Hírek

August 29, 2023

Zsebre akár 75% extra bónusz készpénzt a Jackpot Islanden szerdán

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Az új online kaszinóoldalak izgalmas bónuszaikról és promócióikról ismertek, mivel az iGaming-iparban igyekeznek lenyomni névjegyüket. Ezen a héten ezeknek a jutalmaknak a keresése a CasinoRank-ot a Jackpot Island-re, a Playanak Limited által üzemeltetett 2022-es kaszinóoldalra viszi.

Zsebre akár 75% extra bónusz készpénzt a Jackpot Islanden szerdán

A kaszinó minden tagnak lehetővé teszi, hogy extra bónuszpénzt szerezzen, így hátradőlhet, és még jobban szórakozhat a szerdai bónusz 75 euróig terjedő promóciójával. A bónusz igénylése előtt olvassa el ezt a rövid ismertetőt!

Mennyi szerdai bónusz 75 €-ig a Jackpot Islanden?

A szerdai bónusz 75 €-ig egy befizetési bónusz, ahol a játékosoknak pénzt kell befizetniük a számlájukra és kaszinó játékokat játszani hogy igényelje a jutalmat. A kaszinó azt tanácsolja a játékosoknak, hogy szerdánként 00:01 és 23:59 UTC között élvezzék kedvenc játékaikat, hogy akár négy extra bónuszt kapjanak. Röviden, minden játékot csak valódi pénzzel kell játszania a címen Jackpot-sziget hogy jogosultak legyenek a nyereményekre.

Ahogy az várható volt, a játékhoz felhasznált összeg határozza meg a bónusz méretét ebben a promócióban. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan működik a heti bónusz:

  • Fogadjon meg 200 eurót, és kapja meg az első 5 eurós bónuszt.
  • Fogadjon meg 400 eurót, és kapja meg az első 10 eurós bónuszt.
  • Fogadjon meg 800 eurót, és kapja meg az első 20 eurós bónuszt.
  • Fogadjon meg 1600 eurót, és kapja meg az első 40 eurós bónuszt.

Vegye figyelembe, hogy a bónusz azonnal jóváírásra kerül, miután elérte a minimális téthatárt. Ezenkívül a Jackpot Island egymást követő sorrendben írja jóvá a jutalmat.

Fogadás és a bónusz visszavonása

Miután azt állította a heti bónusz, a játékosok csak a fogadási követelmény teljesítése után nyújthatnak be visszavonási kérelmet. A játékosoknak legalább 35-szörösen meg kell tenniük a bónuszt, hogy jogosultak legyenek a kifizetésre. Ne feledje, hogy a maximális tét ennek az aránynak a teljesítéséhez 2 €, az online nyerőgépek pedig 100%-ban járulnak hozzá.

Ezen kívül csak azok a játékosok, akik legalább egy befizetést teljesítettek a új online kaszinó igényelheti a bónuszt. Ráadásul a jutalom csak akkor válik aktívvá, ha teljesíti az előző bónusz megforgatási követelményét. Ez a kaszinó bónusz az iGaming iparág legkevesebb és legbarátságosabb feltételei közé tartozik.

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek