A legnépszerűbb Új Kaszinó a TrustPay

A TrustPay az egyik első olyan pénzintézet, amely biztonságos e-kereskedelmi fizetést kínál az Európai Gazdasági Térségben (EGT). Ez egy fizetési lehetőség, amellyel biztonságosan utalhat át pénzt anélkül, hogy módosítania kellene kedvenc módszereit.

Így a játékosok Visa és MasterCard hitelkártyáikkal, partnerbankok bankszámláival, PayPal-lal és paysafecard utalványaikkal fizethetnek be új online kaszinókba. Mindezt anélkül, hogy számlát kellene nyitnia ezen a fizetési platformon.

A TrustPayről az új kaszinókban

A TrustPayről az új kaszinókban

A TrustPay egy online fizetési mód A cég székhelye Pozsonyban, Szlovákiában található, szolgáltatásait szerte a világon nyújtja. Ez az innovatív fizetési mód lehetővé tette a felhasználók számára, hogy biztonságosan intézkedjenek anélkül, hogy feladnák kedvenc fizetési módjukat.

A szerencsejátékosok használhatják TrustPay a MasterCard, VISA, PayPal számlájukról történő tranzakcióhoz, paysafecard utalványok és bankszámla. Az e-pénztárca támogatja a közvetlen elektronikus átutalást és a normál banki átutalást is. A Szlovák Nemzeti Bank szabályozza és felügyeli a TrustPayt.

A játékosoknak nem kell regisztrálniuk a TrustPay számlán ahhoz, hogy pénzt utaljanak be új online kaszinók. Csak paysafecard utalványra van szükségük, VÍZUM kártya, PayPal számla vagy a MasterCard a TrustPay segítségével történő fizetéshez.

Azoknak a szerencsejátékosoknak, akik inkább banki átutalást választanak, aktív számlára van szükségük az online kaszinó webhelyein. Előnyösen ez az e-pénztárca lehetővé teszi a játékosok számára, hogy nyereményeiket gyorsan és biztonságosan kivehessék a kaszinószámláról vagy a pénztárosról. 2014-től a TrustPay számla minimum egyenlege 30 euró lehet.

A TrustPay használatának fő előnye, hogy bővíti a támogatható bankok számát, hogy több fizetési lehetőséget kínáljon felhasználóinak. Feltöltés keresztül PayPal azért is hasznos funkció, mert sok felhasználója van szerte a világon, ami minimálisra csökkentette a bürokráciát és a kockázatokat.

A TrustPayről az új kaszinókban
Fizetés a TrustPay segítségével

Fizetés a TrustPay segítségével

A TrustPay használatához egyszerűen csak számlával kell rendelkeznie az egyik legjobb új TrustPay kaszinóban. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy van elegendő pénze. A TrustPay segítségével közvetlenül bankszámlájáról fizethet.

A kaszinóbefizetések ingyenesek az olyan bejáratott és új online kaszinókban, amelyek olyan EU-országokban működnek, mint a Cseh Köztársaság, Észtország és Szlovákia. Ne felejtse el ellenőrizni a kaszinó befizetési limitjét, mielőtt továbblép. Íme, hogyan kell játszani új online kaszinó játékokat ezzel a banki módszerrel.

  • Jelentkezzen be kaszinófiókjába, és keresse fel a pénztáros oldalt;
  • Megjelenik a befizetési módok listája. Válassza a TrustPay lehetőséget;
  • Válasszon fizetési módot, pl. TrustPay kártyás fizetés, banki átutalás vagy TrustPay e-pénztárca;
  • A TrustPay webhelyen adja meg a számlázási címet, PID-jét, Turing-számát és jelszavát;
  • Várja meg, amíg a TrustPay engedélyezi a fizetést, és megterheli a számláját;
  • Az átvitel sikerességéről visszaigazolást kap.

A TrustPay legtöbb opciója megkönnyíti az azonnali tranzakciókat, így nem kell túl sokáig várni, amíg a pénz megérkezik fogadási számlájára. Ezen kívül semmilyen díjat nem kell fizetnie. De mindig ellenőrizze, hogy egy új online kaszinó nem számít-e fel díjat ennek a fizetési átjárónak a használatáért. Szinte az összes TrustPay új kaszinója nem számít fel díjat az ügyfeleknek, és ha bármilyen tranzakciós költség merül fel, azt a pénztárnál fogja látni a fizetés megerősítése előtt.

Fizetés a TrustPay segítségével
Hogyan lehet kivenni a TrustPay segítségével

Hogyan lehet kivenni a TrustPay segítségével

A TrustPay viszonylag új a kaszinóbanki szolgáltatásokban, de sok szerencsejátékos magáévá tette a kaszinóbefizetéseknél. Ennek ellenére a TrustPay kaszinók legnagyobb hátránya az a játékosok nem kérhetnek kaszinó kifizetéseket ezzel a módszerrel. Ez azonban nem jelenthet nagy problémát, mivel a játékosok minden új TrustPay kaszinóban rengeteg más kényelmes banki módszert találhatnak.

A pontos kifizetési lehetőségek az egyes online kaszinókban eltérőek. Általában a játékosok megtalálják a hitelkártyás fizetést, a közvetlen banki átutalást, a Skrillt, a PayPal-t, a Netellert és a paysafecardot.

Az elektronikus átutalás a legnépszerűbb módszer a kaszinónyeremények kifizetésére. Ha ezt a módszert választja, készüljön fel arra, hogy megossza banki adatait (BIC, IBAN és számlaszám) új online kaszinókkal. Pénzintézetétől függően néhány munkanapon belül meg kell kapnia az összeget.

Hogyan lehet kivenni a TrustPay segítségével
Biztonság és biztonság a TrustPay-nél

Biztonság és biztonság a TrustPay-nél

A TrustPay a Szlovák Nemzeti Bank kellően engedélyezett és szabályozott fizetési átjárója. Ez azt jelenti, hogy szigorú működési feltételeken ment keresztül. A szolgáltató a szilárd biztonsági intézkedésekért elismert Visa, MasterCard és UnionPay tagja. A rendszeren keresztül áramló összes adat hatékony módszerekkel titkosított. Ez biztosítja a felhasználók biztonságát, amikor pénzt utalnak be új online kaszinószámláikra.

Minden TrustPay folyamat tanúsított, biztonságos platformokon fut, amelyek a legmagasabb szinten megfelelnek a PCI DSS specifikációinak. A társaság elkötelezett a bizalmas adatok biztonságának biztosítása mellett. Ezenkívül nem tekintik meg és nem férnek hozzá a kártya- és bankadatokhoz. Ezért ez egy rendkívül biztonságos és megbízható választás a magánéletet értékelő szerencsejátékosok számára.

A kereskedők és ügyfelek sokéves kiszolgálásának köszönhetően a TrustPay lépést tart az avantgárd biztonsági szabványokkal. Ezenkívül a TrustPay nem követeli meg a felhasználóktól, hogy további fiókokat nyissanak a használat megkezdéséhez. Az pedig, hogy a kaszinójátékosoknak nem kell megadniuk banki adataikat, egy újabb biztonsági réteget jelent, amely minimalizálja az online csalás kockázatát.

Biztonság és biztonság a TrustPay-nél