Játékok

January 24, 2023

Teljes útmutató és stratégiák a mini ruletthez

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A rulett egy klasszikus asztali játék, amelyet Blaise Pascal talált fel a 17. században. A találmány óta a játék új és izgalmas változatokká fejlődött, bár a legtöbb játékos csak a francia, európai és amerikai verziót ismeri.

Teljes útmutató és stratégiák a mini ruletthez

Ma már játszhat a Mini Roulette-tel, amelyet a Playtech 2006-ban úttörőként vezetett. Bár kezdetben furcsának tűnhet ezzel a játékkal, idővel élvezni fogja egyszerű és közvetlen természetét. Tehát olvass tovább, hogy mindent megtudj a Mini Roulette-ről, mielőtt ezzel a modern stílusú rulett verzióval játszol. 

Mi az a Mini Roulette Online?

Ahogy a neve is sugallja, a Mini Roulette a rulettjáték egy kisebb változata. Ahelyett, hogy a rulettkeréknek 38 vagy 37 zsebe van, mint az amerikai és az európai változatban, a Mini Roulette csak 13 számozott és színes részből áll. A keréken 1-12 számozott terület és egyetlen zöld nullás zseb található. Ez teszi a Mini Roulette-t kiváló választássá új játékhoz mobil kaszinó alkalmazások

Hogyan játssz online mini rulettet

Nem okozhat gondot a Mini Roulette játékkal, ha már rendelkezik alapvető ismeretekkel erről a klasszikus asztali játékról. Ez a játék pontosan úgy működik, mint a hagyományos rulettjátékok, ahol megtesz egy tétet, majd az osztó megad egy hívást, mielőtt eldobná a labdát. A játékosok megjósolhatják, hogy a labda egy adott számnál, színnél vagy számkombinációnál fog megállni. Például fogadhat a labdára, hogy megálljon egy páratlan számnál vagy egy fekete zsebnél. Ez olyan könnyű!

Mini rulett esélyek és kifizetés

Ahogy az várható volt, a Mini Roulette kevesebb téttel rendelkezik, mint a hagyományos rulettjátékok, bár a rendelkezésre álló fogadásoknak meg kell felelniük az Ön igényeinek. Ezenkívül a különböző fogadási kategóriák kifizetései eltérhetnek az amerikai, francia és európai játékokétól.

Tehát minden további nélkül íme a Mini Roulette fogadások és azok kifizetése:

 • Páros fogadások, mint a piros/fekete, páratlan/páros és magas/alacsony: 1:1
 • Oszlop fogadások: 2:1
 • Szöglettétek: 2:1
 • Sorok/utcák: 3:1
 • Osztások: 5:1
 • Egyszámú fogadások: 11:1

Mindeközben a legtöbben azt várnák, hogy a kisebb kerék beállítása alacsonyabb házelőnyt biztosít a játéknak. De ennek éppen az ellenkezője, a Mini Roulette magasabb, 7,69%-os házelőnnyel rendelkezik. A helyzet az, hogy a labda megállásának a zöld zseben, ami a háznak kedvez, háromszor nagyobb az esélye, mint egy normál keréken. Sajnos ettől sokkal alacsonyabb a játék visszatérés a játékoshoz (RTP).

A La Partage Rule az életmentő

Ha egy 7,69%-os házelőny felé néz, borzongást okozhat a gerince. De ne aggódjon, mert ez a rulett verzió a La Partage szabályt használja, amely híres a francia rulett játékosok körében. Ezzel a szabállyal a kaszinó visszaadja a páros tétek felét, amikor a labda a nulla zsebben landol. Ezzel ezeknek a fogadásoknak az előnye körülbelül 1,35%-ra csökken. A ház előnye még alacsonyabb, a Playtech verziója 3,85%.

Okok a Mini Roulette játékhoz

Ha meggyőző okokat keres, hogy ezen a kis rulettkeréken játsszon, íme néhány közülük:

Egyszerű és szórakoztató

A Mini Roulette Online vitathatatlanul a játék legegyszerűbb változata. A játék mindössze 13 zsebet tartalmaz, ami azt jelenti, hogy nem kell a rulett fogadások hosszú listájával foglalkoznod. A sok tétet tartalmazó ruletttábla zavaró lehet, különösen az első rulettjátékosok számára. Tehát játsszon ezzel a könnyen elsajátítható játékkal, mielőtt kipróbálná a bonyolultabb verziókat.

Mobilbarát rulett játék

Ha szeretnéd új online kaszinójátékokkal játszani okostelefonján vagy táblagépén próbálja ki a Mini Roulette-et. A játék kisebb elrendezése és kialakítása kényelmesen fogja érezni magát mobiltelefonja képernyőjén. Ha az amerikai, francia vagy európai verziót játssza le a telefonon, zsúfoltnak tűnhet, különösen az élő kereskedős változatoknál. 

Lower House Edge, mint az amerikai verzió

Ahhoz, hogy sikeresek lehessenek az online szerencsejátékban, a játékosoknak körültekintően kell kiválasztaniuk a legalacsonyabb előnyökkel rendelkező játékokat. Bár a francia és az európai rulett alacsonyabb házelőnyt kínál, mint a Mini verzió, a játék még mindig felülmúlja az amerikai változatot. A barátságos La Partage szabály biztosítja, hogy az egyenlő pénzes fogadásoknál alacsonyabb házelőnnyel nézzen szembe. 

Okok, hogy ne játsszon mini rulettet

A Mini Roulette nem a tökéletes rulettjáték. Íme néhány komoly ok, amiért kihagyja ezt a játékot a kaszinókönyvtárban:

Magasabb House Edge, mint az európai/francia változat

Amint azt korábban említettük, a Mini Roulette továbbra is a francia és az európai kerekeket követi, ami a kaszinó matematikai előnyét illeti. A francia változatban van egy további En Prison szabály is, ami 1,35%-os alacsony házelőnyt ad. Ezzel szemben az európai verzió a legtöbbet játszott, köszönhetően a 2,70%-os házelőnynek.

Nem univerzálisan elérhető

Szinte minden szabályozott új online kaszinóoldalak kínálnak rulett játékokat. De csak néhányan kínálnak Mini Roulettet. A legtöbb ilyen kaszinó a játék amerikai és európai változatát kínálja, és ez utóbbi a legtöbb játékos kedvence. A francia rulett is egy kicsit nehéz megtalálni, mert a játék túl játékosbarát.

Mini rulett stratégiák és tippek

Tehát milyen stratégiákat használhatnak az online szerencsejátékosok, hogy előnyt szerezzenek a Mini Roulette Online játékban? Az alábbiakban ezek közül mutatunk be néhányat:

 • Játssz Mini Roulettet szórakozásból: Az első dolog, amit tudni kell, hogy a Mini Roulette egy szerencsealapú kaszinójáték, csakúgy, mint a többi szabványos rulett változat. Ez azt jelenti, hogy a játékosok semmit sem tehetnek a ház előnyének csökkentése érdekében. Élvezze tehát a műsort, és felejtse el a nyeremények hajszolását a Mini Roulette asztalon.
 • Gyakoroljon bankroll kezelést: Ez némileg a szórakozásból való rulettezés folytatása. A játékosoknak rulettet vagy bármilyen más kaszinójátékot kell játszaniuk olyan pénzzel, amit megengedhetnek maguknak, hogy elveszítsék a kaszinóval szemben. Ne játsszon pénzzel a lakbér, a számlák, az orvosi fedezet és egyéb alapvető dolgok kifizetésére. 
 • Gondosan válassza ki a ház szélét: Az online mini rulett játékok 7,69% és 3,85% között változhatnak. És mint azt bizonyára tudja, a magasabb elméleti megtérülési ráta több nyerő munkamenetet jelent a rulettkeréken. Ha lehetséges, játssza le helyette az európai és a francia verziót.
 • Tekintsük a La Partage szabályt: Győződj meg arról, hogy a fejlesztő belevette-e a nagyon fontos La Partage szabályt, mielőtt rulettjátékot játszol. Ez biztosítja, hogy a kaszinó ne hagyja el a teljes tétjét, amikor a labda a zöld nulla zsebben landol.
 • Játsszon akár pénzes fogadásokat egy stratégiával: A páros pénzes fogadások, mint például a piros/fekete, a páratlan/páros és a magas/alacsonyabb fogadások a legjobb rulett fogadások, mivel ezek majdnem 50%-os nyerési esélyt adnak a játékosoknak. Tehát játssza meg ezeket a fogadásokat olyan fogadási rendszerekkel, mint a Martingale, Paroli és Fibonacci. Semmi sem biztos azonban!

Az Összegzés

Lásd, a Mini Roulette Online az egyik leginkább kezdőbarát rulettjáték. De ne játsszon akármilyen mini rulett játékot, amelyet online talál. Győződjön meg arról, hogy a játék barátságos RTP-értékkel és a La Partage szabályával rendelkezik. A Mini Roulette szórakoztatónak kell lennie a változás kedvéért, ha más játékok kezdenek kicsit egydimenziósnak tűnni.

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek