Az Evoplay támogatja Ukrajnát az orosz támadások közepette

Hírek

2022-05-05

Az Evoplay piacvezető iGaming cég. Javítja a felhasználói élményt, és új közönségeket vezet be az iGamingbe az úttörő játékmenet, a mobilközpontú gondolkodás és a legmodernebb dizájn felhasználásával. Olyan termékeik vannak, amelyek jól működnek azok számára, akik máronline kaszinókban játszaniés azoknak, akik most kezdik az iGaming használatát, mert rugalmas, felhasználóközpontú megközelítést alkalmaznak a játékkészítés során.

Az Evoplay támogatja Ukrajnát az orosz támadások közepette

Az Evoplay elítéli az orosz inváziót

Ez a vezető iGaming fejlesztő stúdió sok más társaság között van, amelyek elítélik az orosz ukrajnai inváziót. Ezek a támadások szörnyű állapotban hagyták az országot. A konfliktus kezdete óta több mint két és fél millió ember kényszerült elhagyni otthonát. 

Ezeknek az atrocitásoknak az eredményeként jelenleg Európa modernkori történelmének legnagyobb menekültválsága van. És mindaddig, amíg nincs kifejezett békemegállapodás, ezek a számok valószínűleg tovább fognak emelkedni.

A műveletek folytatódnak Ukrajnában

A nehéz gazdasági helyzet ellenére a társaság továbbra is folytatja tevékenységét az országban. Ukrajna pénzügyi támogatást kapott a cégtől. 

Lviv városát választották a vezető szoftverszolgáltató új helyszínéül. A lengyel határ közelében található. Ám a térség katonai létesítményeit ért orosz légicsapások a közelmúltban célkeresztbe helyezték a várost.

Az ágyúzás miatt már emberéletek is veszítettek. Az Evoplay azonban továbbra is szilárdan elkötelezett Ukrajna, mint elsődleges üzleti helyszíne iránt.

Ukrajna vezérigazgatója a helyén marad

Ivan Kravcsuk, a cég vezérigazgatója egyike azon számos ukrán iparági vezetőnek, akik úgy döntöttek, hogy a helyükön maradnak. Az orosz agresszióra válaszul a kapcsolt hálózatok, a szoftverfejlesztők és a kaszinószállítók összefogtak. Továbbra is hozzájárulnak anyagilag, személyesen, vagy akár fegyvert is ragadva országuk működéséhez. 

Az Evoplay mindent megtesz, hogy segítsen Ukrajna rászoruló népein. Másrészt sok iparági titán elhagyta Oroszországot, de a kezdetben Ukrajnában működők az országban maradtak. Ide tartozik a Bet365, a Parimatch és a Clarion Gaming. Ez utóbbi nem volt hajlandó foglalkozni a megszálló nemzet, Oroszország vállalataival.

Az ukrajnai alkalmazottakat áthelyezhetik

Ezen a ponton a vállalat biztos akar lenni abban, hogy megvan a vészhelyzeti előkészületek ukrán alkalmazottai számára. Az orosz betörés megzavarta az Evoplay szokásos üzleti tevékenységét. A február végi támadások kezdetén az Evoplay gyorsan reagált. Miután a cég felkérte az alkalmazottait, hogy költözzenek Ciprusra, a cég munkaerő 15%-a odaköltözött.

Európai terjeszkedés

A szoftvercég azt a stratégiát követi, hogy bővítse tevékenységét Európában, és növelje játékgyártásának ütemét. Ezért az Evoplay segíteni tud majd alkalmazottainak Ciprusra vándorlásában. Az iGaming cég számos alkalmazottja elkötelezte magát a humanitárius segítségnyújtás mellett. Sok nyugati országra nyomás nehezedik, hogy befogadja a gyorsan terjedő konfliktusok elől menekülőket. Ez nagy segítség lesz.

Összegzés

Az Evoplay emellett minden erőforrását fel kívánja használni ukrán munkatársainak áthelyezésére. Úgy vélik, ez a legkevesebb, amit a történelem e szörnyű időszakában tehettek Ukrajna szélesebb körű szükségleteinek támogatására. Ebből a célból megígérik, hogy mindent megtesznek a humanitárius erőfeszítések támogatására a helyszínen.

Legújabb hírek

Az új online kaszinók jobb szolgáltatásokat kínálnak?
2022-11-29

Az új online kaszinók jobb szolgáltatásokat kínálnak?

Hírek