Póker

October 30, 2021

Néhány klasszikus póker tény legyőzése V. Fikció

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A póker tele van csodálatos történetekkel és mesékkel.

Néhány klasszikus póker tény legyőzése V. Fikció

Ezek az ötletek idővel megszépülnek. Itt tények és fikciók között vagyunk. Ez a cikk a legjobb tényeket - fikciós dinamizmusokat - fogja lebontani!

Néhány dolog túl vad ahhoz, hogy igaz legyen, de ki tudja, mi rejtőzhet a pókerarc alatt! Tesztelje a póker tudását az alábbiakban, és döntse el, hogy az állítás igaz vagy hamis, majd ellenőrizze a válaszokat az alábbi részben. Lehet, hogy a pókerről beszélünk… de most nincs itt az ideje a blöffölésnek!

A dinamika megoldása a póker tények és fikció között

Kérdések:

 • A piszkos ruhákat és az egészségtelen viselkedést célirányosan használják. Tény vagy fikció?
 • Póker hivatalos sportnak számít. Tény vagy fikció?
 • Johnny Chan, a póker legendája - a 10 World Series of Poker karkötő győztese - egy kivi gyümölcsöt hordott a játékok alatt. Tény vagy fikció?
 • Andrei Karpov egy pókerjátékban fogadott feleségével. Tény vagy fikció?
 • Csak Texas Hold'Em játékot játszhat Texasban. Tény vagy fikció?
 • Az erős kéz hátrafelé vagy előre hajol. Tény vagy fikció?

Válaszok:

 • Tény! Van egy babona a pókerjátékosok körében, hogy piszkos ruhát visel, vagy inkább ugyanazt a ruhát, amelyet a nyerő sorozat során viselt, megszabadít a balszerencsétől. Ez megmagyarázza, hogy miért láthattál olyan profit, aki ugyanazt az inget viselte néhány egymást követő napon a World Series of Poker alatt!
 • Tény! A pókert a Nemzetközi Elme Sport Szövetség elme sportnak tekintette 2010 -ben… így a pókerjátékosok ma már sportolóknak nevezhetik magukat!
 • Kitaláció! De nincs messze a „ténytől”. Amikor a kaszinókban még dohányozni lehetett, Johnny Chan kellemetlennek találta az összes sűrű ködöt, ezért narancsot (nem kivi) vitt magával, hogy magába szívja a citrus illatát és elfedje a dohány illatát.
 • Tény! Az orosz játékos, Andrej Karpov valójában feleségét használta fel tétként egy vesztes pókerjáték során. Vesztése után felesége felháborodva elvált tőle, és a győztesre hagyta - végül összeházasodtak!
 • Kitaláció! A pókertermek valójában illegálisak Texasban, és az egyetlen hely, ahol Texasban játszhat, a helyi indiai rezervátumok kaszinói és online. Az államról elnevezett Hold'Em változat természetesen természetesen a világ kaszinóiban is széles körben játszott, szárazföldi és online.
 • Tény! Pszichológiai vizsgálatok kimutatták, hogy a játékosok általában odaadják, milyen típusú kezük van, és általában előre vagy hátra dőlnek, amikor erős leosztást játszanak. Ezért tartsa szemmel az „elbeszéléseit”, amikor felfedi következő szépségét!

Következtetés

Hogyan megy! Blöff vagy igazság?

A pókerjátékosokkal az a helyzet, hogy bármit fogadnak, és babonásak lesznek. Nem várhat túl sok semlegességet vagy elvárást ezektől a srácoktól. Ez blöffölés és őrült mellékfogadások!

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek