Hogyan válhat professzionális online kaszinójátékossá

Hírek

2022-11-01

Benard Maumo

Az online kaszinójátékok a modern szórakoztató életstílus kritikus aspektusai, amint azt a korona-korszak is bizonyította. Ezekkel a szerencsejáték-alkalmazásokkal a játékosok távolról játszhatnak nyerőgépekkel és asztali játékokkal a kanapék kényelmében. Azok számára pedig, akiknek meg kell látogatniuk egy szárazföldi kaszinót, az online kaszinók élő élményt kínálnak, amelyet élőben közvetítenek 4K vagy HD minőségben a fizikai kaszinóstúdiókból. 

Hogyan válhat professzionális online kaszinójátékossá

A szórakozásból való kaszinójáték azonban különbözik a pénzért való játéktól. Előfordulhat, hogy egyes játékosok szeretnének kiegyenlíteni napi számláikat a kaszinójátékok miatt. Bár ez kissé távolinak hangzik, egyes játékosok esetében valóban működik. Ez a cikk néhány követelményt tárgyal, amelyekkel professzionális online kaszinójátékossá válhat. Olvass tovább!

Ki a Pro online kaszinó játékos?

A videopókerjátékosoknak nem kell bemutatniuk egy profi kaszinójátékost. Valószínűleg ismer olyan szakembereket, mint Daniel Negreanu és Vanessa Selbst, akik a játékból szerezték meg vagyonukat. Röviden: egy profi kaszinójátékos a kaszinójátékokból él. Ez a főállású munkájuk!

A professzionális online kaszinójátékossá válás feltételei

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy profi kaszinójátékos legyél, minden további dörzsölés nélkül:

1. készség: Játssz a legjobb kaszinókban

A legjobb online kaszinó játékosok tudják, hogyan kerüljék el a csaló webhelyeket. Ezek a játékosok tudják, hogy jó hírű testületek helyeslik a legjobb új online kaszinók az Egyesült Királyságban, Svédországban, Kanadában, Ontarióban, Máltán, Gibraltáron és más szerencsejáték-jogrendszerekben. A legális online kaszinóban való játék biztosítja, hogy a platform átlátható legyen, és a játékokat független szervezetek, például a Gaming Associates, az iTech Labs és az eCOGRA tesztelték. 

A legjobb online kaszinók is kínálnak jó hírű játékfejlesztők játékai, mint a Microgaming, a Microgaming, a NetEnt, az Evolution, a Pragmatic Play és a Thunderkick. Ezek a cégek arról híresek, hogy védik, biztosítják, hogy címeik tisztességesek és szórakoztatóak legyenek. Ezért győződjön meg arról, hogy az online kaszinó a megfelelő négyzetet jelöli be, mielőtt profivá válna. 

2. készség: Jó szórakozást

Az online szerencsejáték-ipar rendkívül bizonytalan. A játékosok soha nem lehetnek biztosak abban, hogy karriert hoznak létre, nem beszélve arról, hogy a következő játék során valódi pénzt nyernek. Emiatt a kaszinó szerencsejátékot szabadidős tevékenységként kell kezelnie. Az alacsony elvárások felállítása azt jelenti, hogy elég türelmesnek kell lenni ahhoz, hogy megértse a játék gyengeségeit és ismerje az erős területeit. Csak a gyakori játékkal válhat profi kaszinójátékossá. És ezt nem tudod megtenni anélkül, hogy megtanulnád elnyelni a veszteség sokkját, igaz?

3. készség: Gyakorold a bankroll-kezelést

A professzionális kaszinójátékosok tudják, hogyan kezeljék pénzüket a kaszinóban. A helyzet az, hogy a legtöbb kaszinót úgy alakították ki, hogy a játékosok minden készletüket az asztalra vagy a játékgépekre költsék. Például sok szárazföldi kaszinóban nincs ablak, amely tájékoztatja a játékosokat a kinti időről. Így a játékosok addig folytathatják a játékot, amíg a tehenek haza nem jönnek.

De az intelligens játékosok mindig egy lépéssel előrébb járnak, ha létrehoznak egy speciális online szerencsejáték-bankot. Feltéve, hogy 10 000 dollárt keresel hetente. Ebben az esetben tegyél félre 3000 dollárt szabadidős szerencsejátékra. Ezután ossza fel ezt az összeget kisebb, napi 500 dollár körüli egységekre. Az ötlet az, hogy elhagyjuk a kaszinót, ha az 500 dolláros cica kiszárad. A játékosok akkor is kiléphetnek, ha további 500 vagy 250 dollárt adnak a bankrollhoz. És egy másik dolog, ne tegyél többet a költségvetés 5%-ánál egyetlen fogadásra. 

4. készség: Keressen egy olyan játékot, amelyik tetszik

Az online kaszinóban való játék egyik fő előnye a lehetőségek bősége. A legjobb szerencsejáték-webhelyek több ezer nyerőgépet kínálhatnak különböző témájú, például Egyiptom, Nordic, gyümölcs, dzsungel, film stb. A nyerőgépeken kívül a blackjack, a rulett, a baccarat és a videopóker több tíz változatát is megtalálhatja, valamint számos élő játékműsorok az Evolutiontól. A lényeg az, hogy élvezd a játékot, mielőtt bármit is nyerhetsz. Ne feledje, minél többet játszik, annál jobb lesz a játékban. 

5. készség: Feszítse ki blackjack- és pókerkészségeit

Miért ez a két játék? A blackjack és a póker az egyetlen olyan játék, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy optimális stratégiát alkalmazzanak a házelőny csökkentése érdekében. Ezt fontold meg; milyen tervei vannak a nyerőgépek előnyének csökkentésére? A tárcsák megpörgetése után a játékosok csupán nézőkké válnak, és a legjobbat remélik. Ugyanez vonatkozik az olyan szerencsejátékokra, mint a rulett, a craps, a bingó, a kaparós sorsjegyek és a baccarat.

Bár a szerencse jelentős szerepet játszik a póker és a blackjack eredményeiben, ezek a játékok lehetővé teszik a játékosoknak, hogy barátságos döntéseket hozzanak a helyzettől függően. Például a blackjack játékosok bármire plusz 12-re állhatnak, és 8-ra vagy kevesebbre üthetnek, ha az osztónak 3-a van. Másrészt a pókerjátékosok oszthatnak ászokat és két erős kezük van. Most már tudod, hogy ezek a játékok miért kínálnak kevesebb mint 0,50%-os házelőnyt. 

6. készség: Kövesse nyomon az eredményeket

A technológia legyen a barátod, ha professzionális online kaszinójátékos akarsz lenni. Az interneten számos fogadási eszköz található, amelyek segítségével hosszú időn keresztül nyomon követheti játékeredményeit, és meggyőző döntéseket hozhat. Ezek az eszközök elemzik a blackjack és a póker eredményeit, hogy meghatározzák, melyik műfajjal érdemes gyakrabban játszani. Nyomon követheti a rulett eredményeit is, hogy megtudja, milyen számok fordulnak elő gyakran a pörgetései során. Ez többé-kevésbé könyvelés. 

7. készség: Fogadási rendszerek használata

A fogadási rendszer egy strukturált megközelítés vagy stratégia, amely a veszteségek hosszú távú csökkentését reméli. Manapság számos fogadási rendszert lehet beépíteni a játékmenetbe. Kiváló példa az a lapos fogadási stratégia, amely arra szólítja fel a játékosokat, hogy egy adott időszakban teljes bankrolljuk 1-10%-át fogadják. A Martingale egy másik stratégia, ahol a játékosok megduplázzák a tétüket egy vereség után, hogy mindent visszaszerezzenek egyetlen győzelem után. 

A fogadási rendszerek azonban nem minden kaszinójátékkal működnek. Használja ezeket a stratégiákat a páros pénzű fogadásoknál, például a piros/fekete és a páratlan/páros fogadásoknál az online rulettben. Használhat fogadási rendszert is a bankárok és a játékosok baccarat és passz/nem passzol és gyere/ne gyere baccarat fogadásokra. Ezeknek a fogadásoknak a megtétele majdnem 50%-os esélyt ad a játékosoknak a nyerésre. És az mit szeretne egy fogadási stratégiával mint Martingale és Paroli.

8. készség: Ne hagyja ki a kaszinó bónuszokat

A legtöbb online kaszinó bónuszokat kínál az új és hűséges játékosoknak, hogy kivédjék a versenyt. A jutalmak még jelentősebbek azoknál az új online kaszinóknál, amelyek meg akarják szilárdítani helyüket az online szerencsejátékok színterén. A tipikus kaszinó bónuszok közé tartozik a befizetési bónusz, a befizetés nélküli bónusz, az ingyenes pörgetések, a pénzvisszatérítés és a VIP regisztráció. 

A játékosoknak kellene igényelje ezeket a bónuszokat, és játsszon ingyen a kaszinójátékokkal. Egyes kaszinók például ingyenes pörgetéseket adhatnak a hűséges játékosoknak, hogy kipróbálhassák az új nyerőgépeket és felmérjék reakcióikat. Ezek a játékosok életüket megváltoztató összeget nyerhetnek egy szerencsés napon. Bármelyik kaszinót kínálja is, tartsa be, olvassa el és értse meg az átjátszási követelményeket. Egyes bónuszokhoz tarthatatlan fogadási követelmények, fogadási limitek és lejárati dátumok vonatkoznak.

9. készség: Érje el a nyerőgép-bónuszokat

Sok játékos vagyont nyert közben jackpot játékokat játszani, különösen a slot. Valószínűleg ismeri Jon Heywoodot, egy brit katonát, aki 2017-ben 13,2 millió fontot nyert a Mega Moolah játéka közben a Microgamingen keresztül. És képzeld csak? A katona azonnali multimilliomos lett, mindössze 25 pennyes fogadással. Több száz ilyen kifizetés létezik az online kaszinóiparban.

Profi játékosként próbáljon szerencsét olyan jackpot játékokban, mint a Mega Millions és a Divine Fortune a NetEnttől. Bár ezeknek a játékoknak alacsony RTP-je és ütési gyakorisága lehet, a kifizetések megérik a fáradságot. A bejegyzés írásakor a Mega Moolah jackpot 4,69 millió dollár volt. Akkor üti meg a potot, amikor az meghaladja a 10 millió dolláros határt, mivel ekkor a legvalószínűbb, hogy megadja magát. De semmi sem biztos!

10. készség: Tanulj más játékosoktól

Az élet egy tanulási folyamat, és a szerencsejáték sem más. Mikor online kaszinó játékokat játszani mint a póker, a rulett és a blackjack, mindig össze kell hasonlítania az adatokat az iparág legjobb játékosaival. Ezek a játékosok játéktanácsokat kínálnak blogokkal és YouTube-csatornákkal kapcsolatban, amelyekhez ingyenesen hozzáférhet. 

Ezenkívül vásároljon szerencsejátékkal kapcsolatos könyveket olyan platformokon, mint az Amazon és az eBay, hogy javítsa döntéshozatali készségeit. És ha lehetséges, látogasson el egy szárazföldi vagy élő online kaszinóba, és hasonlítsa össze játékkészségeit más játékosokkal és az osztóval. Rá fog jönni, hogy még sokat kell tanulnia. 

Végső tanács

Egészen idáig készen kell állnia egy professzionális szerencsejáték-karrier kialakítására. De tanácsos ne fontolóra venni a profi pályát, amíg nincs elég nagy bankrollja. Ahhoz, hogy profi online kaszinó játékossá váljon, sok türelemre, ügyességre és öntudatra van szüksége. Szóval addig ne hagyd fel a munkádat!

Legújabb hírek

A 3 legjobb első befizetés üdvözlő ajánlata az új kaszinókban Visa kártya felhasználók számára
2023-09-06

A 3 legjobb első befizetés üdvözlő ajánlata az új kaszinókban Visa kártya felhasználók számára

Hírek