Az e-sport játékosok jobban játszanak az online kaszinókban

Hírek

2021-11-03

Ethan Tremblay

Egy kívülállónak, eSport és a szerencsejáték is hasonlónak tűnik. A valóságban azonban nagyon kevés közös vonás van a kettő között, és a készségek, amelyekre a játékosoknak szükségük van az eSport és a kaszinójátékok sikeréhez, eltérőek.

Az e-sport játékosok jobban játszanak az online kaszinókban

Mind a hivatásos szerencsejátékosok, mind az e-sport játékosok önálló játékosok

Online kaszinók nem csapatsportok. Az emberek maguktól lépnek be ebbe a birodalomba, és jönnek ki magukból.

Minden szerencsejátékos önmagáért játszik. A szerencsejátékosok elismerik, hogy a szerencsejáték vonzerejének része a játékok ötlete, mint a „végső verseny: az egyén a világ ellen”. Ha asztali játékokról van szó, egy szerencsejátékos ellenfelei ellen játszik, nem velük.

Az online kaszinók számos új játékot kínálnak a világ ismert szolgáltatóitól, amelyek szórakoztatóbbak, mint a küzdelem, és néhányuk valóban ösztönzi a játékosok együttműködését. A professzionális szerencsejátékokban, különösen az asztali játékokban azonban ez szinte soha nem így van. A szerencsejátékosok általában magányos farkasok.

Az e-sport csapatmunka, míg a szerencsejáték önálló

A játékmenet, a stratégia, az ötletek és az egész domain más élmény.

Sok profi eSport játékos csapatban játszik, és képzett arra, hogy egymásra támaszkodjanak a játék során. A játékosok sikerének óriási része az információmegosztás és a nagyon gyors kommunikáció képessége, hogy a játék közepén átcsoportosítsák vagy megváltoztassák a stratégiát.

Ez olyan dolog, amely nem hasznos a kaszinó játékosainak, és valójában elkaphatja az eSports játékosokból játékosokat.

Az e-sport a rendkívül gyors reakcióidőkre támaszkodik, miközben a szerencsejáték egyáltalán nem

Az E-Sport játékosok rendkívül lenyűgöző reakcióidővel rendelkeznek.

A Nevadai Egyetem kutatói azzal érvelnek, hogy az e -sport magas szintű fizikai koordinációt igényel. A játékosoknak a másodperc töredéke alatt kell döntéseket hozniuk, ami azt jelenti, hogy gyakran öntudatlanul hozzák meg ezeket a döntéseket - testük többéves tapasztalat alapján cselekszik. Bizonyos értelemben az e -sportnak több közös vonása van a hagyományos sportokkal, mint a kaszinó szerencsejátékokkal, mivel intenzív fizikai edzést is igényel, bár nem szokványos.

Ezek a készségek nem használhatók a professzionális szerencsejátékokban, mivel a kaszinó asztali játékok egyike sem igényel rövid reakcióidőt (legalábbis a test válaszai tekintetében).

A blöff és a stratégia fogalma teljesen eltér a kódok között

Blöffölés, trükközés és ravaszság. Ezek mély, de mégis szűk különbségek a kódok között.

Ian Andersen, a blackjack professzionális játékosa és a Turning the Tables on Las Vegas című könyv szerzője számos olyan technikát ajánl, amelyek segítenek a játékosoknak, hogy elrejtsék készségeiket az asztalnál, és hamis érzelmeiket becsapják az ellenfelek megtévesztésére. A kutatók a ravaszságot és a megtévesztést is elengedhetetlennek tartják a szerencsejátékok szempontjából.

Ezzel szemben, bármennyire is szükséges az eSport stratégiázása, nincs szükség (vagy idő) az ilyen kaliberű játék megtévesztésére.

Következtetés

Az E-Sport és a szerencsejáték sikere között 0 összefüggés van.

Az e-sport pszichológiai szempontból kapu lehet a szerencsejátékhoz, mert a fogadás ötlete nem új az eSport játékosok számára.

Ha azonban a tényleges készségekről és technikákról van szó, alapvetően semmi közös nincs az E-Sports és a kaszinó szerencsejáték között.

Legújabb hírek

Milyen funkciókat kínálnak a virtuális valóságú kaszinók?
2022-07-20

Milyen funkciókat kínálnak a virtuális valóságú kaszinók?

Hírek