Új eSport-oldalak

Az eSport lényegében egy verseny, amely magában foglalja a videojátékokat. Ez többjátékos videojáték -versenyek formájában történik, ahol a játékosok csapatként vagy egyénileg versenyeznek. Az évek során ez az online játékforma óriási népszerűségnek volt tanúja, és egymilliárd dolláros iparággá nőtte ki magát.

Azon kívül, hogy szórakoztató nézni, az eSport versenyek lehetőséget adnak az online fogadási rajongóknak, hogy valódi pénzben fogadjanak és nyerjenek. Ha szeretne tudni egy -két dolgot az e -sportról, ezen az oldalon rengeteg ilyen információ található. Kimaradt az útjából, hogy valódi vélemények és hírnév alapján összeállítson egy listát a legjobb e -sport platformokról.

eSport fogadás

eSport fogadás

Nos, ha valaha is fogadott olyan sportágakra, mint a futball, tenisz, lóverseny és golf, akkor máris van egy tippje az eSport fogadás működéséről. Valójában az eSportra való fogadás nagyon hasonlít a szokásos sportokon való szerencsejátékhoz. Mindkét esetben ismernie kell a csapatok formáját, játékstílusát és taktikáját.

Ez a tudás határozza meg a fogadás módját. Azonban ne felejtsük el, hogy a szerencse is szerepet játszik. Minden eSports játékhoz egy verseny kapcsolódik, ahol a különböző fogadási típusok bármelyikét megteheti, beleértve az összesített győztest is.

eSport fogadás
Fogadjon az eSportra

Fogadjon az eSportra

Fogadás az eSportra kétségtelenül szórakoztató, és bár egyesek nem értik a fogadás e formájához kapcsolódó videojátékokat, az eSport játékok létezésének ismerete alapvető fontosságú a legjobb élmény eléréséhez.

És bár az eSports játékok tucatnyi változatban állnak rendelkezésre, csak néhány játék uralja ezt az univerzumot. Ezek közé tartozik a League of Legends, a Dota 2, a Counter-Strike: Global Offensive, a Call of Duty, a Rocket League, az Overwatch és a Heroes of the Storm. További népszerű címek, amelyek nem maradhatnak említés nélkül, a World of Tanks, a Super Smash Bros., a Smite és a PUBG.

Fogadjon az eSportra
eSport Odds

eSport Odds

Hogyan működnek az eSport oddsok? Ha az eSportra fogad, akkor bizonyára hallott már az esélyekről. Megmutatják, hogy mennyit lehet nyerni egy fogadással, és egyben mutatót is mutatnak arra, hogy egy adott mérkőzés milyen kimenetelű lesz. Három vezető oddstípus létezik az eSport fogadásban; tört, tizedes és pénzvonal.

Míg a legtöbb eSport webhely szereti a tizedes oddsokat, mások pénzvonalat és tört oddsokat használnak. A lényeg az, hogy nem számít, hogyan mutatják be az esélyeket, valójában ugyanazok. És nincs szignifikáns különbség az eSport odds és a normál sport odds között.

eSport Odds
eSport fogadási bónusz

eSport fogadási bónusz

Az eSport népszerűségének növekedésével egyre több vállalkozó látja szükségesnek, hogy belevágjon az eSport fogadás üzletébe. És mivel a fogadóirodák felül akarják múlni egymást, és le akarják győzni a versenyt, meg kell tenniük bónuszokat ajánlani. Szerencsére egyetlen szerencsejátékos sem mond nemet a bónuszra. Valójában a legtöbb fogadó hajlamos a bónuszokat az első helyen figyelembe venni, amikor azt keresi, hol lehet fogadni.

Az egyik típus, amely mindenkit felülmúl, az üdvözlő bónusz, amelynek célja, hogy a játékosokat elindítsa. Biztosítja, hogy a játékosok saját pénzük felhasználása nélkül szálljanak bele a szórakozásba. Ennek a bónusznak köszönhetően megértik az eSport webhelyek működését is.

eSport fogadási bónusz
Ingyenes fogadás az eSportra

Ingyenes fogadás az eSportra

A League of Legends például az egyik legnépszerűbb eSport játék, és havonta emberek milliói játsszák. Az egyik ok, amiért ez a játék ekkora érdeklődésre tart számot, az ingyenes fogadások. Bár nem számíthat arra, hogy jackpotot nyerhet ingyenes fogadásokkal, az ingyenes ajándékok különleges helyet foglalnak el a szerencsejátékok világában.

Az eSportra vonatkozó ingyenes fogadások kétféleképpen történhetnek; nincs befizetés és befizetési bónuszok. Az előbbinél az egyetlen feltétel a regisztráció, míg az utóbbinál regisztrálnia kell és teljesítenie kell az első befizetést. Az ingyenes fogadások segítenek a játékosoknak szerencsét próbára tenni és megtanulni a játékok működését.

Ingyenes fogadás az eSportra
Az eSport legnagyobb országai

Az eSport legnagyobb országai

Hallott már arról, hogy dollármilliókat árasztanak be az e-sport fogadások iparágába? Igen, az eSport fogadás enyhén szólva is milliárd dolláros iparág. És bár nehéz lehet pontosan meghatározni, mennyit ér az iparág, a játékosok által évente hazavitt nyeremények száma létfontosságú információkkal szolgálhat számunkra.

Ezek a díjak arra is utalnak, hogy mely országok állnak a világ élén az e-sportban. És bár sok ország profitál az eSportból, vannak olyanok, amelyek az iparág oroszlánrészét birtokolják. Ide tartozik az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kína, Svédország, Ausztrália, Franciaország, Kanada, Dánia, Finnország és Dél-Korea.

Az eSport legnagyobb országai
Megbízható eSport webhelyek

Megbízható eSport webhelyek

Az eSport oldalak profitorientált üzleti vállalkozások, amelyeket be kell regisztrálni ahhoz, hogy legálisan végezhessék tevékenységüket a székhelyük szerinti joghatóságokban. A legális eSport webhely legfontosabb mutatója a licenc, amely biztosítja, hogy a fogadók gondtalan élményben részesüljenek.

Engedély nélkül ezek a játékoldalak úgy működnének, ahogy akarnak, és a játékosok nem lennének biztonságban. Ezért minden áron kerülnie kell az engedély nélküli eSport webhelyeket. Ha meg szeretné tudni, hogy egy eSport webhely legitim-e, ellenőrizheti, hogy az engedélyező hatóság szerepel-e a platformon. Ez az információ a legtöbb esetben a láblécben található.

Megbízható eSport webhelyek
Biztonságos e-sport oldalak

Biztonságos e-sport oldalak

A játékosok személyes adatainak, például címének, e-mail-címének, hitelkártya-információinak, telefonszámának, tartózkodási helyének adatainak, személyi azonosítószámának és nevének védelme minden mással szemben előtérbe kerül az online szerencsejátékok tekintetében. Mostantól az eSport webhelyeknek működési engedélyeket kell beszerezniük, és meg kell tenniük a plusz mérföldet azért, hogy felhasználóik személyes adatait kivédjék a weben lévő rosszfiúktól.

Míg a csalók talán nem fektetnének be drága, kifinomult titkosítási technológiákba, a legitim eSport platform üzemeltetői olyan komolyan védik a felhasználói adatokat, hogy nem tartják vissza magukat, amikor sokat kell költeniük a szükséges védelemre.

Biztonságos e-sport oldalak
Az eSport története

Az eSport története

Az eSport eredete oda vezethető vissza, amikor mintegy 10 000 játékos vett részt az 1972-es Space Invaders Championshipen, az első videojáték-találkozón. Mivel a Space Invaders akkoriban nagy név volt, a torna felkeltette a nemzetközi média figyelmét, ami miatt sokan felkeltették az érdeklődést az eSport iránt. Az 1990-es években az eSport már hatalmas tömeget vonzott, ami a nézettséget illeti.

Egy Starcraft 2 verseny például 50 millió nézőt vonzott. Ez azonban csak a nagy dolgok kezdete volt, mivel komoly lendület még várat magára. 2002-ben elindult a Major League Gaming, az eSport egyik kiemelkedő házigazdája, és az eSport a jelenlegi állapotába fog fejlődni.

Az eSport története

Legújabb hírek

A kaszinók jövője: mire számíthatunk
2021-07-06

A kaszinók jövője: mire számíthatunk

Sokan vitathatják, hogy a kaszinók viszonylag változatlanok maradtak az elmúlt években. A mobil- és webtechnológia azonban forradalmasította a szerencsejáték -iparágat új kaszinók hozzáférhetőbb, ami azt jelenti, hogy a játékosok időtől és helytől függetlenül élvezhetik kedvenc online kaszinójátékaikat. A hozzáférhetőség mellett a kaszinók ma már biztonságosabbak, mivel sokat vesznek igénybe a fejlett információvédelmi funkciókból, sok játék közül választhatnak, és számos elfogadott fizetési móddal rendelkeznek.