Hírek

May 29, 2023

A Relax Gaming és a BeyondPlay csapata, hogy növelje a többjátékos élményt a játékosok számára

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Relax Gaming, a kiváló minőségű kaszinójátékok szolgáltatója a közelmúltban bejelentette egyedülálló együttműködését a BeyondPlay-vel. A megállapodás célja, hogy a stúdió legjobban teljesítő gyűjteményét izgalmas többjátékos élményekké alakítsa.

A Relax Gaming és a BeyondPlay csapata, hogy növelje a többjátékos élményt a játékosok számára

A megállapodást követően a Relax Gaming beépíti a BeyondPlay innovatív többjátékos szoftverét játékkollekciójába, amely olyan szabályozott piacokon érhető el, mint pl Románia, Dánia és az Egyesült Királyság. Ennek eredményeként a játékosok a szabályozott új kaszinóoldalak A Relax Gaming játékokat kínáló játékokkal ugyanazokat a játékköröket nézhetik, és egyesíthetik téteiket. 

A vállalat szerint ez az úttörő és játékos-orientált funkció a játék kollektív összetevőire és szórakoztató tulajdonságaira összpontosítva kívánja átalakítani a játékélményt. 

A Relax Gaming játékosai a következőket tehetik:

  • Készíts avatarokat
  • Csatlakozzon a tematikus beszélgetésekhez
  • Élvezze az ügyfelek P2P reakcióit

Mindeközben a többszörösen díjnyertes tartalomfejlesztő úgy véli, hogy ennek az újszerű megközelítésnek a befogadása elősegíti az új generációs játékosok vonzását, és megerősíti vezető pozícióját az iGaming iparágban. A cég hírnevet szerzett az új és innovatív iGaming technológia bevezetéséről.

Shelley Hannah, a kaszinótermékek igazgatója Relax Gaming, kijelentette: 

"Ez egy óriási partnerség a Relax Gaming számára. Nem is lehetünk izgatottabbak, hogy meglássuk, hová vezet az elkövetkező hónapokban és években. Iparunk helyzete megváltozik, ahogy a beszállítók izgalmas új technológiát alkalmaznak olyan látnokoktól, mint a BeyondPlay. Pihenjen. A játék örömmel tölt el, hogy része lehet az utazásnak."

A BeyondPlay vezérigazgatója, Karolina Pecl a maguk részéről megjegyezte: 

"A bevezetés felé vezető utunk előrehaladtával büszkén jelentjük be partnerségünket a Relax Gaminggel, amely lehetővé teszi számunkra, hogy többjátékos módunkkal új magasságokba emeljük a játékosok élményét. Az innovatív platformunk és a legkedveltebb játékokkal kombinálva A Relax Gaming tehetséges játékcsapatától kapott címeket, biztosak vagyunk abban, hogy ez az együttműködés páratlan szintű izgalmat és szórakozást fog hozni a játékosok számára."

A Relax Gaming óriási sikert aratott a közelmúltban, miután mérföldkőnek számító ügyleteket kötött az iGaming iparágban, és elindított egymás utáni nyerőgépeket. A közelmúltban a cég tovább bővítette Silver Bullet portfólióját partnerségi megállapodás aláírása a Trigger Studiosszal. Ezenkívül a Relax Gaming két vadonatúj nyerőgépet dobott piacra ebben a hónapban, köztük a Mega Heist és a Fly Cat$, a legújabb játék, amely csatlakozik a fejlesztő több mint 4000-es portfóliójához online kaszinó játékok.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek