Hogyan hatnak a német új jogszabályok az online kaszinókra?

Hírek

2021-11-11

Eddy Cheung

Németország az online kaszinójátékosok számának óriási megugrására reagált a terület új jogszabályaival. A Németország államközi szerencsejáték -szerződése (ISTG) nagy hatással lesz az engedélyezett kaszinókra. Míg a legutóbbi módosítás vagy szabályozás enyhítene az engedélyezett kaszinókra vonatkozó bizonyos korlátozásokon, hatással lehet az engedély nélküli kaszinók piacára.

Hogyan hatnak a német új jogszabályok az online kaszinókra?

Vázoljuk fel, mit jelent ez a jogszabály online kaszinók és a szerencsejáték -ipar.

Bemutatjuk az engedélyezett kaszinókat Németországban

Az online szerencsejátékokról szóló törvények szerint Németország, a szerencsejáték zászlaja alá tartozik, hogy legális és néha nem.

Bár az új törvények hatálybalépésére még várni kell július 1 -jéig, kevesen kezdték el a gyakorlást.

A különböző jelentések és szakértők szerint a feltételek vagy az új módosítások pontosabbak és szigorúbbak lesznek az engedélyezett kaszinók tekintetében. Ennek ellenére Németországban az engedéllyel rendelkező kaszinók változó helyzetben vannak - ahol sok korlátozás van érvényben a gyakorlatban, például a Darmstadt sportfogadási engedélyek.

A fogadóirodák és a kaszinóüzemeltetők remélik, hogy az új szabályozás nem lesz szigorúbb vagy sajátosabb, mint korábban.

Mi a helyzet az engedély nélküli kaszinókkal Németországban?

Először is erősítsük meg azt a helytelen pletykát, miszerint az emberek úgy vélik, hogy az engedély nélküli kaszinó illegális.

Ugyanakkor egyesek úgy vélik, hogy az engedély nélküli kaszinók nem megbízhatóak. Mindkét fogalom azonban helytelen, mivel az engedély nélküli kaszinó rendelkezik a külföldi hatóságok engedélyével. Teljesen jogszerű licenc nélkül kaszinóban játszani, és különféle lehetőségeket is kínál, például bónuszokat, fogadási követelményeket, játékidőket stb.

Az új ISTG előírások nagy stresszt és szabadságot kínálnak az engedély nélküli kaszinóknak. Július 1 -je után a Németországon kívüli fogadóirodák is megszerezhetik a német engedélyeket. Sok játékos licenc nélkül váltana kaszinóra különböző előnyök miatt, mint például a betétek korlátozása, bónuszok, nyitottabb és minimális korlátozások.

Milyen változásokra számíthatunk a változó szabályokkal?

Nem tudjuk pontosan, hogy mi módosul 2021. július 1 -jén.

A szakértők előrejelzéseket tesznek, de a szakértők megismétlik a lehetséges változtatásokat, például a hirdetéseket, az online nyerőgépek és pókerjátékok tilalmának enyhítését stb.

5 másodperces nyerőgépek szabályai

A német hatóságok minden centrifugálás után 5 másodperces várakozási időt hozhatnak. Ez a helyzet kissé igazságtalan maradna a betalálók számára. Az eredmény tehát licencek nélküli kaszinókat vonzhat.

Bónuszok és jutalmak

Az engedély nélküli kaszinóhoz képest a bónuszok és jutalmak kisebbek egy licencelt kaszinóban. A német hatóságok ebben a szegmensben is várják a változtatásokat. Az engedéllyel rendelkező kaszinók több bónuszt is fogadhatnak, de különböző korlátozásokkal.

Gyors kivonások

Sok játékos szembesül a lassú visszavonás problémájával. Ezenkívül a visszavonási folyamat gyakran kisebb összegek jóváírásához vezet a panaszosok számláján. Az új szabályozás fő indítéka a csalárd tevékenység és a csalás kezelése. Ennélfogva a gyors kivonási politika is szerepelhet az új rendeletben.

Következtetés

Továbbra is tisztázatlan, hogy ennek a jogszabálynak mi lesz a teljes hatása. Egy azonban nyilvánvaló, hogy az új szabályozás nem fogja közvetlenül érinteni a játékosokat, mivel csak a csalók problémáinak kezelésére szolgál.

A felelősségteljes játék a július 1 -i előírások egyik legfontosabb szempontja.

Legújabb hírek

Az új online kaszinók jobb szolgáltatásokat kínálnak?
2022-11-29

Az új online kaszinók jobb szolgáltatásokat kínálnak?

Hírek