Hírek

March 27, 2024

Fireworks Megaways™ a BTG-től: színek, hangok és nagy nyeremények látványos keveréke

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Legfontosabb elvitelek:

Fireworks Megaways™ a BTG-től: színek, hangok és nagy nyeremények látványos keveréke
  • A Fireworks Megaways™, a Big Time Gaming legújabb nyerőgépe 117 649 nyerési lehetőséget kínál, és minden pörgetésnél lépcsőzetes szimbólumokat tartalmaz.
  • A játék bemutatja a Firework Wild bónuszt, amely a szimbólumokat Wild-okká alakítja át a nagyobb nyereményekért, valamint korlátlan nyereményszorzót az ingyenes pörgetések során.
  • 150 335-szeres maximális expozíciójával és 96,44%-os RTP-jével ez a játék izgalmat és kifizetődő játékot is ígér.

A rakéták szárnyalnak és pukkannak, mint a csillogó bombák, a Catherine kerekei a zenére pezsegnek, ami robbanásszerű láncreakciót vált ki, a római gyertyák tüzet köpnek. Ez csak a pirotechnikai álom lehet Fireworks Megaways™, a Big Time Gaming (BTG) új slotja, amely március 27-én lángra lobbantja az Evolution Networköt.

Val vel 117 649 nyerési mód és minden pörgetésnél éghető, lépcsőzetes szimbólumok, ez egy olyan játék, amely örömmel fog "Oooh-ing", nem is beszélve az "ááá-ing"-ről.

Köszönhetően a Firework Wild bónusz, minden pörgés és minden reakció izgalmat okoz, amikor a négy extra orsó pozíció közül az egyik véletlenszerűen kigyullad, és vakító fényt kölcsönöz.

Amikor egy lila, piros, kék vagy zöld tűzijáték világító helyzetben landol, varázslatosan átalakul a Wild szimbólum a nagy győzelem esélyéért.

Alatt Ingyenes pörgetések, a korlátlan nyereményszorzó minden kiváltott Firework Wild bónusz esetén növekszik, és még lenyűgözőbb színrobbanásokat hoz létre. Minden ingyenes pörgetés és reakció a négy extra orsó pozíció közül kettőt begyújt, megduplázva az esélyét a Firework Wild bónusz kiváltására.

De az izgalom nem áll meg itt. Használat Win Exchange™ hogy nagy nyereményeit 12 ingyenes pörgetéssé alakítsa. Alternatív megoldásként merülj bele a szívdobogtató ingyenes pörgetések akciójába Bónusz vásárlás 100-szoros tétért, és kezdődhet a tűzijáték.

Tapasztalja meg a megdöbbentő élményt 150 335x maximális expozíció egy lenyűgöző RTP 96,44% – egy játékélmény, amely azt ígéri, hogy minden lépésben elragadja és örömet okoz a játékosoknak.

Nik Robinson, a BTG vezérigazgatója elmondta: "A Fireworks Megaways™ a színek és a hangok lenyűgöző látványvilága, amelyet arra terveztek, hogy az elkötelezettségi szintet a maximumra emelje."

A vizuálisan lenyűgöző kijelzőn túl ez a slot az izgalmasat is bemutatja Firework Wild bónusz, amely új mércét állít fel az izgalmas funkciók terén. A Fireworks Megaways™ segítségével nem csak egy játékról van szó; arról szól, hogy elmerüljön az izgalmak, innovációk és játékkalandok rendkívüli látványában, mint senki más.

Nicholas Peters, az Evolution európai üzletfejlesztési igazgatója a következőket mondta: "Ez a játék egy audio-vizuális élvezet, amely magával ragadja a játékosokat. A BTG-nek van készsége a határok feszegetésére és újragondolni, milyen lehet egy slot, és ezúttal is egy szerény nyerőgépet pompás tűzijátékká változtatott."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek