Az RSI, a Play'n GO és a LeoVegas AB Set Eyes Ontario

Hírek

2022-05-09

Amikor Ontario megkezdte az online kaszinók, fogadási oldalak és kaszinószoftver-szállítók engedélyeinek kiadását, nyilvánvaló volt, hogy sok szerencsejáték márka számára az új piac lesz a következő célpont. A piacot hivatalosan még nem nyitották meg, de több üzemeltető és iGaming szoftverszállító már megkapta az engedélyt az ontariói alkohol- és játékbizottságtól (AGCO). Az AGCO licenc legutóbbi kedvezményezettjei közé tartozik a Rush Street Interactive, a Play'n GO és a LeoVegas AB.

Az RSI, a Play'n GO és a LeoVegas AB Set Eyes Ontario

Rush Street Interactive (RSI)

Piacvezetők a sportfogadásban és online kaszinók, a Rush Street Interactive bejelentette, hogy megfelelő engedélyt kapott az AGCO-tól, és készen áll arra, hogy az ontariói online szerencsejáték színterét viharosan elfoglalja. A cég vezérigazgatója, Rickard Schwartz elmondta, hogy az új piacra lépés mérföldkő a vállalat számára. Azt is megerősítette, hogy az RSI elkötelezett amellett, hogy szerencsejáték-szolgáltatásokat kínáljon olyan szabályozott piacokon, ahol a vállalat adót fizet a helyi hatóságoknak.

A kanadai tartomány játékosai sportfogadási piacokon és kedvenc kaszinójátékaikon fogadhatnak majd a BetRiver.ca oldalon. Ez a platform egyedi fogadási lehetőségeket és rengeteg legújabbat kínál új online kaszinó játékok. A Bet River gyors kifizetéseket és kiváló ügyfélszolgálatot is kínál. A játékosok ugyanazt az izgalmat és élményt várhatják, mint a RushBet.co és a PlaySugarHouse.com, valamint más RSI platformok.

Play'n GO

svéd kaszinó szoftverfejlesztők Play'n GO szerepelnek az AGCO által nemrégiben engedélyezett cégek listáján is. A cég a közelmúltban megerősítette, hogy megszerezte Ontario beszállítói engedélyét, így a piac hivatalos megnyitása után teljes mértékben elérhető lesz a helyi szolgáltatókkal való együttműködés számára. A Play'n GO egy közismert név a kiváló minőségű nyerőgépeiről, köztük a Book of Dead, egy nagy jackpot nyerőgép, és a Reactoonz, amely a high rollerek kedvence.

A társaság kereskedelmi vezérigazgató-helyettese, Magnus Olsson a szabályozott piacokat is érintette, és megismételte a szabályozott iGaming piacok fontosságát. Az ontariói piacra való belépés része a nagyobb Play 'n GO észak-amerikai belépési stratégiájának. A vállalat azt is tervezi, hogy hamarosan bemerészkedik az Egyesült Államok kiválasztott joghatóságaiba.

LeoVegas AB

Svéd alapú LeoVegas Az AB nem maradt le. A vállalat azt is bejelentette, hogy az AGCO teljes körű licencet kapott, hogy szolgáltatásait az ontariói piacon kínálhassa. A cég innovatív mobil kaszinójátékairól, online kaszinójátékairól és sportfogadásairól ismert. Érdekes módon ez a harmadik legnépszerűbb online kaszinó márka a kanadai piacon. A cég továbbá kijelentette, hogy szolgáltatásait RoyalPanda és LeoVegas márkanevű domainek alatt fogja kínálni.

Az ontariói piac nem újdonság a LeoVegas számára, mivel jelenleg a teljes bevételének 13%-a származik belőle. Most, hogy ez egy újonnan szabályozott piac, a LeoVegas várhatóan tovább bővíti jelenlétét, hogy megőrizze piaci részesedését a kanadai tartományban.

Kezelői leállás

Április 4-ig, a szabályozott piac megnyitásáig üzemeltetői leállás volt érvényben. Az AGCO figyelmeztette a még mindig működő üzemeltetőket, hogy fennáll annak a veszélye, hogy megtagadják a regisztrációt, ha nem szüntetik meg tevékenységüket.

Legújabb hírek

Az új online kaszinók jobb szolgáltatásokat kínálnak?
2022-11-29

Az új online kaszinók jobb szolgáltatásokat kínálnak?

Hírek