Szerencsejáték története

Hírek

2021-02-09

A szerencsejáték a paleolit kor óta az emberek kultúrájának része. Úgy tartják, hogy a szerencsejáték az emberiségben gyökerezik, és az emberi természet az, hogy részt vesz ebben a rosszban. A ma ismert virágzó fogadási iparág óriási átalakuláson ment keresztül az évek során. Részletesen részletezzük a szerencsejátékok történetét.

Szerencsejáték története

A fogadás pontos időtartama még mindig rejtély. A régészek azonban szerencsejáték -tevékenységeket tártak fel a trogloditákon belül. Számos kockákhoz hasonló, csontokból készült tárgy és szerencsejáték-festmény jellemzi a szerencsejáték történetét. Ennek ellenére tényleges bizonyítékok vannak a szerencsejátékokra bizonyos kultúrákban és korokban. Itt újra megnézzük ezt a bizonyítékokkal alátámasztott történelmet.

Gyökerek Kínában

A kínai fogadás iránti érdeklődés ie 2300 -ig nyúlik vissza. Ben talált csempék Kína azt mutatják, hogy a lottót ebben az időszakban gyakorolták. További bizonyítékokat farajzok formájában az Énekek könyve közöl. Hamarosan következett a fogadás az állatokra, miközben élvezték a dominót és a lottót.

A Kenót Kr. E. 200 -ban játszották Kínában „baige piao” néven. A játékot a lottó az akkori kormányok a nagy állami beruházások finanszírozására. A kenó versenyeket „fehér galambjegyként” emlegették, és ezek vonzzák a szerencsejátékosok többségét. A kártyázás Kínában lett divatos a 9. században.

Római és görög szerencsejátékosok

Bár a szerencsejátékot szigorúan korlátozták az ókori Rómában és a görög társadalmakban, a rómaiak és a görögök továbbra is lelkes szerencsejátékosok maradtak. Visszatértek a valutát helyettesítő chipekhez, és ezzel kikerülték a szerencsejáték -korlátozásokat. A Kr. E. 500. esztendőben írt írásában, a Sophoklesben a költő azt állította, hogy a görögök feltalálták a kockákat.

További kaszinó játékok

A póker és blackjack ma játszunk élveztük Korea a 6. században. Ezt a játékot a koreaiak "selyem nyilak" segítségével játszották, amelyek selyemből és papírból készült kártyák voltak. A franciák vingt-et-un-t játszottak a 17. században. A Vingt-et-un szorosan hasonlít a modern blackjackhez.

Vezérelt beállítások

Olaszországban a 17. században több ellenőrzött és szabályozott kaszinóház alakult ki, és a következő két évszázadban elterjedt a kontinentális Európában. A 19. századhoz közeledve a kaszinószobák gombásodni kezdtek az Egyesült Államokban. 1960-tól napjainkig Las Vegas és általában az USA továbbra is színvonalas kaszinóüdülőket fogad.

Az internet korszaka

Az internet kialakulása szorosan kapcsolódik az online szerencsejátékok történetéhez. A 90-es évek közepére, online kaszinók divatos lett. A kezdetektől fogva versengtek tégla és habarcs társaikkal. A webkorszakot innovatív játékok jellemezték, amelyek mobileszközökön játszhatók.

Legújabb hírek

Milyen funkciókat kínálnak a virtuális valóságú kaszinók?
2022-07-20

Milyen funkciókat kínálnak a virtuális valóságú kaszinók?

Hírek