Póker

October 2, 2021

A 2020-as év 4 legjobb amerikai online pókerjátékosa

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A 2020 -as év sok szempontból kihívást jelentett a világ számára, de egy dolog változatlan maradt. A póker folytatódott.

A 2020-as év 4 legjobb amerikai online pókerjátékosa

2020 előrehaladtával a járvány hirtelen véget vetett az élő versenyeknek a világ nagy részén az online póker lett a legnagyobb játék (bármely) városban. A pókerrajongók ragaszkodtak a képernyőjükhöz, miközben a világ legképzettebb és legfejesebb játékosai megemelték a tétet és növelték a kedvelt játékot.

Néhány régi gárda és néhány új - íme a 4 legnagyobb amerikai játékos 2020 -tól.

Justin Bonomo - Amerika

Justin Bonomo 16 évesen jelentette be magát a póker világában, és 21 évesen ő lett a legfiatalabb játékos, aki részt vett a televíziós döntő asztalnál, amikor részt vett a francia pókertúrán, a franciaországi Deauville -ben. 2020 júniusában Bonomo 1 775 000 dollárt vitt haza, és ő lett az első játékos, aki három SHRB címet nyert. Ez a második a mindenkori pénznyeremények listáján az élő versenynyereményekért, ez a bonafide póker bálvány valószínűleg esélyes a Global Poker Index of the Year Player címre.

Alex Foxen - Amerika

Alex Foxen azzal kezdte pókerkarrierjét, hogy megnyerte az első World Series of Poker eseményt, amin 21 évesen lépett be. Csak két évvel később kezdett el komolyan játszani, 2016 -ban váltott az online játékról az élő játékra. Toby Joyce a World Poker Tour (WPT) Five Diamond World Poker Classic versenyén 1,7 millió dolláros fizetésnapért és első WPT -címért. Foxen formája folytatódott: 2020 hasonlóan nyerő stílusban ért véget a 29 éves New York-i Cold Spring Harborból. Az utolsó hétvégi high-roller eseményeket-testben-lezúzta a Las Vegas-i Wynn Poker Roomban decemberben. Egy győztes és kétszer második helyezett (maszk viselése közben)!) tette őt a három napos, valós esemény vitathatatlan sztárjává.

Daniel Negreanu - Amerika

Körülbelül 42 millió dolláros nettó vagyonával nem kérdéses, hogy a „Kid Poker” a világ egyik leghíresebb pókerjátéka. A kanadai profi legendás képessége, hogy olvassa ellenfeleit és alkalmazkodjon játékstílusához, az egyik oka annak, hogy ő az egyetlen, aki a világbajnoki karkötőket állította Ausztráliában, Európában és Las Vegasban együtt.

Negreanu 2014-ben lépett be a Hírességek Csarnokába, és ezzel megkezdődött egy hosszan tartó viszály a profi Doug Polkkal. 2020-ban Negreanu nyilvánosan elfogadta Polk meghívását egy nagy tétes haragmeccsre, és beleegyezett abba, hogy legalább 12500 leosztásért $ 200/400 dollárral kezd. A játékok november 4 -én élő üléssel kezdődtek, a kihívás fennmaradó része a cikk írásának idején jelenleg online.

Phil Ivey - Amerika

Phil Ivey, aki régóta pókerprofi, és becslések szerint 30 millió dollárnyi élő nyereményt nyer a versenyeken, 2020-ban is ott maradt a játékban, és online pókerezett, és hozzávette a becsült 20 millió dolláros plusz online nyereményét, és emlékeztette a rajongókat, hogy minden színpadon sikeres lehet.

1,4 millió dollár értékben édes sikert aratott, amely két, 50 ezer dolláros, Szocsiban rendezett verseny győzelmét és második helyét is magába foglalta. A gyakran „póker Tiger Woods” néven emlegetett Riverside, Kaliforniában született 44 éves fiatalember ma Las Vegas-ot hívja haza, és egyesek a póker történetének legjobb versenyzőjének tartják (elég elismerés). Ivey híres arról, hogy hűvös marad, amikor a dolgok durvavá válnak, és figyelemre méltó önuralmi képessége állítólag megfélemlíti a többi játékost.

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek