Hírek

July 27, 2023

A Stakelogic édes élményt nyújt a Candyways Bonanza 3 Megaways játékban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

2023. július 25-én a Stakelogic, egy máltai székhelyű kaszinójáték-fejlesztő arra kérte a játékosokat, hogy foglaljanak időpontot a fogorvoshoz, miközben cukros utazásra indulnak a Candyways Bonanza 3 Megaways nyerőgépében. Ez a játék a Candyways Bonanza 2 Megaways kiterjesztése, jelentős adag édes Megaways akciót kínálva.

A Stakelogic édes élményt nyújt a Candyways Bonanza 3 Megaways játékban

A Stakelogic teljes mértékben kihasználja a Megaways rendszert Big Time Gaming ebben a bővített 6 tárcsás ráccsal rendelkező slotban. Mint a legtöbb Megaways slot a legjobb új kaszinóoldalak, ez a cím akár 117 649 módon biztosít minden pörgetést. A játékosoknak a szomszédos tárcsákon legalább három édességszimbólummal kell megegyezniük ahhoz, hogy a tét 6-szorosának megfelelő kifizetést kapjanak.

Ezenkívül a játék egy innovatív lépcsőzetes tárcsás mechanizmust alkalmaz, amikor a játékosok nyerő kombinációt alkotnak. Ez a funkció eltávolítja az összes győztes szimbólumot a tábláról, és újakkal helyettesíti őket, amelyek felülről esnek le.

Az alapjáték során a játékosoknak fokozottan figyelniük kell a felső tárcsán lévő kiemelt szimbólumokra. Ha ugyanaz a szimbólum megjelenik bárhol az alsó rácson, akkor Wild szimbólummá alakul át, növelve az esélyeidet egy nagyobb nyerőkombináció kialakítására.

Az új online kaszinók játékosai a színes scatter szimbólumokat is megkaphatják, hogy beléphessenek a Ingyenes pörgetések kerek. Ha ezek közül a szimbólumok közül 4, 5 vagy 6+ megjelenik, a játékosok ennek megfelelően 10, 12 vagy 14 ingyenes pörgetést kapnak. Választhatja a Super Stake fogadási opciót, hogy növelje az esélyét a bónuszjátékok elindítására.

A Candy Bear rajongók is örömmel látják majd, hogy felbukkannak a Candyways Bonanza 3 Megawayben három bónuszlehetőség mellett. Bármely pörgetésnél előfordulhatnak Candy Spin szorzók, amelyek 2-15-szeresek. A Candy Bear Epic Win szimbólum még izgalmasabbá teheti a nyereményt egy 2-5-szörös szorzó hozzáadásával.

Egy sor esemény után a Candy Bear Mystery szimbólum 18-100-szoros szorzóként bukkanhat fel. A nyerőgép ezután ezt a szorzóértéket alkalmazza az ingyenes pörgetésből származó nyereményre.

A Candyways Bonanza 3 Megaways egyike a legújabb kiadásoknak Stakelogic. Öt nappal korábban a cég kiadta a horgászat témájú filmet Eric nagy fogása. Július elején, A Stakelogic kidobta a Bison Blocks-ot jutalmazó lépcsőzetes győzelemmel.

Andrew Fraser, a Stakelogic terméktulajdonosa örömét fejezte ki:

"Két év távollét után örömmel térünk vissza a Candyways Bonanza sorozathoz. Az eredeti két slot a legnépszerűbb slágereink közé tartozik, és alig várjuk, hogy a játékosok belemerüljenek a Candyways Bonanza 3 Megawaysbe. További bónuszfunkciókkal és az esélye, hogy akár 20 000-szeresét is megnyerje tétjének, biztosak vagyunk abban, hogy ez a sorozat eddigi legjobb ajánlata."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek