Hírek

August 31, 2023

Fedezze fel a Betsoft April Fury és a Scarabs Kamara nyerőgépét

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Betsoft Gaming, a kaszinójátékok vezető fejlesztője bejelentette legújabb kaland témájú nyerőgépét, az April Fury and the Chamber of Scarabs nevet. A játék tartalmaz egy új és erőteljes női karaktert (April Fury), aki olyan különleges funkciókkal van felvértezve, mint a Hold & Win, a Paying Wilds és az ingyenes pörgetések, így ő a kincsek feltárásának útmutatója.

Fedezze fel a Betsoft April Fury és a Scarabs Kamara nyerőgépét

Ez egy öt tárcsás, 20 nyerővonalas játék, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a fáraó elfeledett sírjában találják meg a történelmi vagyont. Ha megjelennek a jól fizető szimbólumok, például a fáklya, a tekercs és a kehely, az egyének jó eséllyel felfedik az Arany Szkarabeusz érmét. Hat vagy több érme aktiválja a Hold & Win funkciót, amely jelenleg felkapott legjobb új online kaszinók.

A online nyerőgép megszorozhatja tétjét bárhol 1x és 500x között. Ezenkívül az újrapörgetések száma háromra áll vissza, amikor a szkarabeuszokat a helyükre rögzítik, és minden további Scarab megjelenik a tárcsákon a funkció során. Ezután a játékosok megkapják a Golden Scarabs teljes nyereményét, és a Hold & Win játék véget ér.

Bármely igazi kincsvadász elmondja neked, hogy a fáraó sírjai rejtett vagyont tartalmaznak. Az April Fury és a Szkarabeuszok Kamrája nem más! Megnézheti, ahogy April őrködik, miközben az orsók forognak és lángok lobbannak fel. A játékosok azt is látni fogják, hogy a szarkofág kinyílik, és a denevérek szárnyalnak a sötét környezetben.

Amikor ez megtörténik, a játékosok megnyithatják a trezorokat és jelentős jutalmakat tehetnek zsebre, ha három vagy több Golden Key Scattert találnak bármelyik tárcsán. A fáraó szeme zöld tűzzel gyullad fel, ahogy a kulcsok a zárakba kerülnek, és félelmetes üvöltése elindítja az ingyenes pörgetések módot. A játékosok akár kilenc újraindítható bónuszpörgetést is nyerhetnek. A háztartási Hold & Win funkció Betsoft Gaming aktiválhatja is, királyi dinasztiához illő fejpénzt adva.

Addig is az Oroszlánfej a Vadszimbólum ebben kaszinó játék és bármelyik tekercsen megjelenhet. A Golden Scarab és Key Scatters kivételével minden más ikont helyettesít. Továbbá, ha legalább két Wild megjelenik a tárcsákon, a játékos jutalma minden esetben nagyobb lesz.

Ez a cím csatlakozik a fejlesztő többi legjobb online nyerőgépéhez, amelyek idén rendkívül sikeresek voltak. Júliusban a cég kiadott Kívánság teljesítve, a kék dzsinnnel minden kívánságot teljesít. Előtte a Betsoft Gaming egy kínai étterembe vitte a játékosokat egy finom csemegére Pho Sho.

Anastasia Bauer, a Betsoft Gaming fiókkezelési vezetője megjegyezte:

"A Hold & Win és a Free Spins funkciók egyidejű aktiválása a Betsoft aláírásává válik, és egy olyan lehetőség, amelyhez játékosaink ismételten visszatérnek. Mindkét funkciót bemutatva az April Fury és a Chamber of Scarabs egy vizuálisan lenyűgöző nyerőgép egy új hősnővel. A magával ragadó kincsvadászat témában rejlő jelentős nyerési potenciál minden bizonnyal nagy sikert arat majd ügyfeleink körében."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek