Hírek

September 19, 2023

Töltse fel újra Casiqo kaszinó egyenlegét a hétfői készpénznövelő bónusz segítségével

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A Casiqo egy legjobb besorolású kaszinóoldal, amelyet a jó hírű N1 Interactive Ltd üzemeltet. Ezt a 2021-es kaszinót a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte, így a játékosok több mint 4000 játékot élvezhetnek legálisan vezető fejlesztőktől. A kaszinó számos bónuszt és promóciót is kínál, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki játékélményéből, beleértve az izgalmas Monday Cash Boost promóciót. Olvasson tovább, hogy megtudja, miről szól ez a heti bónusz.

Töltse fel újra Casiqo kaszinó egyenlegét a hétfői készpénznövelő bónusz segítségével

Mi a Casiqo hétfői készpénznövelő bónusza?

A hétfő általában az egyik leglassabb nap a legtöbb játékos számára, miután elköltötte bankrollját a hétvégén. De nem a Casiqóban. A máltai székhelyű kaszinóoldal a hétfői Cash Boost bónuszával jutalmazza azokat a hűséges játékosokat, akik a hét elején befizetnek pénzt. Ebben az akcióban a új online kaszinó 30% bónuszt jutalmaz meg, ami eléri a 200 eurót. Tehát ha 100 eurót fizet be, a bónusz 30 euró lesz.

A bónusz igénybevételéhez a játékosoknak legalább 20 eurót kell befizetniük a rendelkezésre álló összeg felhasználásával fizetési lehetőségek. A befizetés során a tagoknak meg kell adniuk az MBOOST bónuszkódot a megadott mezőben a heti bónusz aktiválásához. Röviden, ez egy befizetési bónusz, amely kiváló hétkezdést biztosít a játékosoknak.

Hétfői Cash Boost bónusz Általános Szerződési Feltételek

Az összes bónusz itt Casiqo kaszinó szabályok és feltételek a játékosok általi visszaélések megelőzése érdekében. Először is, a kaszinó azt állítja, hogy ez a befizetési bónusz nem elérhető a finn és svéd játékosok számára. Ennek oka lehet a szabályozási korlátozások.

Továbbá a játékosok csak a újratöltési bónusz hetente egyszer. A kaszinó hétfőn 00:01 és 23:59 UTC között teljesíti a befizetéseket.

Ami a fogadási követelményeket illeti, a játékosoknak 45-szörös arányt kell teljesíteniük, mielőtt pénzt vonnának ki. Például, ha a kaszinó 100 euróval jutalmazza Önt, akkor 4500 eurót kell fogadnia, mielőtt kifizeti a heti bónusz és a nyeremények. Bár ez az arány magas, játssz és érezd jól magad a bónusszal.

A kaszinóbónusz további feltételei a következők:

  • Csak az öt vagy több sikeres befizetéssel rendelkező játékosok igényelhetik a jutalmat.
  • A maximális tét az újratöltési bónusz használatakor 5 €.
  • Az igénylés után a bónusz 7 napig érvényes.

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek