Hírek

October 16, 2023

Angela Goodwint kinevezték a Tudományos Játékok vezetői szerepére

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Scientific Games bejelentette Angela Goodwin kinevezését a cég nagyra becsült azonnali játékkezelő programjának működésének felügyeletére. Goodwin 2007-ben lett a Scientific Games tagja, ahol jelenleg az SGEP Operations alelnöki posztját tölti be. 

Angela Goodwint kinevezték a Tudományos Játékok vezetői szerepére

Több mint 16 éves szakmai múlttal, széleskörű szakértelemmel rendelkezik a lottó azonnali termékek gyártásában és kezelésében. A Scientific Games továbbfejlesztett partnerségi programja az azonnali játékportfóliók átfogó kezelését kínálja több mint 20 lottópartnernek. Az SGEP programok az azonnali termékeket felügyelik, amelyek éves összértéke 39,6 milliárd dollár globálisan.

John Schulz, az amerikai és a globális azonnali termékek elnöke Tudományos játékok: 

"Angela veleszületett vezetői képességekkel, átfogó vezetési filozófiával és SGEP-műveleteink alapos megértésével rendelkezik. Ezek a tulajdonságok várhatóan lehetővé teszik számára, hogy stratégiai jövőképet kínáljon a program fejlesztéséhez, és elősegítse a növekedést lottó ügyfeleink számára azáltal, hogy felelősségteljesen javítja azonnali termékek."

Az SGEP programok 1985-ös megalakulása óta folyamatosan fejlődnek. Ezek a programok segítenek lottószervezők termékportfóliójuk bővítésében olyan szolgáltatások nyújtásával, mint a portfóliókezelés és a játéktervezés. Ezenkívül adatvezérelt elemzést, fejlett logisztikát, licencelt márkaszolgáltatásokat, valamint kiskereskedelmi értékesítési és marketingtámogatást alkalmaznak az optimalizáláshoz lottó tevékenységek. A vállalat bővíteni kívánja szolgáltatásai és termékei körét, amely magában foglalja az SGEP-programok négy kritikus összetevőjét: termékmegoldások, továbbfejlesztett logisztika, kiskereskedelmi optimalizálás és digitális elkötelezettség.

Goodwin felügyeli majd egy tapasztalt termékmenedzsment-szakemberekből álló csapat operatív tevékenységét az üzletág SGEP műveleteiben Egyesült Államok. Feladata lesz továbbá a lottóügyfelekkel való kapcsolattartás, valamint a vállalat értékesítési, marketing- és kormányzati kapcsolati csapataival való együttműködés ebben a szerepkörben. Emellett támogatni fogja az SGEP beszerzését, és új üzleti lehetőségeket tár fel.

Mielőtt elfoglalta volna jelenlegi pozícióját, Goodwin az SGEP műveletekért és a globális azonnali termékekért felelős vezető igazgatója volt a Scientific Games-nél. Különböző szerepekben haladt előre a vállalaton belül, az Instant Game Manufacturing Coordinator-tól kezdve.

Goodwin, aki jelenleg a szoftverfejlesztő vállalati irodáival rendelkezik Atlanta nagyvárosi körzetében, a Georgia Southwestern State Universityn szerzett Bachelor of Arts in Business Management fokozatot.

A kinevezés előtt a Scientific Games büszkén jelentette be, hogy megtiszteltetés érte két 2023-as Cummutas-díj a társadalmi felelősségvállalási gyakorlatban tanúsított elkötelezettségéért és kiválóságáért. Augusztusban az SG bemutatta úttörőjét iLottery Game Hub és Partner Program.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek