Különbségek az online játékok mobil böngészőn vagy alkalmazáson keresztül történő játékában

Hírek

2021-11-19

Eddy Cheung

Online játék telefon, tablet vagy számítógép között. A nap végén ez funkcionalitás vagy teljesítmény kérdése.

Különbségek az online játékok mobil böngészőn vagy alkalmazáson keresztül történő játékában

Ismerve a mobil eszközök népszerűségét, nem meglepő, hogy az online játszó emberek több mint 60% -a telefonról vagy táblagépről játszik. Emiatt a legtöbb online kaszinó úgy optimalizálta webhelyét, hogy mobiljátékot kínáljon közvetlenül a telefon böngészőjén keresztül. Bár ez nagyszerű lehetőség, néhány kaszinóoldal egy lépéssel tovább lépett, és olyan alkalmazásokat hozott létre, amelyek lehetővé teszik a játékaik elérését, valamint egyéb alkalmazáson belüli funkciókat és exkluzív bónuszokat.

Mérlegeljük a különbségeket és a fölényeket?

Különbségek a felhasználói élményben

Mielőtt egyszerűen az egyiket választaná, fontos tudni, hogy mi a különbség a mobil kaszinóalkalmazás és a mobil böngésző online kaszinójátékokkal való használatának élménye között.

Számos tényezőt kell figyelembe venni. Íme a következők.

Különbségek a játék kényelmével

Először is a mobil mindig a kényelemmel nyer.

A mobilalkalmazásokat elsősorban azoknak tervezték, akik szeretnek rendszeresen szerencsejátékot játszani, és jellemzően ugyanabban az online kaszinóban. Az alkalmazás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy azonnal hozzáférjenek kedvenc játékaikhoz kedvenc digitális kaszinójukból, egyszerűen az ikonra koppintva és bejelentkezve.

Ha azonban spontán szórakozni szeretne, például online pókert játszani vagy online sportfogadást végezni, a játékosok általában inkább a mobil böngészőjüket használják a mobil kaszinó webhelyek eléréséhez.

Funkcionalitásbeli különbségekre gondolni

Mivel játék közben a lehető legjobb élményt szeretnénk elérni, a funkcionalitás valószínűleg a legnagyobb szempont, amikor mobilböngésző és mobil online játékalkalmazás között kell választani.

A végső felhasználóbarát élmény érdekében a mobilalkalmazások mindig felülmúlják a böngészőt. Ennek az az oka, hogy egy alkalmazás optimalizálva lesz a zökkenőmentes játékhoz és a tartozékok integrálásához az adott eszközön. Ezenkívül hozzáférhet az eszköz teljes teljesítményéhez, amelyre letöltötte. A letöltött mobilalkalmazások néha akár offline is indíthatók, így nem mindig kell csatlakoznia az internethez a játékhoz.

HTML5

Ez a HTML5 technikai jelleg azt jelenti, hogy nem lesz kompatibilis minden eszközön. Különösen a számítógépek és az asztali számítógépek között. A mobil eszközök rugalmasabbak.

Online kaszinó játékok A múltban a Flash segítségével kódolták a programot, amely köztudottan nem kompatibilis a legtöbb mobil operációs rendszerrel a piacon. Ez azt jelentette, hogy sok online kaszinó, amely ezeket a játékokat asztali számítógépen kínálta, nem tudta ugyanazt az élményt nyújtani mobilon.

Android vs iOS

Tehát - ennek a két operációs rendszernek egyértelműen megvannak a maga különbségei, de összességében kettejük között hasonlítanak, mint bármi máshoz.

Az Apple 2019 -ben megváltoztatta a szerencsejáték -alkalmazások közzétételére vonatkozó irányelveit az áruházukra, miután egy 2018 -as incidens során több mint 25 000 alkalmazást tiltottak ki az App Store -ból Kínában.

Ez azt jelenti, hogy az új mobilos kaszinójátékok fejlesztőinek egyedi alkalmazást kell létrehozniuk Androidra és iOS -re egyaránt, ami időt és költséget jelent a fejlesztési folyamatukhoz.

Legújabb hírek

Az új online kaszinók jobb szolgáltatásokat kínálnak?
2022-11-29

Az új online kaszinók jobb szolgáltatásokat kínálnak?

Hírek