Mega rulett: Útmutató kezdőknek és szakértőknek

Rulett

2021-08-03

Eddy Cheung

Szerencsejátékosok keresnek egy online kaszinó A valódi kaszinókban nem kínált játékváltozat kipróbálhatja a Mega Roulette-t Pragmatikus játék. Vonzza a játékosokat azzal a fogadalommal, hogy az egyes számnyerések értéke 500 -szorosára nő. Ez az útmutató mindent elárul, amit a játékosnak tudnia kell rulett játék, beleértve a nyeremények maximalizálásához szükséges szabályokat és technikákat.

Mega rulett: Útmutató kezdőknek és szakértőknek

Mi az a Mega rulett?

Ez egy élő kaszinó rulett asztal, a Pragmatic Play továbbfejlesztett, felhasználóbarát felületével. Alapvonala egy európai rulett, 0 és 36 szabványos piros és fekete számokkal. A szorzónövelés a Mega Roulette legújabb kiegészítője. Ez növeli a játékosok kifizetését azáltal, hogy minden pörgetéskor öt számot vesz fel a fogadási rácsból. A szorzók potenciálja a normál rulettnél nagyobb nyerésre 50 és 500x között mozog.

Ebben a rulett változatban az egyenes számú fogadásokra vonatkozó standard kifizetések csökkentek. A tipikus egyenes tét 35: 1 nyerési kifizetés most 29: 1 lesz, míg más fogadások továbbra is a szokásos társak összegét fizetik. A szorzónövekedés csak az egyenes szám fogadásokat befolyásolja.

Mega rulett játék

A játékosok egy automatikus rulettkerékben játszanak, anélkül, hogy a házigazda megérintené a rulettkereket a pörgetés során. Az első körben a kerék az óramutató járásával megegyező irányban forog, a következő körben pedig az óramutató járásával megegyező irányba. A játékosoknak mindössze 20 másodpercük van arra, hogy az összes kívánt tétet a fogadási területre tegyék. A játékos a rendelkezésre álló fogadási módszerekkel egy vagy több számra játszhat.

A rendelkezésre álló fogadások (általában standard rulett) belső és külső fogadásokra vannak osztva. A felosztás a fogadási táblájukon elfoglalt pozíción alapul. A külső fogadások több számmal rendelkeznek, de kevesebbet fizetnek, míg a belső fogadások kifizetődőbbek, de kockázatosabbak. A kerék forogni kezd, amint a játékos befejezte a tétjét.

A centrifugálás során legfeljebb öt számot választanak ki az RNG elemek segítségével a szorzó növeléséhez. Ha a labda eltalálja a játékos fogadása által lefedett számok egyikét, akkor ő nyeri a játékot. A szorzónövekedés azonban minden játszott egyenes szám tétre érvényes. A következő fogadási kör az összes kifizetés felszabadításakor kezdődik.

A legjobb stratégiák a mega ruletthez

Annak érdekében, hogy a lehető legjobban kihasználhassák ezt az online kaszinójátékot, a játékosoknak fontolóra kell venniük tétjeik optimalizálását a nyerő szorzók körül. Nézze meg ezt a három stratégiát a maximális nyereményért.

Fogadjon az összes számra

Nincs garancia arra, hogy egy szorzó megjelenik egy adott játékkörben, és amikor megjelennek, teljesen véletlenszerű lökést kínálnak. Ezért a fogadás a harminchét számra egyenként segít a szerencsejátékosnak.

Fogadjon a kerékrészekre

A versenypálya használata a legegyszerűbb módja a kerékrészekre való fogadásoknak. Egyszerűen módosítsa az összes osztott fogadást a kezdeti, külön számra tett fogadásokra. Ez segít abban, hogy az egyén fogadásainak száma csökkenjen a költségvetésében, miközben csökkenti a veszteségek arányát minden pörgetéskor.

Játssz szokásosan

A játékosoknak hagyniuk kell, hogy progresszív jackpotok jussanak útjukba a vadászat helyett. Játssz rulettet hasonló módon más kaszinójátékokkal; adjon hozzá egy vagy két egyenes fogadást minden pörgetéshez. Ennek a stratégiának alacsony kockázata van a megnövelt kifizetésekkel. Alkalmi ütőknek ajánlott, akik nem hajlandók nagy összegeket kockáztatni minden egyes pörgetés során.

Legújabb hírek

A 3 legjobb első befizetés üdvözlő ajánlata az új kaszinókban Visa kártya felhasználók számára
2023-09-06

A 3 legjobb első befizetés üdvözlő ajánlata az új kaszinókban Visa kártya felhasználók számára

Hírek