Hírek

June 6, 2023

Nyisd ki a rejtélyes ládát a Casiqo kaszinóban, és nyerj napi kincseket

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Az új online kaszinókról ismert, hogy napi bónuszokkal és promóciókkal lepik meg a játékosokat. Ez az, amit élvezni fog a Casiqo-ban, egy új online kaszinóban, amely 2021 óta működik. Ez egy legális szerencsejáték-oldal a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével. Szóval, mi van a Casiqo rejtélyes láda bónuszában? Olvassa el ezt a bónusz áttekintést, hogy megtudja!

Nyisd ki a rejtélyes ládát a Casiqo kaszinóban, és nyerj napi kincseket

Hogyan kvalifikálhatja magát a Casiqo Daily Mystery Chest bónuszára

Eddig még mindig rejtély, hogy mi van a kaszinó napi bónuszcsomagjában. Ez egy befizetési bónusz ahol a játékosoknak naponta legalább egy befizetést kell végrehajtaniuk, hogy jogosultak legyenek a promócióra. A befizetést követően másnap visszatérsz, és megnyitod a Casiqo Mystery Chest ikont a játékosszámládon. A doboz megmutatja a számát ingyenes pörgetési bónuszok az Ön rendelkezésére.

A szabályozott új online kaszinó oldal véletlenszerűen jutalmazza meg 10, 20 vagy 30 rejtélyes ingyenes pörgetést a kincsesládában. Bár az ingyenes pörgetések bónuszát azonnal igényelheti, a kaszinó megköveteli, hogy az ingyenes köröket a kézhezvételtől számított egy napon belül aktiválja. Tehát jelölje be a bónusz négyzetet, hogy megkapja napi jutalmát. 

Minimális befizetés és egyéb bónuszfeltételek

A feltételek tehetik kaszinó bónuszok és promóciók még szórakoztatóbb, ha kiszámíthatatlanná teszi őket. Nál nél Casiqo kaszinó, a játékosok napi bónuszukat legalább 20 $/€ minimális befizetés teljesítése után igényelhetik. A Kanadában, Új-Zélandon és Ausztráliában élő játékosoknak legalább 30 dollárt kell befizetniük a saját pénznemükben, hogy jogosultak legyenek a napi ingyenes pörgetésekre. 

A bónusz aktiválása és a bónusz felhasználása után kedvenc online nyerőgépek, akkor legalább 45-ször meg kell fogadnia a nyereményt, mielőtt bármit is visszavonna. Például, ha 100 dollárt nyer az ingyenes pörgetésekből, akkor 4500 dollárral kell játszania, mielőtt kifizeti a nyereményt. 

Ha már a kifizetésekről beszélünk, a "Casiqo Mystery Box"-nak van egy maximális kifizetési korlátja. A bónusz feltételei szerint a játékosok legfeljebb $/€50 AUD/NZD/CAD 75 összeget vehetnek ki. Ezzel egyenértékű összeget más pénznemben is kivehet. 

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a további feltételeket, amelyeket a játékosoknak teljesíteniük kell:

  • Az ingyenes pörgetések bónuszának érvényességi ideje 3 nap.
  • Az ingyenes pörgetések maximális téthatára 5 USD vagy 7,50 AUD/NZD/CAD.
  • A játékosok minden nap egyszer igényelhetik a rejtélyes bónuszt.
  • Az új kaszinó oldalon minden fizetési lehetőség jogosult a bónuszra.

Mire vársz? Igényelje ezt a napi bónuszt, és növelje bankrollja életét a kaszinóban. De ne felejtse el figyelmesen elolvasni és megérteni a feltételeket.

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek