Ezek a legjobb online póker webhelyek 2022-ben

Póker

2022-01-02

Eddy Cheung

Melyik a legjobb weboldal, ahol utolérheti a társait és kártyázni és pókerezni?

Ezek a legjobb online póker webhelyek 2022-ben

Ebben az alábbi útmutatóban előnyben részesítettem azokat a webhelyeket, amelyek a pókert kínálják elsődleges játékként. Ezek a legjobb webhelyek 2022-ben pókerezni.

Klasszikus és évelő visszatérő a listára – 888 Poker

888 póker az egyik leghíresebb és legjobban teljesítő pókeroldal idén. A 888 Holdings terméke, amely a világ egyik legismertebb szerencsejáték márkája.

A 888 Poker egy professzionálisan megtervezett weboldalon keresztül működik, amely részletes útmutatókat tartalmaz a különböző játékokhoz, a befizetésekhez és a bónuszok igénybevételéhez. Pókerkönyveket, stratégiákat és szabályokat fedezhet fel a póker különféle változataihoz.

Ha a bónuszokról van szó, a 888 Poker 100%-kal egyezik az első befizetésével 400 dollárig. Ezt a pénzt szinte az összes pókerváltozatban felhasználhatod az oldalon: Omaha, Texas Hold'em, SNAP, 5-Card Draw, Three-Card Stud és élő versenyek.

A blokk egyik legrégebbi játékosa - Poker Stars

A Poker Stars valószínűleg a világ legnagyobb pókeroldala. Számos híresség is támogatja és szponzorálja: Neymar, Cristiano Ronaldo, Rafael Nadal és Jennifer Shahade, hogy csak néhányat említsünk.

Világszerte híres pókerwebhelyként a Poker Stars játékosok ezreit vonzza minden nap. Ez azt jelenti, hogy nincs esély arra, hogy felkeresse az oldalt, és nem talál valakit vagy embercsoportot, akivel játszani szeretne.

A Poker Stars legjobb része az, hogy néhány játéka ingyenesen elérhető, és rengeteg média található az oldalon, így a póker megértése és a legújabb drámával való kapcsolattartás egyszerű.

Party Poker – Mindenki pókeroldala

Ezek a srácok a Poker Stars fő versenytársai.

Ellentétben sok szerencsejáték oldallal, a Party Poker nem túlterheli Önt játékrácsokkal. Ehelyett egy maroknyi versenyt és játékot tartalmaz, amelyeken játszhatsz. Ezután görgethet a különböző kategóriák között, hogy többet tudjon meg az operátorról.

Egy hasznos időzítővel is rendelkezik, amely visszaszámolja a következő nagy versenyig hátralévő órák számát. Van azonban egy kategória a tervezett versenyek számára, hogy lépést tarthasson a versenyekkel, és egy hely, ahol ellenőrizheti a cég éves sorozatait.

A csillagok pókeroldala – Full Tilt Poker

Egy valamivel csodálatos bemutatkozási bónusz, A fiók létrehozása után 30 dollárt, befizetéskor pedig akár 600 dollárt is jutalmaz. A Party Pokerhez hasonlóan a Full Tilt Poker is folyamatosan bővíti portfólióját – egy kaszinót tartalmaz nyerőgépekkel, videopókerrel és RNG kártyajátékokkal.

A pókerversenyek biztosítására épülő márka lévén nincs olyan népszerű pókerváltozat, amelyet ne találna meg a weboldalon. Ott van a Texas Hold'em. Aztán ott van a Draw: 5 lapos, 2-7 tripla húzás és még Badugi is.

A Full Tilt Pokert ugyanazok az emberek üzemeltetik, akik a Poker Stars-The Stars Group tulajdonosai. Ennek eredményeként a két webhely sok hasonlóságot mutat. Például a Full Tiltben is van egy hely, ahol pókert tanulhatsz. Ezenkívül számos versenyt kínál, amelyek megfelelnek a különböző játékosoknak.

Legújabb hírek

Az új online kaszinók jobb szolgáltatásokat kínálnak?
2022-11-29

Az új online kaszinók jobb szolgáltatásokat kínálnak?

Hírek