Alacsony RTP kaszinójátékok és hogyan kerüljük el őket

Hírek

2021-04-17

Eddy Cheung

Vissza a lejátszóhoz (RTP) leírja azt az összeget (százalékban), amelyet egy slot több pörgetés után visszafizet a játékosnak. Ez a funkció segít neki eldönteni, hogy mire számíthat, ha megtérül a tét kaszinó játék. A hosszú távú nyerési esélyeket szem előtt tartva az alacsony RTP-játékok elkerülése kell a játékos legfőbb gondja.

Alacsony RTP kaszinójátékok és hogyan kerüljük el őket

Míg az RTP számos tényezőtől függően változik, egy játékos továbbra is tanulhat alacsony fizetésű játékokat, ha jól ismeri az RTP-t. Ez a cikk bemutatja a különböző játékokban elfogadott kifizetési százalékokat, és azt, hogyan lehet megakadályozni az alacsony ajánlatokat bármely játékban.

Az RTP szabványokat a játékok és azok beállításai határozzák meg

Ha egy játékos készen áll az RTP elérésére, akkor alaposan megvizsgálja a játékokat külön -külön, mert minden játék nem nyújt azonos megtérülést. Ne feledje, hogy a megtérülési szabványok különböző kaszinókban eltérőek. A százalékos kapacitásuk különbsége azonban olyan tényezőkön alapul, mint a kaszinómárka, annak szabályai stb.

A legjobb módszerek az alacsony fizetésű játékok elkerülésére

Tudni, hogy minden játék nem azonos kifizetési százalékot kínál, nagy előrelépés az alacsony fizetésű játékok elkerülésében. Ezenkívül az alábbi tippek segíthetnek a játékosoknak javítani a nyerési esélyeiken.

Játssz online játékokat

Függetlenül attól, hogy a játékos milyen játéktípust akar játszani, a legjobb RTP-t szerezheti meg a játékoldalakról vagy a valódi kaszinókból. Azonban, mobil kaszinók Segítsen egy játékosnak a legmagasabb megtérülést elérni bármely játékból. Általánosságban elmondható, hogy a mobilon játszott összes játékot magasabb fizetési áron kínálják.

Csak a legjobban fizető kaszinókat válassza

Mivel minden játékos fő célja, hogy sok pénzt nyerjen, a legjobban fizető játékok választása lehet a legjobb választás. Egyes kaszinók jó hírűek, mert hatalmas RTP -t tartalmaznak. A legtöbb kaszinó szoftverszolgáltatója általában engedélyezi az RTP -t az összes táblájukon. Tehát a kedvező, magas százalékos megtérülési játékok élvezetéhez keresse a magas RTP -vel rendelkező kaszinókat.

Ne kerülje a volatilitást

A kifizetési százalékok ütésénél a nyerés volatilitását is figyelembe kell venni. A jackpotos játékok rendkívül ingadozók, és akkor is kiszámíthatatlanok, ha magas az RTP. A volatilitás csökkentése és az ismételt nyerés érdekében mindig válasszon páros tétes fogadásokat vagy minimum egyenlő pénzhez kötött fogadásokat.

Növelje az RTP -t bónuszokkal és VIP jutalmakkal

Bár a jogdíjak és bónuszok nem gyakorolnak technikai hatást bármely játék megtérülésére, általában hosszú távon bizonyos mértékben befolyásolják. Sok online kaszinók hatalmas betéti bónuszokat kínálnak, amelyek előnyösek lehetnek számukra, ha elkezdenek online játszani.

Következnek a VIP programok, amelyek online és szárazföldi kaszinókban is elérhetők. A jutalom, amit a játékos mindenkitől kaphat, változó, de ebben az esetben a játékos továbbra is jutalmat kap, ha tagja egy adott programnak.

Az ítélet

Szerencsejátékosok milliói minden évben gyorsan átégetik a bankrolljukat, mert tudatlanul játszanak alacsony fizetésű játékokat. Soha nem kutatják az alacsony és magas RTP -t, valamint azt, hogy mit kell tenni, hogy a legtöbbet hozzák ki a játékból.

Ha ismerünk egy kis RTP-t, a játékosok elkerülik, hogy a legrosszabbul fizető játékok gödrébe essenek. Bár a játékok és beállításaik miatt a szabványok eltérőek; ennek ellenére a játékosoknak biztosítaniuk kell, hogy jó üzletet kapnak az RTP -ről.

Legújabb hírek

Milyen funkciókat kínálnak a virtuális valóságú kaszinók?
2022-07-20

Milyen funkciókat kínálnak a virtuális valóságú kaszinók?

Hírek