Az 5 leglátogatottabb kaszinóhely 2022-ben

Hírek

2022-07-13

Ebben a blogban feltárom a modern kaszinó turisztikai látványosságokat, és információkat nyújtok a szerencsejáték fejlődéséről a világhírű helyszínektől a feltörekvő szerencsejáték-célpontokig.

Az 5 leglátogatottabb kaszinóhely 2022-ben

Modern szerencsejáték-célpontok

Az eredeti kaszinókat tükröző modern szerencsejáték-létesítmények a világ minden tájáról vonzzák a turistákat. Egyes desztinációk díszes kaszinókat mutatnak be a turizmus növelése érdekében. Még azok a célpontok is csatlakoztak a kaszinókultúrához, amelyek egykoron csak a szerencsejátékok voltak. A befektetők milliókat költenek új helyszínek építésére, amelyek expanzív bevételt kínálnak az országoknak a sportfogadásokból és a szárazföldi kaszinókból. 

Annak ellenére, hogy az online fogadások népszerűsége továbbra is az egekbe szökik, a kaszinók továbbra is rendkívül népszerűek, vonzzák a szerencsejáték-rajongókat, akik jelentős mennyiségű készpénzt hoznak magukkal. Fedezze fel a két legnépszerűbb szerencsejáték-célpontot: Monacót és az Egyesült Államokat.

Monaco

Monte Carlo az übergazdagok nyaralóhelye. Pazar kaszinója, a Casino de Monte Carlo Monaco csúcskategóriás szórakoztató központja, amely széleskörű szerencsejáték-lehetőségeket kínál azon turisták számára, akik a világ minden tájáról utaznak fogadásra. A kaszinók mellett a sport- és a lóversenyfogadás segíti a turizmus növekedését az országban.

A csillogó hírességek színteréről és gazdag mecénásairól ismert, akik luxusjachtokon és magánrepülőgépeken utaznak a régióba, a kis ország virágzó turisztikai gazdaságot élvez. Monaco lakosságának magas a milliomosok száma. A helyi törvények tiltják Monaco lakosait, hogy szerencsejátékokat játsszanak a Monte Carlo Kaszinóban, kivéve a külföldi születésű lakosokat.

Feltörekvő úti célok

Néhány célpont gyorsan a szerencsejátékosok kedvenc helyévé válik. Ezeknek a helyszíneknek van néhány közös vonása, köztük számos lehetőség a látogatók számára, hogy klasszikus és modern kaszinójátékokra, luxusszállásokra és VIP élményekre fogadjanak.

Makaó, Kína

Kínában Makaó kaszinópiaca robbanásszerűen megnőtt, és méretét tekintve még Las Vegast is megelőzte. A több mint 376 000 négyzetméternyi kaszinóval a szerencsejátékosok számára a Venetian több mint 1500 nyerőgéppel és 640 asztallal rendelkezik. 2003-ban a régió még konzervatív volt, de a törvények változásával a szerencsejátékokhoz való hozzáállás is megváltozott. Mivel ez az egyetlen hely Kínában a szerencsejátékosok számára, a helyszíneken virágzik az üzlet. A kaszinókkal és a sportszerencsejátékokkal a nagy piac népszerű turisztikai célpont.

London

A számos előkelő helyszínnek köszönhetően a VIP-személyek Londonba látogatnak, hogy lélegzetelállító kaszinókban játsszanak, modern szerencsejáték-attrakciókkal. A különféle játékélményeket kínáló város arról ismert, hogy a világ minden tájáról vonzza a turistákat. A közelmúltban London a kaszinórajongók célpontjává vált, akik gyakran látogatnak néhány csúcskategóriás szárazföldi létesítménybe fogadásra. Az ötcsillagos kaszinók olyan látogatókat vonzanak, akik szeretik a szerencsejátékokat, az ételeket és a szórakozást.

Brazília

Egzotikus nyaralóhelyként Brazília arra készül, hogy kaszinóközpontokat hozzon létre bevásárlóközpontokkal, éttermekkel, luxusszállodákkal és kongresszusi központokkal, hogy vonzza a kaszinólátogatókat a világ minden tájáról. A népszerű kaszinók, mint például Punta del Este, tervét követve az ország régiónként 25 üdülőkaszinót tervez fokozatosan megnyitni az ország turizmusának modernizálása érdekében.

Bahamák

Azok számára, akik egy egzotikus helyen szeretnének fogadni, Nassau a szerencsejátékok kedvelt célpontjává válik. Könnyű hozzáférés Floridából népszerűvé teszi azok számára, akik egy gyors utazásra és egy gyönyörű helyszínre vágynak a szerencsejátékhoz. A karibi szépséget és lenyűgöző szállásokat kínáló sziget a globális piac egyik legnépszerűbb kaszinógépévé válik.

Legújabb hírek

Az új online kaszinók jobb szolgáltatásokat kínálnak?
2022-11-29

Az új online kaszinók jobb szolgáltatásokat kínálnak?

Hírek