbál erős hírnevet kialakítani. Reméljük, hogy 1xBet hamarosan az egyik legnépszerűbb Új Kaszinó vállalattá válik az iparágban.

 • Hihetetlen bónusz

A RoyalSpinz kaszinó elsajátította az online játék művészetét az iparág legújabb címeivel. A Game Tech Group tulajdonában lévő, jól bemutatott webhely használatával 2018-ban kezdett el dolgozni a Cyberluck, a Curacao eGaming Master licenc birtokosa. A királyi jogdíjjal foglalkozó kaszinó biztonságos fizetéseinek köszönhetően bizalmat szerzett a játékosok körében.

A TrustPayről az új kaszinókban

A TrustPayről az új kaszinókban

A TrustPay egy online fizetési mód A cég székhelye Pozsonyban, Szlovákiában található, szolgáltatásait szerte a világon nyújtja. Ez az innovatív fizetési mód lehetővé tette a felhasználók számára, hogy biztonságosan intézkedjenek anélkül, hogy feladnák kedvenc fizetési módjukat.

A szerencsejátékosok használhatják TrustPay a MasterCard, VISA, PayPal számlájukról történő tranzakcióhoz, paysafecard utalványok és bankszámla. Az e-pénztárca támogatja a közvetlen elektronikus átutalást és a normál banki átutalást is. A Szlovák Nemzeti Bank szabályozza és felügyeli a TrustPayt.

A játékosoknak nem kell regisztrálniuk a TrustPay számlán ahhoz, hogy pénzt utaljanak be új online kaszinók. Csak paysafecard utalványra van szükségük, VÍZUM kártya, PayPal számla vagy a MasterCard a TrustPay segítségével történő fizetéshez.

Azoknak a szerencsejátékosoknak, akik inkább banki átutalást választanak, aktív számlára van szükségük az online kaszinó webhelyein. Előnyösen ez az e-pénztárca lehetővé teszi a játékosok számára, hogy nyereményeiket gyorsan és biztonságosan kivehessék a kaszinószámláról vagy a pénztárosról. 2014-től a TrustPay számla minimum egyenlege 30 euró lehet.

A TrustPay használatának fő előnye, hogy bővíti a támogatható bankok számát, hogy több fizetési lehetőséget kínáljon felhasználóinak. Feltöltés keresztül PayPal azért is hasznos funkció, mert sok felhasználója van szerte a világon, ami minimálisra csökkentette a bürokráciát és a kockázatokat.

A TrustPayről az új kaszinókban
Fizetés a TrustPay segítségével

Fizetés a TrustPay segítségével

A TrustPay használatához egyszerűen csak számlával kell rendelkeznie az egyik legjobb új TrustPay kaszinóban. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy van elegendő pénze. A TrustPay segítségével közvetlenül bankszámlájáról fizethet.

A kaszinóbefizetések ingyenesek az olyan bejáratott és új online kaszinókban, amelyek olyan EU-országokban működnek, mint a Cseh Köztársaság, Észtország és Szlovákia. Ne felejtse el ellenőrizni a kaszinó befizetési limitjét, mielőtt továbblép. Íme, hogyan kell játszani új online kaszinó játékokat ezzel a banki módszerrel.

 • Jelentkezzen be kaszinófiókjába, és keresse fel a pénztáros oldalt;
 • Megjelenik a befizetési módok listája. Válassza a TrustPay lehetőséget;
 • Válasszon fizetési módot, pl. TrustPay kártyás fizetés, banki átutalás vagy TrustPay e-pénztárca;
 • A TrustPay webhelyen adja meg a számlázási címet, PID-jét, Turing-számát és jelszavát;
 • Várja meg, amíg a TrustPay engedélyezi a fizetést, és megterheli a számláját;
 • Az átvitel sikerességéről visszaigazolást kap.

A TrustPay legtöbb opciója megkönnyíti az azonnali tranzakciókat, így nem kell túl sokáig várni, amíg a pénz megérkezik fogadási számlájára. Ezen kívül semmilyen díjat nem kell fizetnie. De mindig ellenőrizze, hogy egy új online kaszinó nem számít-e fel díjat ennek a fizetési átjárónak a használatáért. Szinte az összes TrustPay új kaszinója nem számít fel díjat az ügyfeleknek, és ha bármilyen tranzakciós költség merül fel, azt a pénztárnál fogja látni a fizetés megerősítése előtt.

Fizetés a TrustPay segítségével
Hogyan lehet kivenni a TrustPay segítségével

Hogyan lehet kivenni a TrustPay segítségével

A TrustPay viszonylag új a kaszinóbanki szolgáltatásokban, de sok szerencsejátékos magáévá tette a kaszinóbefizetéseknél. Ennek ellenére a TrustPay kaszinók legnagyobb hátránya az a játékosok nem kérhetnek kaszinó kifizetéseket ezzel a módszerrel. Ez azonban nem jelenthet nagy problémát, mivel a játékosok minden új TrustPay kaszinóban rengeteg más kényelmes banki módszert találhatnak.

A pontos kifizetési lehetőségek az egyes online kaszinókban eltérőek. Általában a játékosok megtalálják a hitelkártyás fizetést, a közvetlen banki átutalást, a Skrillt, a PayPal-t, a Netellert és a paysafecardot.

Az elektronikus átutalás a legnépszerűbb módszer a kaszinónyeremények kifizetésére. Ha ezt a módszert választja, készüljön fel arra, hogy megossza banki adatait (BIC, IBAN és számlaszám) új online kaszinókkal. Pénzintézetétől függően néhány munkanapon belül meg kell kapnia az összeget.

Hogyan lehet kivenni a TrustPay segítségével
Biztonság és biztonság a TrustPay-nél

Biztonság és biztonság a TrustPay-nél

A TrustPay a Szlovák Nemzeti Bank kellően engedélyezett és szabályozott fizetési átjárója. Ez azt jelenti, hogy szigorú működési feltételeken ment keresztül. A szolgáltató a szilárd biztonsági intézkedésekért elismert Visa, MasterCard és UnionPay tagja. A rendszeren keresztül áramló összes adat hatékony módszerekkel titkosított. Ez biztosítja a felhasználók biztonságát, amikor pénzt utalnak be új online kaszinószámláikra.

Minden TrustPay folyamat tanúsított, biztonságos platformokon fut, amelyek a legmagasabb szinten megfelelnek a PCI DSS specifikációinak. A társaság elkötelezett a bizalmas adatok biztonságának biztosítása mellett. Ezenkívül nem tekintik meg és nem férnek hozzá a kártya- és bankadatokhoz. Ezért ez egy rendkívül biztonságos és megbízható választás a magánéletet értékelő szerencsejátékosok számára.

A kereskedők és ügyfelek sokéves kiszolgálásának köszönhetően a TrustPay lépést tart az avantgárd biztonsági szabványokkal. Ezenkívül a TrustPay nem követeli meg a felhasználóktól, hogy további fiókokat nyissanak a használat megkezdéséhez. Az pedig, hogy a kaszinójátékosoknak nem kell megadniuk banki adataikat, egy újabb biztonsági réteget jelent, amely minimalizálja az online csalás kockázatát.

Biztonság és biztonság a TrustPay-nél