Tippek a kaszinókban - élőben és online

Hírek

2021-10-22

Katrin Becker

Lehet, hogy megszokta, hogy borravalót ad a taxisoknak, a bár mögött dolgozóknak, a pincéreknek és a pincérnőknek, de általában borravalót ad az alkalmazottaknak egy kaszinóban?

Tippek a kaszinókban - élőben és online

A borravalót a kaszinókban többnyire a hely határozza meg. Ezért külön országokra bontottuk.

Íme, hogyan változik a borravaló etikett világszerte:

Amerikai Egyesült Államok - USA

Igen! Döntenie kell az USA -ban.

A készpénzes tippek királyok! Vannak azonban különböző módszerek arra is, hogy tippeket adjon a kereskedőknek, amelyek között szerepelhet egy külön tét lehelyezése is az asztalra. Ennek módja attól függ, hogy hol játszik, ezért ha kétségei vannak, kérdezze meg a kereskedőt!

Ausztrália és Új -Zéland dicső nemzetei

Ausztrália & Új Zéland vannak nagyon éhes szerencsejátékosok. Szeretik a sportfogadást, az oldalfogadást és természetesen mind az élő, mind az online kaszinókat. A szerencsejáték -iparnak alkalmazkodnia kellett a változó törvényességhez, de néhány dolog megingathatatlan - és ezek egyike a borravaló.

A borravaló rendkívül ritka, és biztosan nem várható.

Ha úgy dönt, hogy borravalót hagy, nagyon boldog lesz!

Európa és az Egyesült Királyság

A szerencsejáték és a kaszinóba járás régóta jellemzője a Egyesült Királyság társadalmat, de a kaszinókban való borravalás valójában illegális volt egészen a közelmúltig. Ezért, bár a törvény megváltozása óta törvényes, az elhúzódó kulturális másnaposság borravaló környezetet eredményezett.

Európának hasonló elvárásai vannak. Olyan országokban, mint Franciaország, Hollandia, és Németország, általában gyakoribb, hogy az emberek borravalót adnak. Bár ez nem kemény és gyors szabály, általánosan elfogadott, hogy ezekben az országokban nem szabad 5% -nál több borravalót adni. Társadalmi megbélyegzés van abban, ha kissé bemutatóként fogják fel.

Monaco - Európa gazdag játszóterei

Habár Monaco technikailag Európa része, saját szerencsejáték -Mekkája. Az Európa többi részére érvényes szabályok egyszerűen nem tartoznak a monacói kultúrához. A monacói kaszinó olyan pazar, hogy a látogatók a legtöbb kaszinóért belépődíjat fizetnek-és még akkor is, ha olyan híres helyekre látogat, mint a Monte Carlo-i kaszinók és a gördülő szerencsejáték-helyiségek, nem várható borravaló.

Valójában a kaszinó személyzete hihetetlenül jól fizet, és előnyben részesíti, ha a nehezen megkeresett készpénzt a kaszinó asztalánál költi, ahelyett, hogy borravalót takarítana meg. Egyszerűen élvezze az idejét, és ne aggódjon attól, hogy elítélik, ha nem borravalót ad.

Tippek az online kaszinókban

A felemelkedésével online kaszinó játékok, megkérdőjeleződött, hogy a borravaló biztos -e vagy sem. Egyes online kaszinókban tilos borravalót adni, másokban pedig nem várható. Azonban egy új online kaszinóban vagy élő kaszinójátékokat kínáló kaszinóban lehet tippeket adni a kereskedőknek.

Ha olyan játékot játszik, mint az online póker, és a kereskedője mindent megtett, hogy kivételes legyen az ideje, mindig érdemes ellenőrizni, hogy adhat -e borravalót.

Legújabb hírek

Milyen funkciókat kínálnak a virtuális valóságú kaszinók?
2022-07-20

Milyen funkciókat kínálnak a virtuális valóságú kaszinók?

Hírek