Új Kaszinó Zimpler

A Zimpler a régi és új kaszinók online befizetésének módja, amely teljes nyugalmat biztosít a felhasználónak. Ez egy olyan rendszer, amely sok különböző bankkal működik, nagyon gyorsan működik és nagyon könnyen használható, még azok számára is, akik még újak.

A felhasználók megnyugodhatnak arról is, hogy a Zimpler csapattól kapott támogatás a legjobb, és bármi legyen is a kérdés, megvan a válasz. Még akkor is, ha a felhasználó saját bankjának rendszerei ideiglenesen leállnak, a Zimpler továbbra is működik, és a kaszinók által preferált befizetési módok egyike.

Befizetés Zimpler -nélMi a Zimpler?
Befizetés Zimpler -nél

Befizetés Zimpler -nél

Bár a Zimpler biztonságos és megbízható lehetőség, vannak olyan felhasználók, akik úgy találják, hogy ez a népszerű online kaszinó befizetési módszer nem áll rendelkezésükre. Ez a rendszer főként a svéd és az egyesült királyságbeli felhasználók számára érhető el, bár Németországban és Finnországban is vannak olyan játékosok, akik elérhetővé tehetik a Zimplert.

A legjobb módja annak, hogy megtudja, elérhető -e, ha az online kaszinószámla finanszírozása során megkeresi az ikont az elfogadható fizetési módok listájában.

A szolgáltatás nem egy tipikus e-pénztárca-egyszerűen csak kapcsolatként működik a felhasználó bankja és az online szolgáltatás között. A felhasználónak le kell töltenie az alkalmazást, amely Androidra és iOS -re is elérhető. Ezután válassza ki a bankot a listából, és szükség szerint adja meg az azonosító adatait, hogy az alkalmazás biztos lehessen abban, hogy a felhasználó pontosan az, akinek mondja magát.

Amikor online kaszinóban játszik, a felhasználó csak kiválasztja a Zimpler fizetési módot a listából, kiválasztja a megfelelő összeget a befizetéshez, és elfogadja a tranzakciót. A felhasználó ezután szöveges üzenetet kap a Zimplertől, hogy megerősítse a fizetést. Ezután a befizetés nagyon gyorsan megtörténik a számlán.

Befizetés Zimpler -nél
Mi a Zimpler?

Mi a Zimpler?

A Zimpler egy online fizetési rendszer, amelyet 2012 -ben alapítottak. A vállalat a fejlődése óta sokat fejlődött, és számláról számlára fizetési megoldásként működik, így ideális azoknak a vállalatoknak, amelyeknek befizetéseik érkeznek és ki is mennek. felhasználók. A felhasználó összekapcsolhatja bankszámláját, majd a Zimpler segítségével befizethet az új kaszinókba, majd pénzt is felvehet.

A Zimpler a svéd pénzügyi irányító testület - a Finansinspektionen - engedélyével rendelkezik, és engedélyezi a működést az egész EU -ban.

Az alkalmazottak keményen dolgoztak a vállalat felépítésén, amelyek birtokolják a céget, de vannak befektetéseik olyan külső vállalatoktól is, amelyek a saját területük fontos szereplői. A rendszerhez kapcsolt biztonság a legjobb - a használt protokollokat alaposan tesztelték, és ez a felhasználói azonosítók és adatok védelmét szolgáló további biztonsági intézkedések mellett működik.

A rendszer rendkívül könnyen használható, és ideális azok számára, akik még nem ismerik a befizetések különböző módjait online kaszinók. Ez egy nagyszerű módja a személyes adatok védelmének online játék közben.

Mi a Zimpler?