Hírek

June 28, 2021

A történelem leghíresebb szerencsejátékosai

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Lehetséges, hogy a művészet, a politika vagy az irodalom legelismertebb alakja lesz, aki napfényben kristálytiszta hírnévvel rendelkezik. De amikor leszáll a sötétség, akkor jön egy vállalkozó szellemű alteregó, amely elűzi az unalmat. Aztán egy hivatásos politikus hirtelen első osztályú szerencsejátékos lesz. Sok történelmi személyiségnek fel van téve az ujja, hogy mindent megtehet, különösen kaszinójátékokkal, hogy zsíros legyen a pénztárcája. A keresőmotor -kutatás kiemeli, hogy jelentős online kaszinójáték információs platfor m figyelemre méltó híres szerencsejátékosokkal.

A történelem leghíresebb szerencsejátékosai

Ma a helyzet tombol szerte a világon, és híres személyiségek játszanak minden online kaszinójátékot. Ez a cikk azonban szemnyitogató kinyilatkoztatás azokról a történelmi személyiségekről, akik csodálták a szerencsejátékot anélkül, hogy felismerték volna, hogy minden idők sikeres szerencsejátékosai. A lista a következőképpen alakul:

Claude Monet

Oscar-Claude Monet zseniális újítója volt a francia művészetnek, amelyet impresszionizmusnak neveztek egyik kiemelkedő festménye után. Nem tudta, hogy festészeti hobbija messzire visz. A szerencsejátékok révén azonban a világ egyik legismertebb művészévé vált. Szerencsére 15 ezer dollárt nyert a francia lottón, amellyel felhagyott munkájával és teljesen megalapozta festői karrierjét. Az Oscar-Claude Monet rajongói örültek, hogy a szerencsejáték az a mozgatórugó, amely segített egy ilyen zseninek abban, hogy sikeres legyen a karrierjében.

Fjodor Dosztojevszkij

Fjodor Dosztojevszkij az egyik szerző, aki személyes tapasztalatait használja fel történetek írásához. Egyik virágzó regénye "A szerencsejátékos" címet viseli, amelyet bizonyos tapasztalatok alapján írt. Az orosz zseni még akkor is szereti a szerencsejátékot, ha maga az irodalmi alkotás negatív hangulattal rendelkezett. Ez azonban inspirációt jelentett számára. Meglepő módon Fjodor Dosztojevszkij írta ezt a regényt, hogy kifizesse szerencsejáték -tartozásait.

René Descartes

"A nagysággal elfoglalt elmék a legnagyobb bűnökre és erényekre képesek." Ez egy idézet Descartes -tól, aki önmagáról beszél, és bölcs gondolat, hogy éljen. René Descartes, mint leendő zseniális francia filozófus, úgy vélte, hogy a szerencsejátékos karrier sikeresebb lehet, mint a katonai és jogi egyetem. Bement a filozófiába, még a szerencsejátékkal is elméje csúcsán. És Descartes egész életében ez a kalandos tevékenység vele élt.

Marie-Antoinette királynő

Marie-Antoinette királynő a francia történelem egyik legbájosabb, titokzatos és ellentmondásos nője. Leginkább egy olyan hírhedt mondat miatt kritizálták, amelyet valójában soha nem mondott: "Hadd egyenek süteményt". Ugyanakkor szerencsejáték -függő volt, egy fogadási cselekmény, amelyet anyja tanított. Gyakorlatilag senki sem tudta, hogy szerencsejáték -függő, és ezt azért tette, hogy megmutassa a leendő királynőnek, hogyan keresi a pénzét.

Holliday doki

Meglepő látni John Henry "Doc" Holliday -t ezen a listán; azonban érdemes megjegyezni, hogy hírhedt szerencsejátékos volt. Kíváncsi vagy, hogyan ragadta meg őt a történelem, mint az egyik leghíresebb szerencsejátékot? Érdekes módon Doki fogorvosként kezdte pályafutását Grúziában, de miután tuberkulózist diagnosztizáltak, a dolgok drasztikusan megfordultak. Idővel az eset súlyosbodott, és már nem tudott fogorvosi gyakorlatot folytatni. Aztán elkezdett pókert tanulni Texasban, ahol több időt tölt.

Ítélet Bár nem mindenki válhat történelmi személyiséggé, minden szerencsejátékos továbbra is faraghatja szerencsejáték -örökségét. Látogasson el és tudjon meg többet az online kaszinójátékokról a New Casino Rank -on, és váljon szerencsejáték -legendává a történelemkönyvekben.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek