Fedezze fel a Betsoft April Fury és a Scarabs Kamara nyerőgépét

Hírek

2023-08-31

Benard Maumo

A Betsoft Gaming, a kaszinójátékok vezető fejlesztője bejelentette legújabb kaland témájú nyerőgépét, az April Fury and the Chamber of Scarabs nevet. A játék tartalmaz egy új és erőteljes női karaktert (April Fury), aki olyan különleges funkciókkal van felvértezve, mint a Hold & Win, a Paying Wilds és az ingyenes pörgetések, így ő a kincsek feltárásának útmutatója.

Fedezze fel a Betsoft April Fury és a Scarabs Kamara nyerőgépét

Ez egy öt tárcsás, 20 nyerővonalas játék, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a fáraó elfeledett sírjában találják meg a történelmi vagyont. Ha megjelennek a jól fizető szimbólumok, például a fáklya, a tekercs és a kehely, az egyének jó eséllyel felfedik az Arany Szkarabeusz érmét. Hat vagy több érme aktiválja a Hold & Win funkciót, amely jelenleg felkapott legjobb új online kaszinók.

A online nyerőgép megszorozhatja tétjét bárhol 1x és 500x között. Ezenkívül az újrapörgetések száma háromra áll vissza, amikor a szkarabeuszokat a helyükre rögzítik, és minden további Scarab megjelenik a tárcsákon a funkció során. Ezután a játékosok megkapják a Golden Scarabs teljes nyereményét, és a Hold & Win játék véget ér.

Bármely igazi kincsvadász elmondja neked, hogy a fáraó sírjai rejtett vagyont tartalmaznak. Az April Fury és a Szkarabeuszok Kamrája nem más! Megnézheti, ahogy April őrködik, miközben az orsók forognak és lángok lobbannak fel. A játékosok azt is látni fogják, hogy a szarkofág kinyílik, és a denevérek szárnyalnak a sötét környezetben.

Amikor ez megtörténik, a játékosok megnyithatják a trezorokat és jelentős jutalmakat tehetnek zsebre, ha három vagy több Golden Key Scattert találnak bármelyik tárcsán. A fáraó szeme zöld tűzzel gyullad fel, ahogy a kulcsok a zárakba kerülnek, és félelmetes üvöltése elindítja az ingyenes pörgetések módot. A játékosok akár kilenc újraindítható bónuszpörgetést is nyerhetnek. A háztartási Hold & Win funkció Betsoft Gaming aktiválhatja is, királyi dinasztiához illő fejpénzt adva.

Addig is az Oroszlánfej a Vadszimbólum ebben kaszinó játék és bármelyik tekercsen megjelenhet. A Golden Scarab és Key Scatters kivételével minden más ikont helyettesít. Továbbá, ha legalább két Wild megjelenik a tárcsákon, a játékos jutalma minden esetben nagyobb lesz.

Ez a cím csatlakozik a fejlesztő többi legjobb online nyerőgépéhez, amelyek idén rendkívül sikeresek voltak. Júliusban a cég kiadott Kívánság teljesítve, a kék dzsinnnel minden kívánságot teljesít. Előtte a Betsoft Gaming egy kínai étterembe vitte a játékosokat egy finom csemegére Pho Sho.

Anastasia Bauer, a Betsoft Gaming fiókkezelési vezetője megjegyezte:

"A Hold & Win és a Free Spins funkciók egyidejű aktiválása a Betsoft aláírásává válik, és egy olyan lehetőség, amelyhez játékosaink ismételten visszatérnek. Mindkét funkciót bemutatva az April Fury és a Chamber of Scarabs egy vizuálisan lenyűgöző nyerőgép egy új hősnővel. A magával ragadó kincsvadászat témában rejlő jelentős nyerési potenciál minden bizonnyal nagy sikert arat majd ügyfeleink körében."

Legújabb hírek

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól
2023-09-29

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól

Hírek