A legnépszerűbb Új Kaszinó a Paysafe Card

Az elmúlt néhány évben jelentős javulás tapasztalható az új online kaszinók befizetési módszereiben. Ennek ellenére a társadalom továbbra is szkeptikus a legtöbb online fizetési móddal kapcsolatban. Manapság a legtöbb online vásárló, köztük a szerencsejátékosok is, szívesebben használják az előre fizetett kártyákat, például a paysafecardot. Ez az előre fizetett kártya számos új online kaszinó kedvence lett kivételes biztonsága miatt.

A Paysafecard úttörő az online előre fizetett fizetési módok terén. Emellett a kártyák több ezer online e-kereskedelmi üzletben kaphatók. Ezért azok az online szerencsejátékosok, akik biztonságos és kényelmes fizetési módot keresnek új online kaszinójukhoz, a paysafecardot tartják ideálisnak. Olvassa el, hogy megtudja, miért ez a kártya a vezető befizetési módok között a kaszinókban világszerte.

A legnépszerűbb Új Kaszinó a Paysafe Card
Mi az a paysafecard?

Mi az a paysafecard?

A Paysafecard egy vezető előre fizetett módszer, amely népszerűvé vált az új online kaszinók körében. Biztonságos és biztonságos előre fizetett módszert kínál az online tranzakciókhoz. Ez egy ideális letéti módszer a kaszinókban világszerte. Ezzel a kártyával az online szerencsejátékosok könnyedén befizethetnek pénzt új online kaszinóikba.

Ezenkívül a paysafecard nem követeli meg a felhasználóktól, hogy banki adatait megosszák a webhelyek között. Ezenkívül a felhasználók ingyenes mobilalkalmazást érhetnek el Android és iOS eszközökhöz. Ez lehetővé teszi számukra, hogy kódjaikat egy helyen tárolják. Ezenkívül a felhasználók mobilalkalmazásokból QR-kódokon keresztül közvetlen mobilfizetést is végezhetnek. A Paysafecard mobilalkalmazás segítségével a felhasználók azonnal ellenőrizhetik az egyenleget több kód között.

Az egyik fő ok, amiért a paysafecard népszerű az online szerencsejátékosok körében, az, hogy névtelenek maradnak az online tranzakciók során. A felhasználóknak nem kell megosztaniuk személyes adataikat, amikor új online kaszinójukban tranzakciót hajtanak végre. Csak egy 16 számjegyű kódra van szükségük, amely a kártyához tartozik.

Mivel a kártya maximális limitje 100 dollár, a felhasználók korlátozhatják, hogy mennyit költhetnek vagy veszíthetnek, ha bármilyen csalással találkoznak.

Azoknak a játékosoknak, akik gyors, biztonságos és kényelmes fizetési módot keresnek új online kaszinók, a paysafecard a válasz. Ez abban is segít nekik, hogy korlátozzák az online játékkal kapcsolatos túlköltekezésüket.

Mi az a paysafecard?
Fizetés paysafecard kártyával

Fizetés paysafecard kártyával

A Paysafecard az egyik legkeresettebb előre fizetett fizetési mód az online szerencsejátékosok számára. A jó hír az, hogy a paysafecard utalványok világszerte több mint 650 000 üzletben kaphatók. Ezért, ha valaki úgy dönt, hogy paysafecard-ot használ új online kaszinójához, az első feladata egy paysafecard-eladó felkeresése, akár online, akár fizikailag.

Az üzlet meglátogatása után a felhasználó felkéri, hogy cserélje ki készpénzét egy 16 számjegyű PIN kóddal rendelkező paysafecardra. A kártyák 100, 50, 25 és 10 dolláros áron kaphatók. A PIN kód a kártyaszámuk, és ezt fogják beírni új online kaszinójukba. A felhasználók egyszerre legfeljebb tíz paysafecard PIN-kódot vásárolhatnak.

A kártyák megvásárlásakor az eladó nem kér személyes adatokat, például a személy hitelkártyaszámát. A vásárlónak nem kell mást tennie, mint tárolni vagy megvédeni a 16 számjegyű PIN-kódját. Miután megkapta a 16 számjegyű PIN-kódot, az online szerencsejátékos bejelentkezhet új online kaszinójába, és fizetésként bemutathatja azt. Ezenkívül a felhasználók felkereshetik a paysafecard webhelyet, és ellenőrizhetik kártyaegyenlegüket.

A Paysafecard gyors és zökkenőmentes az azt elfogadó kaszinókban. Legyen szó kifizetésről vagy befizetésről, a teljes folyamat ritkán tart tovább egy percnél.

Ne feledje, hogy csak 18 éven felüli személyek használhatják a paysafecardot a fogadási oldalakon. A kártya online fogadáson túlmenően a felhasználók megvásárolhatják a kártyát ajándékba valaki másnak.

Fizetés paysafecard kártyával
Hogyan lehet pénzt kivenni a paysafecard segítségével?

Hogyan lehet pénzt kivenni a paysafecard segítségével?

Egyes fizetési módokat elfogadnak az új kaszinók befizetésére, de nem használhatók kifizetésre. Ez nehézkessé válhat, mivel a legtöbb játékos általában egy preferált módszert választ a tranzakcióihoz. A paysafecard használatának előnye, hogy befizetésre és kifizetésre egyaránt használható.

A kifizetések gyorsak és azonnaliak, és mindössze 24 órába telik, mire átgondolják a játékos paysafecard-ját.

Hogyan lehet pénzt kivenni a paysafecard segítségével?
Megbízható paysafecard kaszinóoldalak

Megbízható paysafecard kaszinóoldalak

Számos előnyének köszönhetően a paysafecard szinte általánosan elfogadott az online kaszinókban. A paysafecard-ot fizetési módként elfogadó kaszinók már nem számítanak bele. Valójában könnyebb megtalálni azokat, akik elfogadják, mint azokat, akik elutasítják.

Ennek ellenére a játékosoknak új, számukra megfelelő online kaszinókat kell kiválasztaniuk. Kezdetben ajánlatos a játékosnak olyan kaszinót választani, amelyik törvényesen engedélyezett az országában vagy régiójában. A legtöbb kaszinó értesíti a játékost, amikor megpróbál bejelentkezni, ha arra a régióra, ahonnan bejelentkezik, bizonyos korlátozások vonatkoznak.

Biztonságos Paysafecard kaszinók

A jogi kérdések mellett a játékosnak mindig olyan kaszinóban kell játszania, amely garantálja a biztonságát. Mind a pénzének, mind a kommunikációjának biztonságosnak és bizalmasnak kell lennie. Az értékelések olvasása gyakran felfedi, hogy egy kaszinónak vannak-e biztonsági problémái.

A titkosítási tanúsítvánnyal rendelkező webhely szintén a biztonság mutatója. Az itt felsorolt webhelyek például mind végpontok közötti titkosítást használnak. Ez azt jelenti, hogy az oldallal megosztott tartalmat harmadik felek nem hallgathatják el továbbítás közben. A biztonságos webhely azonosításának egyszerű módja annak ellenőrzése, hogy van-e https vagy HTTP címe. Az előbbi biztonságos, míg az utóbbi biztonsági kockázatoknak teheti ki Önt.

Megbízható paysafecard kaszinóoldalak
A paysafecard története

A paysafecard története

A Paysafecard Ausztriában kezdte meg működését, ahol 2000-ben indult. Négy osztrák ember szüleménye volt, akik a pénzátutalások hatékonyabbá tételéről álmodoztak. Az IBM által támogatott cég azonnali sikert aratott, és 2004-ben hamarosan Németországba is terjeszkedett.

A siker folyamatosan jött, és 2005-ben az EU támogatásával a paysafecard tovább terjeszkedett az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Görögországban. Ez meghatározta a növekedés ütemét, és 2020-ra világszerte több mint 40 országot ért el. A Paysafecard átvette a hasonló entitásokat, az Ukasht és a Wallie-t, mielőtt maga a Skrill megszerezte volna 2015-ben.

A paysafecard története