A legnépszerűbb Új Kaszinó a Neteller

Megbízható és kényelmes csatorna megtalálása új online kaszinókba történő befizetéshez némi kihívást jelenthet a számos rendelkezésre álló lehetőség miatt. A játékosoknak számos jellemzőt figyelembe kell venniük sajátos szükségleteiknek megfelelően, hogy biztosan helyesen válasszanak. A Neteller az egyik legnépszerűbb opció az online kaszinó játékosok számára.

Szinte minden mainstream és új online kaszinó üzemeltetője elfogadja a Netellert pénzbefizetési lehetőségként. Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak nem kell aggódniuk új befizetési csatornák keresése miatt, ha különböző fogadási oldalakon különböző téteket kívánnak megtenni.

A legnépszerűbb Új Kaszinó a Neteller
Befizetés a Netellernél

Befizetés a Netellernél

A játékosoknak először Neteller számlát kell regisztrálniuk, hogy pénzt utaljanak be számlájukra. Ezután a játékosnak meg kell látogatnia a cég webhelyét, és meg kell adnia a vonatkozó adatokat, beleértve a személyes adatokat, például a nevet és az e-mail címet.

A játékos ezután létrehoz egy biztonságos jelszót, amellyel bármikor bejelentkezhet a fiókjába. Az összes adat sikeres ellenőrzése után a fiók készen áll a használatra.

A következő lépésben pénzt kell befizetni a Neteller számlára. Számos lehetőség közül választhat, beleértve a közvetlen banki átutalásokat és a mobilbetéteket.

Ha a számla teljesen elkészült, a játékosok bármikor befizethetnek pénzt új Neteller kaszinószámlájukra.

Először a játékosoknak el kell indítaniuk a fizetési eljárást a kaszinószámlájukról, megjelölve a befizetni kívánt pénzt. A játékos ezután bejelentkezik a Neteller-fiókjába, és jóváhagyja a fizetést.

Általában rövid időbe telik, amíg a teljes tranzakció befejeződik, és a pénz megjelenik a játékos online kaszinószámláján. Minden tranzakció kódolt a garantált biztonság érdekében.

Befizetés a Netellernél
Hogyan lehet pénzt kivenni a Netellerrel

Hogyan lehet pénzt kivenni a Netellerrel

Az új Neteller kaszinóból való kilépés nem hektikus folyamat. A játékosoknak nem kell mást tenniük, mint a kifizetési részre lépni, és fizetési lehetőségként a Netellert választani. Ezután meg kell adnia a kaszinóból a Neteller számlára utalni kívánt készpénz összegét, be kell jelentkeznie Neteller számlájára, és várnia kell 2-24 órát, amíg a pénz megjelenik ott.

A kifizetési idő attól függ, hogy a kaszinó ügyfélszolgálati csapata milyen gyorsan hagyja jóvá a játékos kérését, és a Neteller maga dolgozza fel a kifizetést.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Netellerrel
Mi az a Neteller?

Mi az a Neteller?

A Neteller egy online fizetési rendszer, amely lehetővé teszi a szerencsejátékosok és más felhasználók számára, hogy pénzt utaljanak át kereskedőknek, például szerencsejáték-oldalaknak, és pénzt kapjanak tőlük.

A Neteller számos előnye egyéb befizetési módok növeli népszerűségét az online fogadók körében. Kezdetnek egyszerű a Neteller-számláról származó pénzeszközök ellenőrzése és nyomon követése.

Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy szerencsejátékaik eredményétől függetlenül a bankrolljaik tetején maradjanak. A Neteller-fiók betöltése is gyors és egyszerű. Ez megtehető közvetlen bankbetétekkel, hitelkártyákkal, betéti kártyákkal és mobilpénzzel, számos egyéb lehetőség mellett.

A Neteller VIP programot kínál azoknak az egyéneknek, akik nagy volumenű tranzakciókat hajtanak végre. A VIP státusz olyan előnyöket kínál a játékosoknak, mint a minimális díjak és a megnövelt kifizetési limitek. Ezenkívül a felhasználók különféle jutalmakban részesülhetnek, beleértve a bónuszpontokat, amelyeket valódi pénzre válthatnak be.

Mi az a Neteller?
A Neteller története

A Neteller története

A Neteller PLC az egyik legnagyobb úttörő az online fizetések terén. A cég 1999-ben kezdett online banki szolgáltatásokat nyújtani. A Man-szigeten működő Netellernek Kínában, Costa Ricán, Kanadában és Angliában volt irodája.

Ami a kaszinófizetést illeti, a Neteller 2000 júliusában kezdte meg a pénzátutalások feldolgozását. Ekkorra már a világ szerencsejáték-kereskedőinek 85%-a volt piaci bázisa. A megszerzett bevétel az iGaming cégeknek történő pénzátutalásokból származott. A legtöbb felhasználó az Egyesült Államokból származott. Az Egyesült Államokban a Netellert az ohiói Sutton Bank bocsátja ki. A bank a Discover Financial Services engedélyével rendelkezik.

Az évek során felvásárlások és egyesülések láncolatán ment keresztül, és jelenleg a Paysafe Group nevű brit globális fizetési csoport tagja.

A Neteller története
Megbízható Neteller kaszinóoldalak

Megbízható Neteller kaszinóoldalak

Ha valaki valódi pénzért szeretne új Neteller kaszinókban játszani, elengedhetetlen, hogy olyan oldalt válasszon, amely teljes körűen engedélyezett és legálisan működik. A játékosnak figyelnie kell a weboldal alján található licencinformációkra. A kaszinónak rendelkeznie kell az illetékes szerencsejáték-hatóság érvényes engedéllyel.

A játékosok számíthatnak a Neteller kaszinók megbízhatóságára, mivel az Egyesült Királyság FCA (Financial Conduct Authority) online pénzátutalását hajthatja végre. Ez az a szervezet, amely szabályozza a Neteller-tranzakciókat, ügyelve a legújabb biztonsági protokollok használatára.

Megbízható Neteller kaszinóoldalak
Biztonságos Neteller kaszinók

Biztonságos Neteller kaszinók

A Neteller a legmegbízhatóbb internetes fizetési rendszerek közé tartozik. Hírnevének megőrzése érdekében csak megbízható kaszinókkal működik együtt. A vállalat rendszeresen frissíti a biztonsági funkciókat a legrelevánsabb csalás elleni eszközökkel. Az internetes tranzakciók biztonsága érdekében a Neteller kaszinók 3D Secure technológiát, SSL-t és 128 bites titkosítást használnak.

A játékosoknak nem kell megadniuk banki adataikat a kaszinóoldalakon. Az FCA szerint a Neteller feladata gondoskodni arról, hogy a játékos egyenlege a vagyonkezelői számlán szükség esetén rendelkezésre álljon. A pénzt biztonságosan tartják, anélkül, hogy a felhasználó bankszámlakivonatait felfednék. Visa és MasterCard rejtve marad a kaszinó elől, ha a Netellert választja.

Biztonságos Neteller kaszinók