A valaha játszott legdrágább pókerjátékok

Játékok

2023-02-28

Eddy Cheung

A póker az egyik legtöbbet játszott kaszinójáték mind az online, mind a földi kaszinókban. A póker a kártya-összehasonlító játékok csoportja, ahol a résztvevők arra fogadnak, hogy az adott játék szabályai szerint melyik kéz a legnagyobb. A játék rendkívül híres, és minden bizonnyal néhány embert kíváncsi lesz a versenyek legnagyobb nyereményalapjaira.

A valaha játszott legdrágább pókerjátékok

Ha Ön is azon emberek közé tartozik, akik kíváncsiak erre a témára, akkor jó helyen jártok. Ebben a cikkben megvitatjuk a legdrágább pókerjátékok valaha is játszott. Feltétlenül olvassa el a végéig, hogy kielégítse a kíváncsiságát. Tehát kezdjük.

World Series of Poker

Ha ismeri a szerencsejáték-versenyek világa, akkor biztosan hallott már a WSOP-ról. Legyen szó online kaszinókról vagy szárazföldi kaszinókról, a WSOP a középpontban van. Ez a rendezvény méretének és az évente befolyt pénzdíjnak is köszönhető. Az elmúlt tíz évben megőrizte a legnagyobb pozícióját, különösen a torna főversenyén. A verseny 1970-es indulása óta a nyereményalap idővel nőtt.

Online kaszinók pókerversenyei

Ahogy korábban említettük, a WSOP kínálja a legnagyobb pókerversenyeket. Tehát jogos kijelenteni, hogy sok ember, aki egymillió dolláros jutalmat akart nyerni pókerjáték versenyeken való részvételével, sok embert inspirált a WSOP-tól. De nyernek-e az emberek nagy összegeket az ilyen versenyeken? 

Nos, a statisztikák azt mutatják, hogy az emberek még több pénzt is nyertek a pókerversenyeken. Tehát egyetlen pókerjátékból akár 5 millió dollárt vagy akár 8 millió dollárt is nyerhet. A nyilvánvaló valóság az, hogy mivel ezek már megtörténtek, az ilyen lehetőségeket nem támasztják alá bizonyítékok.

Történelmileg a World Series of Poker fizetett a legtöbbet. A 10 000 dolláros főverseny a történelem legnagyobb nyereményalapjához járult hozzá. Az online versenyek azonban elképesztő nyereményeket is kínálnak. Napjainkban számos online kaszinó létezik, amelyek rendszeresen rendeznek versenyeket. A játékosok feliratkozhatnak az ilyen versenyekre, és jelentős összegeket, néha akár milliókat is kereshetnek.

A legnagyobb győzelem

A WCOOP, vagyis az online póker világbajnokság a legnagyobb győzelmet aratta egy online versenyen 2010-ben. A PokerStars adott otthont ennek a versenynek, 5200 dolláros nevezési díjjal. Összesen 2443 játékos volt, a nyereményalap pedig 12,22 millió dollár gyűlt össze. Tyson, más néven POTTERPOKER nyerte a verseny fődíját, 2,3 millió dollárt.

A legnagyobb WSOP nyer

A World Series of Poker (WSOP) főversenyének öt legnagyobb győzelme a következő:

  • A 2014-es WSOP főverseny: Kilenc játékos versengett a döntőben a fődíjért. Az első, 10 millió dollár értékű díjat Martin Jacobson kapta.
  • Főverseny WSOP 2006: Ez az egyik legnagyobb esemény a pókerverseny történetében. Ez leginkább annak köszönhető, hogy több mint 8000 résztvevő volt, és a nyereményalap értéke 82 512 162 dollárra nőtt. Végül 2 millió dollár pénzdíjat ítéltek oda a győztesnek.
  • 2014 Nagy egy cseppért: Ezt a One Drop Foundation, egy nonprofit szervezet hozta létre, és több nyereményt halmozott fel, mint a WSOP főversenyén. Dan Colman vihette haza a 15,3 millió dolláros fődíjat 2014-ben.
  • 2018 Nagy egy cseppért: A verseny első helyezettje 10 millió dollár volt, így Bonomo teljes élő nyereménye 43 millió dollárra nőtt.
  • 2012 Nagy egy cseppért: A versenyre odaítélt összdíj meghaladta a 42 millió dollárt, a 18,35 dollár pedig a legnagyobb összeg.

Amíg itt tartunk, beszéljük meg a legjobb online pókerjátékosokat is.

A legjobb online pókerjátékosok

A három legjobb pókerjátékos:

  • Vlagyimir Blom: A svéd származású pókerlegendát csak online álnevéről, "Isildur1"-ről ismerik. Az ezredforduló óta ő játszotta a legnagyobb tétet. 15 évesen kezdett el játszani, és 29 éves korára már legalább 275 000 dollár volt a bankrollja. Alig két hét alatt még 1,7 millió dollárt is szerzett online pókerjátékokkal.
  • Thomas Dwan: Ő a következő a sorban, és "Durrrr"-ként emlegetik. Dwan 34 éves korára 3,4 millió dollárt keresett élő és online eseményeken.
  • Darcy Cates: Egy 30 éves marylandi pókerjátékos, aki a "Jungleman12" álnevet viseli, 11 millió dollár bevételre tett szert csak online nyereményeiből.

Következtetés

A póker az egyik leghíresebb és legszélesebb körben játszott játék. A játék már régóta működik, és még mindig sokan hobbiként játsszák. Ennek ellenére a póker nem könnyű játék. A pókerezéshez gyakorolnod kell, és annyi időt kell töltened a stratégiák elsajátításával és a szabályok megtanulásával. Ha elsajátítja az alapokat és megtanulja az összes szabályt, akkor nagyon jól fog szórakozni.

A WSOP versenyek hatalmas nyereményeket kínálnak minden résztvevő számára, és sok pókerjátékos arról álmodik, hogy dollármilliókat nyerjen ott. Mégis, egy online versenyen a legnagyobb győzelem a WCOOp volt, ahol Tyson, azaz POTTERPOKER nyerte a verseny fődíját, 2,3 millió dollárt.

Legújabb hírek

A 3 legjobb első befizetés üdvözlő ajánlata az új kaszinókban Visa kártya felhasználók számára
2023-09-06

A 3 legjobb első befizetés üdvözlő ajánlata az új kaszinókban Visa kártya felhasználók számára

Hírek